Dr Tóth András plasztika sebész

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Arcszobrászat a legmagasabb
színvonalon és kreativitással

Exkluzív környezet, magas szakmai tudás és egyénre szabott kezelések
Dr. Tóth András plasztikai sebésztől.

Ne maradj le!

Ha az alább jezett időpontig jelentkezel, a konzultáció ingyenes!

:
nap
:
óra
:
perc
mp
Jelentkezés itt

Problémák, melyekre megoldást nyújtunk

RÁNCOK

Bőrünk az idő előrehaladtával veszít feszességéből, ezáltal megereszkedik és ráncok alakulhatnak ki a karakteresebb arcterületeken. Ehhez nyújtunk mi többféle megoldást is: személyre szabott megoldások a lehető legjobb eredmény érdekében.

MEGERESZKEDETT TOKA

Hirtelen hízás vagy fogyás, illetve az öregedés következtében előfordulhat, hogy az arc alsó része, azaz a toka környékén lévő bőr megereszkedik. Ezt a megnyúlt bőrt igen nehéz eltüntetni, hiszen a bőr rugalmasságát nem lehet visszaállítani természetes módon.

KARIKÁS SZEMEK

A karikás szem a nőket és a férfiakat egyaránt érinti, és kortól függetlenül kialakulhat. Leginkább fáradtság, kialvatlanság következtében alakul ki, azonban a genetika és az idő múlása is nagyban befolyásolja a szemek körüli bőr megereszkedését. Erre ma már többféle megoldás létezik.

HOMLOK RÁNCOK

A homlok ráncossága leginkább az öregedés miatt alakul ki, amely egyaránt okozhat esztétikai problémát a nők és a férfiak esetén is. A ráncok eltüntetésére sok megoldás létezik, viszont hosszú távú eredményeket szolgáltatásaink segítségével érhetnek el.

VÉKONY AJKAK

A száj formája és vastagság velünk született adottság. A hölgyek körében azonban igen elterjedt a dús ajkak trendje, amelyet a legtöbb esetben a hialuronsavas töltőanyaggal kezelnek. Ez azonban fél éven belül teljesen felszívódik, így erre mi tökéletes megoldást biztosítunk tartós ajakimplantátummal.

Problémák, melyekre megoldást nyújtunk

Bár az öregedés folyamata nem állítható meg, de különböző
kozmetikai, vagy műtéti
kezeléssel késleltethetjük az öregedés jeleinek kialakulását, illetve ha már kialakult, akkor korrigálhatjuk.
Egy- egy probléma kezelésére többféle megoldás is lehetséges.

Jelentkezz ingyenes konzultációra

Korosztályonként ajánlott kezeléseink

18-28 korosztály

18-28 korosztály Ebben a korban a pácienseim elsősorban ajkai dúsabbá tétele miatt keresnek fel. A fiatal arcon még ráncokat nem lehet felfedezni. Még igényként felmerülhet az bizonyos vonásainak változtatása, áll, állkapocs vagy a járomív formázása töltőanyagokkal

28-38 korosztály

28-38 korosztály Ezen évek alatt kezdik felfedezni elsősorban a hölgyek az évek múlásának első jeleit  A homlokon megjelennek az un. haragos és a harántirányú ráncok. Ezen területeket hiarulonsavval, PDO szálakkal, vagy ezek kombinációjával érdemes kezelni. A szemkörüli ráncokat a szarkalábakat hiarulonsavval érdemes kezelni.

Korosztályok
38-48 korosztály

38-48 korosztály A fentemlített beavatkozások mellett PDO, cog szálak behúzásával az arc mélyülő vonásait és a bőr rugalmasságát lehet kezelni, az ilyen kezelésekkel hatékoyan lehet kezelni az évek nyomait. A nem sebészeti bevatkozások mellett szükségessé válhatnak a sebészeti beavatkozások, szemhéjplasztika, arc feltöltése saját zsírral Lipolife, MACS facelift.

48+ korosztály

48+ korosztály Ebben a korcsoportan a sebészeti beavatkozások kapnak nagyobb hangsúlyt, szemhéjplasztikák, zsírfeltöltés Lipolife, nyak plasztik, Lipolife. Természetesen fontos a kisebb ráncok feltöltése, szálbehúzás kezelése és a Hiarulonsavas arcfeltöltés.

páciensek

Számunkra az elégedett páciens a legfontosabb

Day Emi

“Tisztelt Doktor Úr! Hihetetlen változást váltott ki az Ön kezelése teljesen megváltoztatta az önértékelésemet és ami a legfontosabb az Ön személyisége a kezelés folyamán, valóban újjászülettem! Köszönöm!

páciensek

Számunkra az elégedett páciens a legfontosabb

Kadet Györgyi

Az első találkozáskor már megnyerő őszinte! Elmondj, mi előnyös mit nem ajánl. Érdemes hozzá fordulni bizalommal!

páciensek

Számunkra az elégedett páciens a legfontosabb

Suba Nikolett

Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb: tökéletes a végeredmény!

páciensek

Számunkra az elégedett páciens a legfontosabb

Sasvári Anna

Empatikus, rugalmas, szakmailag felkészült munka.

Kezeléseink

Fülplasztika Orrplasztika Szemhéjplasztika Ajakimplantátum
MACS Facelift
Arcfiatalítás PDO szálakkal
Szemöldökvonal és homlokemelés
Ráncfeltöltés
Dr. Tóth András

Konzultáció során az arc egészét vizsgáljuk meg közösen a kedves pácienssel, A különböző régiókat megvizsgálva tudunk eljutni a problémás területek azonosításához.. Fontos a problémák hátterének pontos ismerete, mert eredményes kezelést csak ezek birtokában végezhetünk. Egy- egy probléma kezelésére többféle megoldás is lehetséges, A konzultációról a páciens egy kezelési tervet kap írott formában, amely tartalmazza a lehetséges kezelési típusok pontos leírását, azok várható eredményeit.

Dr. Tóth András

plasztikai sebész

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

permalip lipo alma dimenzi