Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ráncfelvarró kezelések a legmodernebb technikákkal

Ráncfelvarrás

Ráncfelöltés vagy ráncfelvarrás? Mindenre megvan a megfelelő technika és mindenkinek egyénileg másfajta beavatkozást ajánlunk. Hogy miért? A következőkben erről lesz szó. 

 

A kor előrehaladtával a ráncok kialakulása egyre valószínűbb, és a karakteres arcvonások előtérbe kerülnek. Még a férfiaknál általában még vonzónak is hatnak a karakteres arcvonások, a hölgyek esetén az arc öregebbnek hat jóval. Minden korban más kezelési módszert javaslunk, hiszen a páciensek esetén másként reagál a bőr és a szövetek egyaránt. 

 

Még a 30-40-es éveiben járó hölgyek és urak a kezdeti ráncok kialakulásával küzdenek, amelyeket jóval könnyebb korrigálni. Ezért számukra a ráncfeltöltési kezeléseket ajánljuk. A negyven feletti páciensek esetén többségében olyan beavatkozást ajánlunk, ahol már a megereszkedett bőrt is kezelni kell. Erre lesz megoldás a ráncfelvarrás. Azonban ennek a módszernek is többféle technikája van. 

 

 

Ráncfelvarrás PDO szálbehúzással 


A PDO szálbehúzás az egyik legnépszerűbb ráncfelvarrási technika manapság, hiszen nem igényel sok időt, hatása pedig tartós és rendkívüli eredmények érhetők el általa. A PDO szálbehúzás nem minősül sebészeti eljárásnak, így helyi érzéstelenítésben is elvégezhető mindössze 30 perc alatt. Főleg a száj körül kialakult, úgynevezett nevetőráncok kezelésére ajánljuk a leginkább. A ráncfelvarrás után Ön akár 10 évet is fiatalodhat. Ezt a fajta technikát már évtizedek óta használják, és Dr. Tóth András a legújabb alkalmazási módszereket is elsajátította, így garantált a tökéletes eredmény. Ehhez hasonló beavatkozás a Thread Face Lift ráncfelvarrási technikája. 

 

 

Ráncfelvarrás MACS Facelift technikával 


A MACS Facelift hasonló elven működik, mint a PDO szálbehúzás, azonban ez a beavatkozás a mélyszövetekben történik, így ez már sebészeti eljárásnak minősül. Ezt a ráncfelvarrási technikát az 50 és a fölötti hölgyek körében javasoljuk leginkább a száj, naso-labialis redő / nevető, vagy orr-ajak ránc/ az alsó szemhéjak körül és az áll területén. A beavatkozást általában helyi érzéstelenítésben végezzük, de altatásban is lehetséges. A kezelést követően a végeredmény körülbelül 2-4 hét után látható, a hegek és az esetleges duzzanatok eltűnése után. 

 

 

Ráncfelvarrás területre koncentrálva


A fenti beavatkozásokon kívül hagyományos módszereket alkalmazva is végzünk ráncfelvarrást. Legyen akár problémája a szem körüli, a homlokán lévő vagy az arc bármely részén lévő ráncokkal. Emellett ráncfelvarrást a nyak területén is végzünk. 

 

 

Dr. Tóth András plasztikai sebész a legmagasabb színvonalon nyújtja ráncfelvarrás szolgáltatását, hiszen magas szakmai tudással rendelkezik és a legjobb anyagokat használja. Emellett minden páciens esetén egyéntől függően segít megtalálni a lehető legjobb kezelési technikát. 

 


Kérje Ön is ajánlatunkat online konzultációs időpontra és bízza magát szakmai kezekre! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!