Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hasplasztika beavatkozás elérhető áron - Dr. Tóth András plasztikai sebész

Hasplasztika

Szerző: Bónusz Plasztika

A hasfal esztétikai változásai leggyakrabban elhízás, elhízást követő fogyás, terhesség után kialakult maradandó elváltozás folytán jönnek létre. Terhesség után gyakran maradnak vissza úgynevezett terhességi csíkok. A hason kialakult bőr és zsírfelesleg az összefekvő területeknél bőrbetegségeket okozhat. Hasplasztika

Miért jó a hasplasztika?

A hasplasztika célja, a bőrön, zsírszöveten és a hasfalon keletkezett elváltozások megszüntetése és helyreállítása. Hirtelen fogyás, vagy hízás esetén a hason lévő bőrön striák keletkezhetnek, amelyek esztétikailag kellemetlenségeket okozhatnak. Erre is tökéletes megoldás a hasplasztikai beavatkozás. 

  
 


Hogyan zajlik a hasplasztikai beavatkozás?

 A műtéti metszés két ívelt vonalban a két csípőcsontot összekötve, a szeméremdomb felett és a köldök felett ejtjük. A keletkezett heg a bikini vonal alatti barázdában, rejtett helyen halad. A megereszkedett, megnyúlt bőrt és a bőr alatti zsírszövetet eltávolítjuk. A köldököt eredeti helyének megfelelően állítjuk helyre. 
A hasplasztika során nem csak a felesleges bőrt távolítjuk el, hanem gyakran zsírleszívással kombináljuk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a zsírszövet mennyisége túlzottan csökkenne, így ajánlatos lehetőség szerint a fogyás műtét előtt. 
 
 

A hasplasztikai műtét után 

A hasplasztikát követően egy kompressziós kötést helyezünk fel, amit általában 4-6 hétig kell viselnie a páciensnek. A műtét elvégzése után egy éjszakát a klinikán kell tölteni, hogy a kockázatokat csökkentve megfigyelés alatt tartsuk a pácienst. A varratszedés a műtét után 2 hét múlva esekédes, amely után a hegek gyógyulási ideje felgyorsul. A beavatkozás után 2-3 hétig érdemes elkerülni a nehéz fizikai munkát és a sportot, hogy az esetleges komplikációkat elkerüljük. 


 
 

Tudnivalók a hasplasztika beavatkozásról

Feltételek
 
 A sebészeti kezelés előtt szükséges szervezet általános állapotárnak megítélése annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát optimális szintre csökkentsük.A műtétet altatásban is végezzük.
A beavatkozás időtartama
 
2-3 óra
Kötelező klinikai tartózkodás
 
1 éjszaka
Munkaképesség
 
10-14 nap után
Varratszedés
 
14 nap után
A műtét után
 
A felhelyezett nyomókötés, vagy fűző viselése szükséges 4-6 hétig.
Kockázatok
 
Műtéti terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban - az orvostudomány fejlődésének köszönhetően - ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők. A bőr átmeneti elszíneződése, illetve a felületes bőridegek esetleges sérülése miatti érzészavar. A hasplasztika esetében a szövődmények közül megemlítendő a savóképződés.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!