Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellnagyobbítás implantátummal elérhető áron minőségi szolgáltatással - Dr Tóth András plasztikai sebész

Mellnagyobbítás

Szerző: Bónusz Plasztika

Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére és a szebb emlőforma elérése céljából. A legtöbb hölgy szeretne formás, feszes kebleket, amelyet mellnagyobbítással könnyen elérhetünk.  Mellnagyobbítás Az emlőimplantátumok a 60-as évek elején jelentek meg először.  Az implantátum töltését tekintve létezik fiziológiás sóoldattal, illetve szilikon géllel töltött. A mellimplantátumok formája lehet kerek, vagy csepp formájú. Az implantátum az emlőnagyobbító műtét során kerülhet a mirigyállomány alá, részben, vagy teljesen az izom alá.
 
 

A mellnagyobbítás változatai


Az emlőimplantátumok a 60-as évek elején jelentek meg először.  Az implantátum töltését tekintve létezik fiziológiás sóoldattal, illetve szilikon géllel töltött. A mellimplantátumok formája lehet kerek, vagy csepp formájú. Az implantátum az emlőnagyobbító műtét során kerülhet a mirigyállomány alá, részben, vagy teljesen az izom alá.
 
 

Mellnagyobbítás egyénre szabva


A páciens számára a legkedvezőbbet konzultációk során választják ki orvosával. A mellnagyobbító műtét további sarkalatos pontja, természetesen az implantátum kiválasztása. Az implantátum méretének és formájának megválasztása egy minden részletre kiterjedő konzultáció során történik a páciens igényeinek teljes ismeretében. A mellnagyobbítás így teljes mértékben olyan lesz, amilyennek a páciens szeretné. 
 
 

A mellimplantátum elhelyezése mellnagyobbítás során


Az alsó áthajlásban végzett metszés a leggyakrabban választott metszési hely mellimplantátumok behelyezésekor. Továbbá a transaxilliary vagyis hónaljban, vagy a periareolar a mellbimbó körüli metszés is lehetséges.
 
 

A mellnagyobbítás kockázatai


Bármilyen műtétről is legyen szó, az előnyök mellett a kockázatot is figyelembe kell venni. A mellplasztika előnyei és hátrányai, a beavatkozás helyének kockázata az orvos és páciens közös mérlegelésének eredménye. Ezen műtéti kockázatok pontos mérlegelése után, választjuk ki a páciens számára leginkább megfelelő eljárást.
 
 

Hogyan végezzük el a mellnagyobbítást? 


Az alsó áthajlásban ejtett metszés mellett döntünk a legtöbbször, ugyanis ez a hely nem csak optimális hozzáférést biztosít a mellműtét területéhez, hanem a szövődmények kockázatát is minimálisra csökkenti. A műtéti hegek nem látható, sőt egy nagyon nehezen észrevehető helyen lesznek, amely még egy esetleges sebgyógyulási anomália esetén is rejtett helyet biztosít.
 
 
 

Mellnagyobbítás a gyakorlatban

 

Tudnivalók a mellnagyobbítás beavatkozásról

Feltételek
 
A sebészeti kezelés előtt szükséges szervezet általános állapotárnak megítélése annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát optimális szintre csökkentsük.A műtétet altatásban végezzük.
A beavatkozás időtartama
 
1-1,5 óra
Kötelező klinikai tartózkodás
 
1 éjszaka
Munkaképesség
 
7-10  nap után
Varratszedés
 
14 nap után
A műtét után
 
6 hétig kerülni kell minden olyan tevékenységet ami váll illetve mellizom intenzív mozgással jár.
Kockázatok
 
A műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve sebgyógyulási zavarok jelentkezhetnek, ezek száma a tudomány fejlődésével csökken.

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!