Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

A Bónusz Plasztikai Sebészet SEO tanácsadója a Marketing Professzorok

SEO tanácsadónk a Marketing Professzorok

SEO, online marketing tanácsadónk Évek óta a Marketing Professzorok csapatával, egészségügyi online marketing specialistáival dolgozunk együtt. Az ország egyik legjobb SEO ügynökségeként keresőbarát weboldalt készítettek nekünk, és hosszú távú SEO stratégia alapján készítik a magas minőségű, keresőbarát webes tartalmakat.

A Marketing Professzorok – a mi SEO tanácsadónk

Teljes körű SEO stratégia tervezés, és kivitelezés! A Marketing Professzorok csapata stratégialiga megtervezett, kutatásokkal alátámasztott keresőoptimalizálási tervet készít nekünk minden évre, és ezt készíti el, az eredmények függvényében módosítja.  Hatékonyabb online marketinget elképzelni sem tudnánk. Az alábbi feladatokat végzik nekünk:
  • Elemzés és audit: Mielőtt munkához láttak alaposan megvizsgálták a weboldalakat annak érdekében, hogy azonosítsák azokat az erősségeket és gyengeségeket, amelyek hatással lehetnek a keresőmotorok rangsorolására. Ez magában foglalja a technikai infrastruktúra, a kulcsszó-használat, a tartalom minősége és egyéb fontos tényezők elemzését. Ez alapján készítettek egy átfogó SEO stratégiát, benne foglalva, hogy mit kell javítani, és mi az, ami jól működik.
  • Kulcsszókutatás: Meghatározzák a releváns kulcsszavakat és kifejezéseket, amelyekkel a célcsoport valószínűleg keresni fog az adott témában. Ez lehetővé teszi, hogy a weboldalak célzottabbak legyenek a keresőmotorok számára. Horizontális és vertikális kulcsszavakat is gyűjtöttek, mindkét kategóriában vannak olyan kulcsszavak, amik sok konverziót hoznak nekünk, buyer persona kutatás alapján dolgoznak.  
  • Technikai optimalizáció: Segítenek megoldani technikai problémákat, például oldalbetöltési sebesség, mobilbarát kialakítás, strukturált adatok beállítása stb., hiszen ezek a tényezők kulcsfontosságúak a SEO szempontjából. Folyamatosan elemzik az oldal teljesítményét, saját AI alapú SEO rendszerük is van, ami folyamatosan monitorozza az oldal teljesítményét keresőoptimalizáltság szempontjából.
  • Tartalomstratégia: Segítenek a tartalom létrehozásában és optimalizálásában. Ez magában foglalja az egyedi, releváns és értékes tartalmak előállítását, amelyek megfelelnek a keresőmotorok által támasztott követelményeknek.
  • Linkek szerzése: Segítenek a weboldalaknak abban, hogy minőségi visszahivatkozásokat (backlink-eket) szerezzenek más weboldalaktól. Profi linkstartégiájuk van, ami megakadályozza a kereszt linkeket, és a rossz minőségű hivatkozásokat, amiket akár büntethet is a Google.
  • Monitoring és riportálás: Nyomon követik a weboldalak teljesítményét, és rendszeresen riportálnak a kulcsfontosságú mutatókról és fejleményekről. Amennyiben azt látják, hogy valami nincsen rendben, azonnal beavatkoznak.
  • Keresőmotor algoritmusok folyamatos figyelése: Folyamatosan figyelik a keresőmotorok frissítéseit és változásait, és alkalmazkodnak hozzájuk annak érdekében, hogy a weboldalak továbbra is megfelelően teljesítsenek. Legutóbb az egész weboldal egy hatalmas frissítésen ment keresztül, hiszen már olyan régen dolgozunk együtt, hogy kicsit elavult volt néhány dolog.
 

A marketing professzorok egyéb szakterületei

Mi alapvetően a marketing professzorok egészségügyi divíziójával dolgozunk együtt, de egyéb szakterületeik is vannak a SEO ügynökségnek, melyek az alábbiak:

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!