Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás a legmagasabb színvonalon - Dr Tóth András plasztikai sebész

Zsírleszívás

Szerző: Bónusz Plasztika

Napjaink felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájain a zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre. A leggyakrabban problémás területek has, derék és a comb. Bár a sport és a táplálkozás sokat segíthet esztétikailag alakunkon, mégis van, mikor szakértői segítségre van szükségünk a felesleg eltávolítására.  Zsírleszívás

Kinek ajánljuk a zsírleszívást? 


Azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik az eddigi próbálkozások után sem találnak megoldást egy-egy testtájon lévő zsírpárna megszabadulására. Legyen az a nyak, a has, a derék, a combok, ezekről a területekről mind lehetséges a zsírleszívás. 
 
 

A zsírleszívás ismertetése


A zsírleszívással testkontúr formálását, a nem kívánt zsírfelesleg eltávolítását tudjuk végezni és testünket harmonikusabbá és esztétikusabbá tudjuk változtatni. Fontos, hogy ez nem alkalmas a testsúly csökkentésére, tehát nem váltja ki a fogyókúrát. 
 
 

Hogyan történik a zsírleszívás? 


A beavatkozást altatásban végezzük, melynek során egy kis bőrmetszést ejtve a műtéti területet speciális oldattal töltjük fel, majd a bőr alá juttatjuk a speciális kanült és ezen keresztül tudjuk leszívni a nemkívánatos zsírt. A beavatkozás során a zsírsejtek száma is jelentősen csökken, tehát esetleges súlygyarapodáskor a kezelt területen kevesebb zsír rakódik le. A műtétet követően 4-5 hétig kompressziós ruhát szükséges viselni.
 
 

Zsírleszívás után 


A beavatkozás után a páciensnek egy éjszakát a klinikán kell töltenie, megfigyelés alatt. A zsírleszívás után minimum 4-5 hétig kompressziós ruhát kell viselnie, amit biztosítunk. A műtét után varratszedésre egy hét múlva kell érkezni, amely után a hegek sokkal gyorsabban fognak gyógyulni. A műtött területen egyéntől függően bizonyos érzékenység, duzzanat, véraláfutás előfordulhat, de ezek két héten belül felszívódnak. A pácienseknél amennyiben esetleges kellemetlenségek, problémák felmerülnének állunk rendelkezésükre, illetve a szükséges kontrollvizsgálatokat biztosítjuk számukra. 
 

 

 
 
 

Tudnivalók a beavatkozásról

Feltételek
 
A sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műtétet az esetek többségében altatásban végezzük.
A beavatkozás időtartama
 
1 óra
Kötelező klinikai tartózkodás
 
1 éjszaka
Munkaképesség
 
7-10 nap után
Varratszedés
 
 7 nap után
A műtét után
 
4-5 hétig kötelező kompressziós ruha viselése
Kockázatok
 
A beavatkozás következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve savóképződés jelentkezhetnek, ezek azonban előfordulásuk esetén kezelhetőek.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!