Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Egyedülálló technológia a ránctalanításban: BeautiFill

BeautiFill

Szerző: Bónusz Plasztika

Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G eszközének köszönhető. 

BeautiFill az új ránctalanító technológia

A Beautifill szolgáltatás a LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gép által kifejlesztett ránctalanító szolgáltatás, amely az Alma Laser egy igen különleges plasztikai sebészeti technológiája. 
A LipoLife 3G eszközt már ismertettük korábban, mint zsírleszívó gépet, amely a test bármely területéről képes eltüntetni a felesleges zsírrétegeket, sokkal hatékonyabb módon, mint a hagyományos zsírleszvó gépek esetén. 

 

 

A LipoLife 3G működése


LipoLife 3G lézeres zsírszívó 1570 nm hullámhosszú lézer segítségével a zsírszövet hiperhidrált kötőszöveti sejtjeit roncsolva ép zsírsejtekhez tudunk jutni. Mivel a zsírsejteket mechanikai károsodás nem érte, ezért a visszatöltés után a túlélési arány meghaladja a 80%-ot. A leszívott zsírsejteket egy speciális szűrő segítségével megtisztítjuk, majd visszatöltjük a kezeli kívánt területekre. Ez azt jelenti, hogy a BeautiFill során ránctalanítást végzünk el a páciens saját testzsírjával, feltöltve a karakteres ráncokat.

 

A zsír visszatöltésével a ráncok mélységtől függően teljesen eltűnnek, és mivel idegen anyag nem került az arc szöveteibe, az eljárás sokkal biztonságosabb. Emellett a kezelés tartóssága is hosszabb távú, hiszen a testzsír nem szívódik fel, csupán együtt „öregszik” a bőrrel és maximum drasztikus fogyás következtében tűnhet el a kezelt területről. Tehát, ha ránctalanításon gondolkozik, ez az egyik legjobb technika, amit választhat. 

 

Az eljárás során ahhoz, hogy zsírt tudjunk tölteni az arc területére, előtte zsírleszívást kell elvégezni. Ezt a klinikán ambulánsan helyi érzéstelenítést követően tesszük meg a LipoLife 3G eszközével, majd ezt a zsírt töltjük vissza a páciens által megbeszélt területre. 

 

 

Tapasztalatok a BeautiFill kezelései során 


Az Alma Lasers sajtóközleményben bejelentette, hogy a BeautiFill az első lézeralapú eljárás a zsírok leszívására, az autológ zsír felhasználásával az arc vagy a test vonalainak helyreállításához.

 

A helyi érzéstelenítés alatt végzett, hivatalban lévő eljárás során a BeautiFill olyan szabadalmaztatott lézerrendszert használ, amely a tipikus testrészekből a has, a csípő, és a combok zsírpárnáiból élő zsírsejteket nyer ki, majd ezt töltik vissza a ránctalanítás során. 

 

Az orvosok évek óta használják a „természetes” anti-aging töltőanyagokat, azonban a BeautiFill az egyik legjobb technológia, amit valaha kifejlesztettek. A gyakorlatban már több külföldön élő plasztikai sebész is pozitívan számolt be a kezelés hatékonyságáról. A Bónusz Plasztikai sebészetén is kezeltünk pácienseket ezzel a technikával, és minden esetben remek eredményeket értünk el.

Magyarországon a BeautiFill szolgáltatás teljesen egyedülálló, és csak Dr. Tóth András plasztikai sebésznél érhető el. 

 

A BeautiFill természetes, hosszantartó eredményeket garantál. Azok a plasztikai sebészek, akik ezzel a technológiával kezelték pácienseiket azt nyilatkozták, hogy évtizedek óta nem történt olyan előrelépés, amely ennyire hatékonyan javította volna a ránctalanítást. A hatékonyság szempontjából az autológ zsírátvitelben a sejtek túlélése elsődleges szempont. Egy klinikai vizsgálatban a BeautiFill kezelés során érték el az egyik legmagasabb átlagos túlélési arányt a zsírsejtek terén, több mint 95%-ot. Az esetek nagyrészében ez az arány szinte mindig 90% felett van. 

 

 

A BeautiFill előnyei


De mitől lesz más ez a fajta ránctalanítási módszer? Mivel a páciensek saját zsírját töltjük vissza a ráncokba, nem kell félni az idegen anyagok okozta mellékhatásoktól. Nincsen allergiás reakció, nincsenek duzzanatok és véraláfutások sem a kezelés után. A BeautiFill ránctalanítás után a gyógyulási idő nagyon gyors, azaz 10 nap múlva már nyoma sincs a beavatkozásnak. A kezelés emellett minimális kockázattal, illetve fájdalommal jár. Emellett sokkal gazdaságosabb, mint bármely más ránctalanító töltőanyag. 

 

 

Ön is szeretne többet megtudni a kezelés menetéről és szeretné igénybe venni a szolgáltatást?

Akkor kérjen online konzultációs időpontot még ma Dr. Tóth András plasztikai sebésztől! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!