Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfiatalítás metszések nélkül Thread Face Lift technikával - Dr. Tóth András plasztikai sebész

Thread Face Lift arcplasztika

Szerző: Bónusz Plasztika

Arcplasztika műtéti metszések nélkül, ez a Thread Face Lift technológiája! A harmincas évek derekán az arc bőrének változásának mértéke láthatóvá válik. Ez zavaró tud lenni főleg a hölgyek számára, ilyenkor keresik a megfelelő megoldást. Arcfiatalító beavatkozás többféle elérhető a piacon és szolgáltatásaim között egyaránt. 

Thread Face Lift

Mi is a Thread Face Lift arcplasztikai beavatkozás?


A szálbehúzással történő arcfiatalítás egy jó alternatíva a ráncok elleni küzdelemben, mert ambulánsan, helyi érzéstelenítésben végezhető, hegek, vágások nélkül, a beavatkozás után 3 nappal már az esetleges duzzanatok minimális bevérzések megszűnnek. A kezelés a bőr mély rétegébe behelyezett a sebészetben használt felszívódó szálak által okozott szöveti reakció, feszesebbé, rugalmasabbá válik, amit részben a kollagén szintézis felgyorsítása okoz. 

 

 

A Thread Face Lift arcplasztikai beavatkozás menete


Ambulancián felületi érzéstelenítés és fertőtlenítés után ultravékony tűk segítségével juttatjuk be a szálakat a bőr megfelelő juttatjuk. A beavatkozás enyhe könnyen viselhető fájdalommal jár. Kezelés során egy-egy régióját fiatalítjuk meg, ami 60-80 szál behúzását jelenti.

 

 


A Thread Face Lift arcplasztika eredménye


Az eredményt a beavatkozás utáni napokban a duzzanat okozza. A várt szöveti rejuvenáció 6-10 hét alatt alakul. A hatás 15-18 hónap, de természetesen vannak végleges pozitív változások is.

 

 

A Thread Face Lift arcplasztika esetleges szövődményei


Arcduzzanat az esetek jelentős részében kialakul, ez hűtéssel kezelhető. Bevérzések csak viszonylag ritkán fordulnak elő és 5-7 nap alatt felszívódnak.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!