Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai műtét tervezés 3D-ben | Bónusz Plasztika

3D plasztikai műtét tervezés

Szerző: Bónusz Plasztika

Forradalmi technológiával Ön akár meg is nézheti a virtuális valóság segítségével 3D-ben plasztikai eredményét előre, ezzel segítve a vágyott külső elérését. Plasztikai műtét tervezés 3D-ben a Crisalix-al Szeretné látni előre plasztikai sebészeti eredményét? Akár arc-, test- vagy mellplasztikai eljárásra készült a Vectra XT technológiával már műtét előtt láthatja új külsejét. Egyszerűen csak kérjen konzultációs időpontot a Bónusz Plasztikai sebészet rendelőjébe Dr. Tóth Andráshoz, itt online:
Időpontfoglalás
 

Vectra Xt: 3D szimulációk a plasztikai beavatkozás előtt

A külső megjelenés módosításáról szóló döntést nem szabad félvállról venni. Normális, hogy a páciens vizuálisan szeretné látni, hogy a végső eredmények hogyan nézhetnek ki, mielőtt elkötelezné magát az eljárás mellett. Ezidáig az egyetlen elérhető lehetőség az volt, hogy más betegek előtte és utána képeit megtekintse. A Vectra XT szimuláció segítségével a pásienek már a beavatkozás előtt láthatják saját eredményüket. A Vectra lehetővé teszi minden páciens számára, hogy személyes virtuális valóság konzultációban részesüljön a fejlett orvosi kutatás és a legmodernebb információs technológia kombinálásával, annak érdekében, hogy optimalizálja az ellátás és kezelés szintjét.
Ez az áttörést jelentő technológia, amelyet most Dr. Tóth András kínál, növeli a páciensek elvárásainak megértését és az eredmények tökéletesítését, ezzel továbbnövelve az eljárás utáni elégedettséget.

Amennyiben szeretné Ön is megterveztetni 3D-ben plasztikai beavatkozását, legyen az akár arc-, test- vagy mellplasztika, kérjen időpontot a weboldalon. Az időpontfoglaláshoz csak kattintson az alábbi gombra:
Időpontfoglalás    


Melyek a Vectra főbb előnyei?

  • A Vectra konzultációs betegek 99%-a annyira elégedett volt, hogy biztosan ajánlja sebészét barátainak.
  • Vectra konzultáció vs. hagyományos konzultáció műtét utáni elégedetlenség csökkent 20% -ról 1%-ra
  • A hagyományos konzultációs betegek 86%-ának hónapokig vagy évekig tart, hogy bizalmat szerezzen és elkötelezze magát a kívánt eljárás mellett. A Vectra konzultációs betegek néhány nap alatt jelentős időt takarítottak meg az eljárás iránti bizalom megszerzésére.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!