Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcplasztikai beavatkozások elérhető áron Dr Tóth András plasztikai sebésztől

Arcplasztika

Szerző: Bónusz Plasztika

Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket . Színéből, ráncaiból és annak számából, mélységéből megállapítható az ember kora, pihentsége, vagy esetleg betegsége.
 
Arcplasztika A bőr változása már a 20. életév után elkezdődik, a kollagén termelődés fokozatos lassulásával.
 
Idővel a bőr rugalmassága, így az arcbőré is csökken.
 
Bár az öregedés folyamata nem állítható meg, de különböző kozmetikai, vagy műtéti kezeléssel késleltethetjük az öregedés jeleinek kialakulását, ill. ha már kialakult, akkor korrigálhatjuk.
 
 
Az arcplasztika célja, hogy a megereszkedett bőrt és zsírszövetet optimális helyükre helyezzük át és ott rögzítjük, majd az így feleslegessé vált bőr eltávolítása után az arcbőrt megfeszítjük, ezért a ráncok elsimulnak. A műtéti kezelés eredményessége nagymértékben függ a  páciens  bőrminőségtől, de általában 10 év fiatalodást eredményez.
 
 
A beavatkozás során a metszésvonal a halántéktól indul a hajas fejbőrön, a haj által rejtett helyen. A fül előtt folytatódik, majd a fülcimpa alatt megkerüli a fület. A fül középvonaláig halad és elkanyarodik a tarkótájig, ahol szintén a hajas fejbőrben folytatódik a metszés. Ezt követően az arc bőrét felpreparálása után kifeszítjük, és a felesleget eltávolítjuk. A sebet speciális varróanyaggal rejtett öltésekkel zárjuk be.
 
 

 

Tudnivalók az arcplasztika beavatkozásról

 
Feltételek
 
A sebészeti kezelés előtt szükséges szervezet általános állapotárnak megítélése annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát optimális szintre csökkentsük.A műtétet altatásban is végezzük.
Műtét időtartama
 
 2-3 óra
Klinikai tartózkodás
 
1 éjszaka
Munkaképesség visszanyerése
 
14 nap után
Varratszedés
 
7-10 nap
Kockázatok
 
Műtéti terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban - az orvostudomány fejlődésének köszönhetően - ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők. A bőr átmeneti elszíneződése, illetve a felületes bőridegek esetleges sérülése miatti érzészavar fordulhat elő arcplasztika után.

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!