Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Alma Hybrid Lézeres bőrmegújítás, bőrfiatalítás

Alma Hybrid Lézeres bőrmegújítás, bőrfiatalítás

Szerző: Bónusz Plasztika

Kombinált lézertechnológia az Alma Hybriddel a hatékony bőrfiatalításért, bőrminőség javításért lézeres hámlasztással és anti-aging kezelésekkel rendelőnkben. Fiatalodjon akár 5-10 évet ennek az új technológiának köszönhetően csupán pár kezelés segítségével! Ismerje meg Ön is közelebbről ezt a forradalmi bőrfiatalító kezelési lehetőséget a Bónusz Plasztikánál! Alma Hybrid Lézeres bőrmegújítás, bőrfiatalítás a Bónusz Plasztikán

Mitől más az Alma Hybrid CO2 Lézer?

Az első és egyetlen olyan eszköz, amely három erőteljes energiát egyesít a tökéletes bőr érdekében:
  • CO 2 lézer – rendkívül precíz fókusz- vagy frakcionált lézeres kezelésekhez, amely kifejezetten a bőr felszíni problémáira nyújt megoldást, így a hegkezelésben és a ráncok ellen fejti ki hatását.
  •  1570 nm-es lézer – modulált szálas lézer, ami hőhatást hoz létre, amely elősegíti a bőr megújulását, fokozza a bőrtónust és megemeli, teltebbé varázsolja azt.
  •  IMPACT for Trans Epidermal Delivery (TED) – szabadalmaztatott ultrahang technológia, amely a kozmetikai készítményeket a bőr legmélyebb rétegébe képes bejuttatni, ezzel még jobb eredmény érhető el a sima és tökéletes bőr érdekében.

Ez az egyedülálló technológiai kombináció páratlan eredményeket biztosít a bőrfiatalítás terén, jelentősen rövid idő alatt. Továbbá a szokványos lézeres kezeléseken jóval túlteljesítő vezérlést kínáló Alma Hybrid technológiája lehetővé teszi a bőrfiatalítás mellett a hegkezelést, és a bőrtónus javítását egyaránt. 
 

Alma Hybrid lézer technológia: Tökéletesre szabva

A biztonságos, precíz és sokoldalú Alma Hybrid lézer előnyeit egy applikátorban kínálja, lehetővé téve a bőr pontos arányainak meghatározását, amelyek az egyedi kezeléshez szükségesek, így minden páciens igényeit kielégíthetjük és személyre szabottan kezelhetjük a problémás területeket.

Mivel mindkét lézer hullámhossznak megvan a maga optimális hatása a bőrre, egymás mellett a kezelések rendkívül hatékonyak, és alkalmasak akár a sötétebb bőrtípusokra is.

Egyetlen gép, kezelések sokasága

Egyetlen gép amely lehetővé teszi, hogy a páciensek az általuk kívánt személyre szabott bőrfiatalító kezeléseket kaphassák meg. Az Alma Hybrid TM által létrehozott innovatív technológia egy olyan bőrkezelési módszert tesz lehetővé, ami három alapvető elemet foglal magában: bőrmegújjítás; kollagéntermelés fokozás; és ránctalanítás. 

1. Rejuvenatív céllal

Általános hámlasztás az arc teles területén, melynek fő célja a ráncok felületi megszüntetése, pórusok kisimítása, bőrfelszíni egyenetlenségek csökkentése ablatív módon Co2 lézer mikropixeles behatással. Ezzel egyidőben az 1570nm non-ablatív lézer a mélyrétegi kollagén-elasztin szintézist, illetve a hőhengeres mikropixeles behatással nanosebekt ejt a mélyrétegben, mely jelentősen javítja az arc textúráját, feltölti a sejteket, megújítja, megemeli az arc kontúrvonalait.
Javasolt 1-2 alkalom a hyaluronsavas töltések és botox kezelések előtt, illetve a köztes időszakokban az eredmény és a tartósság fokozása érdekében.

2. Hegkezelés

Elsődlegesen itt az acne hegek, illetve a műtéti hegek kezelése a cél. A lézertechnológiának köszönhetően egyénre szabva alkalmazhatóak a beállítások, kombinációk az adott problémának megfelelően. Könnyedén variálható a gyors és a lassabb gyógyulási idővel bíró ablatív hámlasztások. Sok esetben az első alkalom is meghozza a várt hatást, de tapasztalataink azt bizonyatják, hogy a tökéletesebb felszín és textúra elérése érdekében szükséges lehet a második, esetenként a harmadik beavatkozás is. Nagyobb kihívás a keloidos heg kezelése, de számunkra ez sem jelent problémát. Ezekben az esetekben az adott terület gyógyszeres kezelése mellett történik a roncsolt felület eltávolítása, hámlasztása.

3. Stria kezelése

Szintén kötőszöveti törésről beszélünk ennél a problémánál, azonban a sérült területek nem feltétlen húzódnak mélyen az irha területére. A kombinációs lehetőségeinkkel könnyen, rövid gyógyulási idővel 1-2 alkalmat követően tudjuk simítani a roncsolt felszínt.

4. Pórusok szűkítése, simítása

Jellemző a gyors gyógyulási idő. Egy adott kezelésben a két lézertechnológiának köszönhetően a frakcionális hámlasztás, az új sejtek termelődésével és a felszín könnyed simításával már egy alkalom után is látható eredményt produkál.

5. Hyaluronsavas és botoxos kezelések előtti javallat

A bőr frissítése a töltések előtt elengedhetetlen, mivel a dehidratált, felszíni ráncokkal rendelkező bőr széppé varázslása töltési eljárásokkal nehézkesebb, rövid idei tartó eredményeket mutat. A tartósság és a felszín fiatalítása, ráncmentessége érdekében fontos a sejtek előkezelése, mely a Hybrid technológiának köszönhetően fájdalommentesen és gyorsan elérhető. A kezelést követően 2-3 héttel a természetes sejtosztódások megindulásakor végrehajtott hyaluronos és botoxos kezelések sokkal eredményesebbek, tartósabbak.


Milyen problémákra nyújt megoldást az Alma Hybrid CO2 lézere?

A páratlan technológiának köszönhetően az Alma Hybrid lézeres bőrmegújító gépével szinte bármely bőrprobléma esetén látványos eredmények érhetők el. Akár szeretne megszabadulni szarkalábaitól, esetleg pigmentfoltjaitól, vagy hegkezelés a cél, abban tudunk segíteni. 
35 éves kor felett alkalmazhatjuk bőrfiatalításra, a mélyebb ráncok és a bőr petyhüdtségének enyhítésére, a napfénykárosodott, és foltos bőr állapotjavítására. Még a fiatalabb korosztály esetén az aknés hegek és tág pórusok kezelésére egyaránt. Ezen kívül a lézeres technológia alkalmas baleseti vagy műtéti hegek, valamint striák kezelésére. 
 

Milyen előnyei vannak a bőrmegújító lézernek?

  • akár 1 kezelés után újjászületik a bőr
  • eltüntethetők a hegek, pigmentfoltok és a mélyebb ráncok
  • személyre szabott kezelést biztosít a bőr állapotához mérten
  • gyors gyógyulás, akár 3-5 nap alatt
  • a legjobb minőségű technológia

További információkért jöjjön el konzultációs időpontra rendelőmbe és személyre szabott kezelési tervet kap bőre tökéletesítésére! 
Konzultációs időpont

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!