Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfeszesítő gyakorlatok, melyek segítenek fiatalítani a bőrt- egyszerű arcfeszesítő gyakorlatok a ráncok ellen otthonra

Arcfeszesítő gyakorlatok, melyek segítenek fiatalítani a bőrt

Szerző: Bónusz Plasztika

Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket azonban egy kis tudatossággal, kellő odafigyeléssel és a megfelelő technikákkal, ha nem is megakadályozni, vagy teljesen eltüntetni, de mérsékelni, valamint csökkenteni lehet. A következőkben mutatunk néhány nagyon hatékony arcfeszesítő gyakorlatot, amelyek segítenek fiatalítani a bőrt. Arcfeszesítő gyakorlatok a fiatalos arcbőrhöz

A homlok kisimítása

A fiatalság elmúlásának nem ritkán a homlokon jelentkeznek leghamarabb a jelei, éppen ezért ezzel a hatékony homlok elleni ráncok ellen irányuló arcfeszesítő gyakorlattal indítjuk a listát. Az igazán jó eredmény érdekében ezt, és a többi gyakorlatot is végezze el rendszeresen, akár minden nap, ha ideje engedi. Ezt a gyakorlatot célszerű tízszer egymás után elismételni: a homlok ráncok ellen helyezze az ujjait egymással szembe, majd kis nyomást gyakorolva húzza ellenkező irányba őket a homlokot simítva.

 

Zsiráfpóz a nyaki rácok ellen

Az úgynevezett zsiráfpóz a nyaki ráncok ellen jó megoldás, ami megakadályozza a tokásodást. A nyaki ráncok is nagyon zavaróak tudnak lenni, ugyanis ezt a testrészt sem lehet az öltözködés segítségével elfedni, ahogyan az arcot sem. Így csinálja: helyezze ujjhegyeit a nyak alá, egy kicsit helyezze nyomás alá, miközben hátra hajtja fejét, majd előre, majd megint hátra és előre. Ügyeljen arra is, hogy vegyen mély levegőt mikor előre hajol. Igyekezzen minél mélyebbre hajolni, szájával megérinteni az ujjait, ugyanis így lesz nagyon hatásos! Egy másik hatásos nyak gyakorlat: tolja előre a nyakát, feszítse meg, és közben mosolyogjon, tartsa három másodpercig és végezzen tíz ismétlést!

 

V-gyakorlat szarkalábak ellen

Az elég beszédes nevet kapott V-gyakorlat jó a szarkalábak, táskás szemek ellen. A gyakorlat elvégzése nagyon egyszerű, nem igényel komolyabb előkészületet, szaktudást, egyszerűen csak a két ujjával nyomja meg nem túl erőse a szemöldök közét másik két ujjával pedig a szemek külső sarkait. Nézzen fel, majd le, majd lazítson. Ismételje meg hatszor, majd hagyjon tíz másodpercnyi pihenőt!

 

O-gyakorlat a nevető ráncok ellen

Gyakori jelenség az úgynevezett nevető ráncok jelensége, amik értelemszerűen az ajkak körül alakulnak ki. Ez ellen is van egy nagyon egyszerű és hatékony arcfeszesítő gyakorlatunk: kerekítse a száját O alakba, majd a fogakat továbbra is elrejtve nevessen szélesen. A hatékonyság érdekében ismételje meg hatszor egymás után, majd a mutatóujját az állára téve a fejt hátrahúzva mozgassa az állkapcsát le-fel, majd még egyszer le-fel.

 

Amennyiben nem elégedett az arcfeszesítő gyakorlatok eredményével keresse fel plasztikai sebészünket. Tudnivalók a kezelésekkel kapcsolatban itt olvashatóak: arcfiatalítás.  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!