Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfiatalítás mesterfokon személyre szabva a tökéletes eredményért!

Arcfiatalítás

A kor előrehaladtával a ráncok és szarkalábak egyre inkább megjelenhetnek, amelytől karakteresebbé válik az arc szerkezete. Mindenki fiatalos külsőt szeretne, ezért az arcfiatalításra többféle megoldás is létezik. A plasztikai sebészet területén sebészeti és nem sebészeti beavatkozások is elérhetők, amellyel remek eredményeket érhetünk el. 

 

 

Arcfiatalítás egyénre szabva


Pácienseim körében minden esetben a várt eredménytől és az egyéntől függően ajánlok több beavatkozási lehetőséget az arcfiatalításra. Minden lehetőséget számításba veszünk és felmérjük az egyén állapotát egyaránt. Mindegy, hogy ön csak az arcának bizonyos területin szeretne változtatni vagy annak egészén a legjobb kezeléseket ajánljuk. A beavatkozások előtt nem csak állapotfelmérést végzünk el a konzultációs során, de pontos tervezést is. 

 

 

Arcfiatalítás nem sebészeti eljárással 


Ez mit is jelent? A nem sebészeti eljárást úgy jellemeznénk, hogy nem szükséges hozzá semmilyen vágás, így az arcon hegek nélkül érhetünk el eredményeket. Ilyen beavatkozás a PDO szálbehúzás, a botox és az egyéb töltőanyagokkal történő ráncfeltöltés. Legtöbb esetben mindig ezeket az eljárásokat részesítjük előnyben, hogy Ön csak élvezhesse a végeredményt. Ezek a kezelések ráadásul kevesebb kockázattal járnak, emellett a gyógyulási idő is gyorsabb. 

 

 

Arcfiatalítás a tökéletes eredmények érdekében 


Mint említettem, a legfontosabb, hogy minden esetben személyre szabott beavatkozási lehetőségeket ajánlunk fel a kedves pácienseknek. Ez pontosan azért van, hogy az eredmény valóban olyan legyen, ahogyan Ön azt elképzelte. Az arc különböző területeire más és más megoldás a leghatásosabb, illetve a kezelések eredményének időtartama szintén változó. Ha maximális eredményt szeretne elérni az arcfiatalítás során, ne habozzon, kérjen konzultációs időpontot még ma! 

 

 

Arcfiatalítás a legújabb technikákkal


Plasztikai sebészetünk Budapesten található meg a Dimenzió Egészségközpontban. Dr. Tóth András plasztikai sebész szakmai tapasztalata mellett folyamatosan képezi önmagát és mindig a legújabb technikákkal dolgozik. Legyen szó bármely eljárásról, mindig a legkisebb kockázattal és leggyorsabb módon végzi el az arcfiatalítást. 

 

 

Ha Ön is gondolkozott már arcfiatalításon, de eddig nem mert belevágni, itt az ideje! A többféle megoldásnak köszönhetően, valóban egyénre szabott eljárásokat kínálunk és a végeredményben nem fog csalódni! Kérjen online konzultációs időpontot és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kezelést!  
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!