Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfelvarrás elérhető áron - Dr Tóth András plasztikai sebész

Mellfelvarrás

Szerző: Bónusz Plasztika

A női mell az életkor előrehaladtával veszít feszességéből, terhesség, vagy jelentős fogyás után pedig gyakran megereszkedik. Minden nő feszes, formás kebleket szeretne, amelyek azonban az öregedés során átalakulnak. Erre lehet jó megoldás a mellfelvarrás plasztikai beavatkozás.  Mellfelvarrás

Kinek ajánljuk a mellfelvarrást? 

Azoknak a hölgyeknek, akik hirtelen fogyás, terhesség, szoptatás vagy csupán az öregedés miatt megereszkedett a mellük. Az emlők természetes módon veszítenek feszességükből, amely azonban nagymértékben függ a genetikától is. A mellfelvarrás beavatkozás ma már nem számít bonyolult beavatkozásnak, így bátran ajánljuk minden olyan hölgynek, aki nincs megelégedve mellének formájával. 
 
 

A mellfelvarrás előtt 

A plasztikai beavatkozás előtt a páciensekkel konzultációt végzünk, amely során megbeszéljük a lehetséges korrekciókat, és megbeszéljük a műtét menetét. Ezután az alany teljes kivizsgáláson esik át, hogy feltárhassuk a műtét elvégezhető-e. A vizsgálatok után egyeztetünk egy időpontot a beavatkozást illetően, illetve átbeszéljük a műtét részleteit. 
 
 

Hogyan zajlik a mellfelvarrás? 

Az emlők lógását mellfelvarrással korrigáljuk, mely során a megereszkedett emlőbimbót feljebb helyezzük és a bőrfelesleget eltávolítjuk. Az emlők megereszkedésének mértéke határozza a műtéti hegek nagyságát. Bimbó körüli metszésre mindig szükség van, legenyhébb esetben csak itt van heg. Nagyobb fokú lógás esetében még egy függőleges, a bimbó aljától lefelé futó heget, ennél is nagyobb fokú lógásnál, az alsó áthajlási redőben futó ívelt haránt heget is eredményez a műtét. Ennek a beavatkozásnak része lehet a túl nagy emlők megfelelő mértékű kisebbítése, vagy a túl kis térfogatú emlők implantációval történő nagyobbítása is, mely megbeszélés kérdése.
 
 

Mellfelvarrás után 

A műtéti beavatkozás körülbelül 2-3 órát vesz igénybe egyéntől függően. A páciensnek minimum 1 éjszakát a klinikán kell tartózkodnia megfigyelés alatt, hogy az esetleges komplikációk mértékét csökkentsük. A páciensnek ezután 6 hétig tartózkodni kell minden olyan tevékenységtől, illetve sporttól, mely intenzív váll illetve mellizom mozgással jár. A műtét után 14 nap után történik a varratszedés, amely után a hegek gyógyulási ideje felgyorsul. 
 
 
 

Mellfelvarrás a gyarkolatban

 
 
 

Tudnivalók a mellfelvarrás beavatkozásról

Feltételek
 
A sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műtétet minden esetben altatásban végezzük.
A beavatkozás időtartama
 
2-3 óra
Kötelező klinikai tartózkodás
 
1 éjszaka
Munkaképesség
 
3-5 nap után
Varratszedés
 
 14 nap után
A műtét után
 
 6 hétig tartózkodni kell minden olyan tevékenységtől, illetve sporttól, mely intenzív váll illetve mellizom mozgással jár.
Kockázatok
 
Az orvosi beavatkozások döntő többségénél a műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban - az orvostudomány fejlődésének köszönhetően - ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők. A mellkisebbítésnél specifikus kockázatként az emlőbimbó esetleges részleges, vagy teles érzéketlensége, ritka esetben az emlőbimbó-udvar keringési zavara jelentkezhet.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!