Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Fenékplasztika a legmagasabb színvonalon - Dr Tóth András plasztikai sebész

Fenékplasztika

Szerző: Bónusz Plasztika

Az ideáis fenék kerek feszes és nem lóg. Hogyan lehet szép feneke egy hölgynek? A fenék formája genetikailag kódolt ugyan, de megfelelő mozgással, tornával saját magunk is tudunk tenni az ideális forma eléréséhez. Amennyiben ennek elérése nem sikrült, akkor keressen fel egy tapasztalt plasztikai sebészt és hallgassa meg tanácsait. Fenékplasztika

Kinek ajánljuk a fenékplasztikát? 


Azoknak, akik a sport mellett sem tudták elérni a kívánt fenékformát, illetve azoknak, akik minél előbb változást szeretnének elérni fenekük formáján. A fenékplasztika ma már több módon is elvégezhető annak érdekében, hogy mi az elsődleges célunk és milyen eredményt szeretnénk elérni. 

 

 

A fenékplasztika módjai

  • zsíleszívás és feltöltés
  • fenékimplantátum
  • a kettő kombinációja

 

 


Fenékplasztika zsírfeltöltéssel 


Zsírleszívással a comb és a fenék külső oldalának csökkentésekor leszívott zsírt kezelés után a fenék hátsófelső részébe töltjük, ezzel fogjuk elérni annak legideálisabb alakját. Ez a műtét műtéti metszésekkel nem jár. A végleges formát 3 hónap utáni éri el. Az áthelyezett zsír megtapadása kb 70 %-os, mennyisége testsúly változásakor változhat.

 

 

Fenékplasztika implantátummal


Fenékimplantátum behelyezésekor a műtéti metszés helye takartan a két farpofa között helyezkedik el. Az implantátumukat a nagy farizom rostjai közé helyezzük el. Az így nyert eredményt a testsúly változása kevésbé befolyásolja. A végleges eredményt 3 hónap elteltével láthatjuk.

 

 

Fenékplasztika zsírfeltöltéssel és implantátummal 


Bár plasztikai sebészként főleg a fenékimplantátumot javaslom, hiszen annak formája végleges marad, és az idő előrehaladtával is megmarad a fenék elért állapota. Mégis ajánlom a két beavatkozás egyidejű alkalmazását is. A fenékimplantátum elhelyezése mellett némi zsírfeltöltés is szükséges lehet a fenék megfelelő formájának kialakításához. Természetesen a műtét során abban az esetben alkalmazzuk, ha a pácienssel az előzetes egyeztetések alkalmával megállapodtunk ennek pontos menetéről. 
 

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!