Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Melyik a legjobb ajakfeltöltési eljárás? Hialuronsavos ajakfeltöltés, saját zsíros ajakfeltöltés, tartós ajakfeltöltés, PermaLip

Melyik a legjobb ajakfeltöltési módszer?- Ezeket a dolgokat kell tudnod az ajakfeltöltésről

Szerző: Bónusz Plasztika

Teltebb ajkakat szeretne? Nem akadály! Manapság már számos ajakfeltöltési módszerből választhat az, aki nem elégedett ajkai teltségével. De melyik a legjobb ajakfeltöltési eljárás? Ezt nehéz eldönteni, ugyanis mindenkinek más preferenciái vannak, illetve más-más előnyei vannak a különböző technikáknak is. A legjobb, ha a plasztikai sebésszel történő konzultáción hozza meg a végleges döntést, de adhatunk egy kis segítséget, hogy mégis milyen lehetőségek közül választhat.

A legjobb ajakfeltöltési módszerek

Milyen fajta ajakfeltöltések vannak?

Az ajakfeltöltés lényege, hogy az ajkak teltebbnek látszanak, ezt szájba fecskendezett töltőanyaggal lehet elérni. Alapvetően két típusát különböztetjük meg a töltőanyagoknak (persze ezeken belül is vannak még további verziók is, ahogy azt a későbbiekben látni fogja) felszívódó és nem felszívódó anyagokat. Értelemszerűen az egyik típus végleges, a másik pedig idővel felszívódik a szervezetben. Először is tehát azt kell eldöntenünk, hogy milyen távú hatást szeretnénk elérni a beavatkozással, ezt nem árt alaposan átgondolni. 

 

Ajakfeltöltés felszívódó anyagokkal

Az egyik leggyakoribb eljárás ajakfeltöltés terén a felszívódó anyagok használata, nem hiába, hiszen nagyon biztonságosak. Az ajakba fecskendezett anyag egy éven belül felszívódik, és újabb beavatkozásra lesz szükség, ha telt ajkakra vágyik. Mégis miért jó ez, ha évenként újra el kell végezni? Egyrészt azért, mert nem biztos, hogy 50 évesen is olyan telt ajkakat szeretne valaki, mint amilyet 20 éves korában kitalált, másrészt pedig ez az eljárás sokkal biztonságosabb, szövődmények csak nagyon ritkán alakulnak ki. Az eredmény azonnal látható, fokozatos kezelések során korrigálható, az anyag mennyisége nagyon jól szabályozható. A gyógyulási idő csupán pár nap. Ha nem biztos benn, hogy mit is szeretne, akkor ezt az ajakfeltöltési módszert ajánljuk!

 

Számtalan felszívódó anyagot használnak ajakfeltöltésre manapság, a legjobbak azonban azok, amelyek hasonlóak a hialuronsavhoz. A hialuronsav, nem más, mint az a szervezetben megtalálható anyag, ami segíti az ajkak méretének növekedését, nem hiába, hogy ezek az anyagok a legkiválóbbak erre a célra. Manapság már a régi kedvencet, a kollagént nem használják olyan gyakran, hiszen az új hialuronsav alapú anyagok jóval tartósabbak és biztonságosabbak is. E mellett A hialuronsav töltőanyagok javíthatják az ajkak megjelenését, alakját és szerkezetét is.

 

Ajakfeltöltés saját zsírral

A legtermészetesebb módja az ajakfeltöltésnek a saját zsírral való feltöltés. Ez is a felszívódó anyagos módszerek közé tartozik, azaz nem végleges. Ahhoz, hogy saját zsírral legyenek feltöltve ajkai először zsírleszívást kell alkalmazni, melyet legtöbbször a has vagy a belsőcomb felszínén végeznek el. Ez azért nagyon kedvező mert idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így allergiás reakciókra nem kell számítani, illetve minden más felszívódó anyagnál tartósabb lesz a végeredmény.

 

Ajakfeltöltés nem felszívódó anyagokkal

Ennek a technikának egy nagy előnye van, ami talán a hátránya is, az, hogy csak nagyon nehezen visszafordítható, illetve a kockázatok is sokkal nagyobbak. Azonban kifejlesztettek egy forradalmian új anyagot, a PermaLip™ implantátumot, ami egyesíti a két féle eljárás előnyét. Egy olyan szilikonos anyagról van szó, amelyet injekcióval fecskendeznek be az ajkakba. Tartós használatra készült, de bármikor eltávolítható. Magyarországon még csak kevesen alkalmazzák, azonban nálunk elérhető. Ha hosszú távú eredményre vágyik, akkor mindenképpen ezt ajánljuk!

 

Milyen árakra lehet számítani ajakfeltöltéskor?

A különböző eljárásoknak különböző árai vannak, a tartós ajakfeltöltés természetesen drágább anyagköltsége miatt, viszont azt csak egyszer kell megcsinálni. A prémium anyagok sajnos nem olcsók, viszont annál biztonságosabbak és tartósabbak. A felszívódó anyagokkal millilitere 70 ezer forintnál kezdődik, míg az ajakimplantátum ára ennél kicsivel drágább, viszont tartósabb. Mérlegelnie kell, hogy egyszer áldoz rá nagyobb összeget, vagy minden évben kevesebbet. 

 

Mire kell számítani az ajakfeltöltés után?

Amit még mindenképp tudnia kell, mielőtt belevág, az az, hogy mire lehet számítani a beavatkozás után. A kezelés után közvetlenül enyhe duzzanat, bőrpír jelenhet meg, azonban ez nem tart tovább 1-2 napnál, így csak eddig a kis ideig nem ajánlott randikat, fontos találkozókat szervezni. Ebben az időszakban az ajkak nagyon érzékenyek, így nem szabad semmiféle kozmetikai készítményt sem alkalmaznia a területen, rúzsokat és sebkezelő krémeket sem! Továbbá nem ajánlott erős napsugárnak kitenni a felületet 2-4 hétig, így a szoláriumot is, jobb, ha kerüli. Az evésben és ivásban semmilyen korlátozás nincsen, de rágó gumizni nem ajánlott. 

 

Túl sok korlátozás tehát nincsen, és ha felszívódó anyagot választ, akkor az eredmény sem végleges, tehát nincs mitől tartania. Ha teltebb ajkakat szeretne, akkor itt az ideje, hogy tegyen érte! Kérjen konzultációs időpontot még ma IDE kattintva!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!