Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Férfi plasztika: Melyek a leggyakoribb beavatkozások?

Férfi plasztika: a leggyakoribb beavatkozások

Szerző: Bónusz Plasztika

A plasztikai beavatkozások főleg a nők körében népszerű, azonban a férfiak esetében is vannak bizonyos kezelések, amelyek alkalmazhatók. 

Férfi plasztika

A plasztikai sebészet nem csak nők számára szól. A férfiak éppen ugyanúgy rendelkezhetnek problémás területekkel, amelyeken javítani vagy változtatni szeretnének. Ugyan a férfiak esetén általában sokkal több idő, amíg eldöntik, hogy plasztikai sebészhez fordulnak problémájukkal. A plasztikai beavatkozások ugyanúgy lehetségesek a férfiak körében is, ahogyan a nőknél. 

 

A leggyakoribb beavatkozások férfiak számára


A férfiak körében a legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárások közé tartozik a szemhéjplasztika, a tokaplasztika, az orrplasztika, az arcfiatalítás és a zsírleszívás. 

 

A szemhéjplasztika javítja a felső szemhéjak körüli laza bőrt, a szarkalábakat és a zsírlerakódásokat a szem fölött és alatt, amelyek mindegyike az öregedés és a számítógép képernyője előtt eltöltött időből származik. Emiatt az illető fáradtabbnak és idősebnek tűnhet a koránál, hiszen a megereszkedett szem környéki bőr öregíthet. A szemhéjplasztika során a plasztikai sebész eltávolítja a zsírréteget a területről és áthelyezi a szövetet, hogy egy fiatalosabb megjelenést biztosítson a páciens számára. 

 

A tokaplasztika, vagy nyakplasztika hasonló hatást gyakorol a nyak környékén lévő területen. Ez az eljárás bár még nem ismert túl széles körben, igen gyakori probléma, akár az öregedés, akár hirtelen hízás vagy fogyás során. A beavatkozás után szemmel látható eredményeket tapasztalhatunk. 

 

Az arcfiatalítás nem csak a hölgyek körében népszerű eljárás. Sok férfit szintén zavarhatnak a kor előrehaladtával keletkezett karakteres ráncok és a megereszkedett bőr. Az ő esetükben is szintén megoldást nyújtunk többféle technikával, hogy egy fiatalosabb megjelenést biztosítsunk a páciensnek. 

 

A zsírleszívás, azaz a felesleges zsír sebészeti eltávolítása megőrizte népszerűségét mind a férfiak, mind a nők körében az 1970-es évek óta. Az eljárást többféleképpen lehet elvégezni, azonban most a legújabb lézeres zsírleszívó LipoLife 3G technológiájával ez a beavatkozás gyorsabb, mint valaha. Nem csak a kezelési idő, de a gyógyulás folyamata is sokkal gyorsabb, mint a hagyományos zsírleszívás során. A férfiak esetén szintén népszerű a has, derék, és a comb környéki zsírréteg eltávolítása. 

 

 

Legyen szó bármilyen fajta plasztikai beavatkozásról, a lényeg, hogy pontosan beszélje át orvosával a kívánt eredményeket és a műtéthez tartozó gyógyulási, illetve tervezési folyamatot. 

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjen online konzultációs időpontot bármely beavatkozásunkra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!