Ráncfeltöltés biztonságosan - Dr. Tóth András plasztikai sebész

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés plasztikai sebészet

Az injektálható ráncfeltöltő anyagok fiatalosabb megjelenést biztosítanak a hagyományos ráncfelvarrás költségeinek töredékéért. A legtöbb esetben kevesebb, mint 30 perc alatt tölti fel az arcvonalakat és ráncokat, és az eredmények 4 hónaptól több mint egy évig tarthatnak.

 

Az injektálható ráncfeltöltőanyagokkal ellentétben a Botox csak lebénítja az izmokat, amely által a ráncok kialakulása csökken, még ezek a ráncfeltöltésre használt anyagok a különböző barázdák feltöltésére szolgál, így a bőr feszesebbnek és fiatalosabbnak hat. Emellett ezeket az anyagokat nem csak az arcon lévő ráncok feltöltésére, hanem akár ajakfeltöltésre is használhatjuk. 

 

A kezelés gyors és egyszerű, azonban minden ráncfeltöltést segítő anyagnak meg van a hátránya, beleértve az allergiás reakciók kockázatát és a bőr alatt lévő apró dudorok kialakulását. Bizonyos esetekben ezek a dudorok állandóak maradnak. Néha a bőr kékes elszíneződése is előfordulhat, amely akár több hónapig is elhúzódhat, azonban erre is rendelkezésre állnak kezelések. Nagyon ritkán a bőrsejtek elhalhatnak, ha a ráncfeltöltő anyagokat nem használják megfelelően. Jellemzően a régebbi típusú, és a hosszabb ideig tartó ráncfeltöltésre alkalmas anyagoknál fordul elő komolyabb mellékhatás. 

 

Nem minden ráncfeltöltő anyag alkalmas az összes ránc kezelésére. A kisebb kockázat és a jobb eredmény érdekében válasszon mindig erre képzett szakembert. 

 

 

A következőben felsoroljuk a ráncfeltöltésre alkalmas anyagokat. Felsoroljuk az alapvető összetevőket, azok működését, előnyeit és hátrányait, valamint a legjobb kezelési területeket. Orvosa segít Önnek kiválasztani a megfelelőt, az Ön igényeire szabva. 

 

 

Hialuronsavas ráncfeltöltés


A ráncfeltöltésre a legnépszerűbb anyag a hialuronsav. Minden típusa kissé eltérő módon működik, változó eredményekkel.

 

A mellékhatások ritkák, de lehetnek az injekció beadásának helyén jelentkező tünetek, például bőrpír, duzzanat és zúzódások. A töltőanyag a bőr alatt apró dudorként is megjelenhet. Ez egy olyan probléma, amely az idő múlásával gyakran javul.

 

Az eredmények láthatósága és változása több hónaptól egészen egy-két évig is eltarthat. Egyes kutatások azt mutatják, hogy az ismételt injekciók segíthetik a szervezet saját természetes kollagéntermelésének ösztönzését. Ez segít csökkenteni a vonalak és a ráncok számát. Van néhány bizonyíték arra is, hogy idővel kevesebb töltőanyagra van szükség ahhoz, hogy ugyanazt a megjelenést érjék el.

 

 

Kollagén ráncfeltöltés


A tudósok az első ráncfeltöltőanyagokat egy tisztított kollagénformából állították elő, amelyet főként tehenekből nyertek ki. Habár jól működött és természetesen kitűnő kitöltést kínál, az eredmények nem tartottak sokáig. A legtöbb kollagén injekció már a kezelés után 1 hónappal kezdett lebomlani. Mivel ezek a ráncfeltöltőanyagok állati eredetűek voltak, magasabb allergiás reakciót okoztak, ezért előzetes allergiás vizsgálatot is végeztek a beavatkozások előtt.

 

A kollagén új feldolgozási módjai csökkentették a kockázatokat. Emellett a szintetikus kollagén új formái biztonságosabbá és hasznosabbá teszik ezeket az injekciókat az emberek szélesebb körében. Bár az eredmények nem tartanak addig, amíg más ráncfeltöltőanyagok, sokan azt hiszik, hogy az eredmények természetesebbnek hatnak. 

 

A kollagén injekciók mellékhatásai közé tartozik az allergiás reakció bizonyos kockázata (főként azoknál, akik még mindig tehénforrásokat használnak), valamint a véraláfutások és a bőrpír az injekció helyén.

 

 

Autológ ráncfeltöltés


A zsír a leggyakrabban használt anyag ebben a kategóriában. A plasztikai sebész a páciens saját zsírját használja a ráncok feltöltésére. Ez azt jelenti, hogy két beavatkozás fog történni egyidejűleg. Először a zsírleszívás, amelyet a combból, hasról vagy fenékről távolítják el, majd ezt visszatöltik injekcióval a kívánt területre. A laborban végzett további zsírtisztítási lépések költségesek és időigényesek lehetnek. Az eredmények tartósak lehetnek, bár időnként szükség lehet újabb injekcióra.


A kockázatok hasonlóak a többi ráncfeltöltőanyaghoz, beleértve a véraláfutást, a vörösséget és a duzzanatot az injekció helyén. Mivel a töltőanyagok a szervezetből származnak, ezek az injekciók nem igényelnek FDA jóváhagyást.

 

 

A kockázatok minimalizálása és a jó eredmény elérése ráncfeltöltés esetén


A ráncfeltöltőanyagok a legbiztonságosabb kozmetikai eljárások közé tartoznak. De vannak dolgok, amiket megtehet annak érdekében, hogy biztosítsa a kezelés biztonságát:

  • Ne hagyja, hogy az ár legyen az útmutató. Ha olyan ráncfeltöltés mellett dönt, amelyet sokkal alacsonyabb áron kínálnak, mint egy szokásos kezelést, valószínűleg bizonyos kockázatai lehetnek: akár a szolgáltató szakértelme, akár a termék minősége. Soha ne kockáztasson az spórolás érdekében.
  • Minden ráncfeltöltést steril műszerekkel ellátott orvosi környezetben kell elvégezni. Otthonokban, szállodákban, gyógyfürdőkben vagy üdülőhelyeken végzett kezeléseket nem orvosi környezetben végzik, függetlenül attól, hogy ki csinálja őket.
  • Ne menjen ráncfeltöltésre az orvos irodáján kívül. Járjon utána, hogy milyen injekciót kap, és kérdezze meg orvosát, hogy FDA által jóváhagyott ráncfeltöltőanyagot használ-e, és hogy közvetlenül a gyártótól vásárolták-e. Ha a szolgáltató nem adja meg ezeket az információkat, ne engedje meg, hogy a beavatkozás megtörténjen.
  • Naponta használjon fényvédőt, hogy megőrizze a töltőanyagot és megvédje a gyulladás utáni pigmentváltozásokat az injekciókból származó tűbotok miatt.

 

 

Ráncfeltöltésre használt anyagok plasztikai sebészetünkben:

 

  • hialuronsavas ráncfeltöltés
  • LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés
  • Ellanse tartós ráncfeltöltés
  • Saját zsírral történő ráncfeltöltés
  • Botox

 

Dr. Tóth András plasztikai sebész a legmagasabb színvonalon nyújtja ráncfeltöltés szolgáltatását, hiszen magas szakmai tudással rendelkezik és a legjobb anyagokat használja. Emellett minden páciens esetén egyéntől függően segít megtalálni a lehető legjobb kezelési technikát. 


Kérje Ön is ajánlatunkat online konzultációs időpontra és bízza magát szakmai kezekre! 
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow