Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Milyen módszerekkel lehetséges az arcfiatalítás műtét nélkül? Arcfiatalítás műtét nélkül hatékonyan, tartósan

Arcfiatalítás műtét nélkül

Arcfiatalítás műtét nélkül is lehetséges, ráadásul a legújabb eljárásaink révén akár 10 évet is fiatalodhat. Szeretne Ön is fiatalabbnak látszani, megszabadulni a megereszkedett bőre miatt kialakult ráncoktól, de fél a műtéttől? Jöjjön el a Bónusz Plasztikai Sebészetre, ahol az arcfiatalítás műtét nélkül is lehetséges, méghozzá nagyon eredményesen, köszönhetően a nálunk egyedülállóan alkalmazott korszerű eljárásoknak.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül is hatékonyan

Köztudott dolog, hogy ahogyan telnek az évek, a bőr elkezd ráncosodni. Ennek oka, hogy a bőrt alkotó szövetek elveszítik a rugalmasságukat, emiatt pedig nem olyan feszes a bőr, elindul a ráncosodás folyamata. Hogy pontosan mikor, az sokk minden függvénye, függ például a bőr igénybevételétől, a megelőzéstől, ápolástól, de a genetikától is. Sajnos semmilyen ránctalanító krémmel nem lehet visszafordítani ezt az egyébként természetes folyamatot, esetleg lassítani. Ránctalanításra megoldást csak a plasztikai sebészet jelent. Azonban nem kell megijednie a sebészet szó hallatán, ugyanis a Bónusz Plasztikai Sebészeten arcfiatalítás műtét nélkül is lehetséges, nagyon hatékonyan. Többféle műtétet nem igénylő arcfiatalító eljárást is alkalmazunk.

 

Milyen eljárásokkal lehetséges az arcfiatalítás műtét nélkül?

Arcfiatalítás műtét nélkül többféle módszerrel is lehetséges napjainkban, köszönhetően az orvostudomány fejlődésének. Ezek az eljárások ráadásul egyre biztonságosabbak, eredményesebbek. Számos olyan módszert alkalmazunk klinikánkon is, amikkel sok évet fiatalíthatunk megjelenésén úgy, hogy nem kerül sor műtéti bemetszésre. Ilyen eljárások a botox, a hialuronsavas, a saját zsírral való ráncfeltöltés, illetve a PDO szálak behúzása is.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül biztonságosan

Szeretne megszabadulni a ráncaitól, ezzel pedig fiatalosabb megjelenést, de fél belevágni egy műtétbe? Az arcfiatalítás műtét nélkül nagyon biztonságos, ugyanis nem kerül sor műtéti bemetszésre. Ez azt jelenti, hogy nagymértékben csökken a komplikációk kockázata, allergiás reakciókra is csekély az esély. A felépülési idő is sokkal rövidebb, nem kell több heted a lábadozásra szentelnie, de azért lesz egy-két dolog, amit be kell tartani (ezeket rendelőnkben részletesen megbeszéljük a konzultáción). A duzzanat is sokkal kisebb lesz, nem jelenik meg annyi véraláfutás a területen, és amik megjelennek is gyorsan felszívódnak. Vannak olyan eljárások is, ahol egyáltalán nem is keletkezik véraláfutás! Az arcfiatalítás műtét nélkül biztonságos, és látványos átalakításra képes. 

 

Arcfiatalítás műtét nélkül a legjobb megoldással

Arcfiatalítás műtét nélkül többféle módszerrel is lehetséges, de ha a legjobbat szeretné választani, akkor a Bónusz Plasztikai Sebészeten egyedülálló módon alkalmazott saját zsírral való arcfeltöltést javasoljuk. Alma Laser fejlesztette ki a LipoLife 3G zsírleszívó gépet, ami olyan hullámhosszon szívja le a zsírt, hogy az egyáltalán nem sérül. A test egyes területeiről leszívott épp zsírszöveteket pedig nagy hatékonysággal lehet a ráncokba visszatölteni, a túlélési arányuk 90% feletti. Arfiatalítás műtét nélkül is lehetséges nagyon hatékonyan ezzel az eljárással, ugyanis akár 10 évet is fiatalodhat. Gondoljon csak bele mindezt úgy, hogy nem kerül olyan idegen anyag a szervezetbe, ami allergiás reakciót okozhatna. Ráadásul a zsír nem szívódik fel úgy, mint mondjuk a kollagén, csupán a szervezettel együtt öregedik. Hosszú távú, természetes eredményt lehet elérni.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül, látványos eredménnyel, természetes hatással, alacsony kockázattal? IDE kattintva tud jelentkezni konzultációhoz a Bónusz Plasztikai Sebészetre!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!