Milyen módszerekkel lehetséges az arcfiatalítás műtét nélkül? Arcfiatalítás műtét nélkül hatékonyan, tartósan

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Arcfiatalítás műtét nélkül

Arcfiatalítás műtét nélkül tartós eljárással

Arcfiatalítás műtét nélkül is lehetséges, ráadásul a legújabb eljárásaink révén akár 10 évet is fiatalodhat. Szeretne Ön is fiatalabbnak látszani, megszabadulni a megereszkedett bőre miatt kialakult ráncoktól, de fél a műtéttől? Jöjjön el a Bónusz Plasztikai Sebészetre, ahol az arcfiatalítás műtét nélkül is lehetséges, méghozzá nagyon eredményesen, köszönhetően a nálunk egyedülállóan alkalmazott korszerű eljárásoknak.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül is hatékonyan

Köztudott dolog, hogy ahogyan telnek az évek, a bőr elkezd ráncosodni. Ennek oka, hogy a bőrt alkotó szövetek elveszítik a rugalmasságukat, emiatt pedig nem olyan feszes a bőr, elindul a ráncosodás folyamata. Hogy pontosan mikor, az sokk minden függvénye, függ például a bőr igénybevételétől, a megelőzéstől, ápolástól, de a genetikától is. Sajnos semmilyen ránctalanító krémmel nem lehet visszafordítani ezt az egyébként természetes folyamatot, esetleg lassítani. Ránctalanításra megoldást csak a plasztikai sebészet jelent. Azonban nem kell megijednie a sebészet szó hallatán, ugyanis a Bónusz Plasztikai Sebészeten arcfiatalítás műtét nélkül is lehetséges, nagyon hatékonyan. Többféle műtétet nem igénylő arcfiatalító eljárást is alkalmazunk.

 

Milyen eljárásokkal lehetséges az arcfiatalítás műtét nélkül?

Arcfiatalítás műtét nélkül többféle módszerrel is lehetséges napjainkban, köszönhetően az orvostudomány fejlődésének. Ezek az eljárások ráadásul egyre biztonságosabbak, eredményesebbek. Számos olyan módszert alkalmazunk klinikánkon is, amikkel sok évet fiatalíthatunk megjelenésén úgy, hogy nem kerül sor műtéti bemetszésre. Ilyen eljárások a botox, a hialuronsavas, a saját zsírral való ráncfeltöltés, illetve a PDO szálak behúzása is.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül biztonságosan

Szeretne megszabadulni a ráncaitól, ezzel pedig fiatalosabb megjelenést, de fél belevágni egy műtétbe? Az arcfiatalítás műtét nélkül nagyon biztonságos, ugyanis nem kerül sor műtéti bemetszésre. Ez azt jelenti, hogy nagymértékben csökken a komplikációk kockázata, allergiás reakciókra is csekély az esély. A felépülési idő is sokkal rövidebb, nem kell több heted a lábadozásra szentelnie, de azért lesz egy-két dolog, amit be kell tartani (ezeket rendelőnkben részletesen megbeszéljük a konzultáción). A duzzanat is sokkal kisebb lesz, nem jelenik meg annyi véraláfutás a területen, és amik megjelennek is gyorsan felszívódnak. Vannak olyan eljárások is, ahol egyáltalán nem is keletkezik véraláfutás! Az arcfiatalítás műtét nélkül biztonságos, és látványos átalakításra képes. 

 

Arcfiatalítás műtét nélkül a legjobb megoldással

Arcfiatalítás műtét nélkül többféle módszerrel is lehetséges, de ha a legjobbat szeretné választani, akkor a Bónusz Plasztikai Sebészeten egyedülálló módon alkalmazott saját zsírral való arcfeltöltést javasoljuk. Alma Laser fejlesztette ki a LipoLife 3G zsírleszívó gépet, ami olyan hullámhosszon szívja le a zsírt, hogy az egyáltalán nem sérül. A test egyes területeiről leszívott épp zsírszöveteket pedig nagy hatékonysággal lehet a ráncokba visszatölteni, a túlélési arányuk 90% feletti. Arfiatalítás műtét nélkül is lehetséges nagyon hatékonyan ezzel az eljárással, ugyanis akár 10 évet is fiatalodhat. Gondoljon csak bele mindezt úgy, hogy nem kerül olyan idegen anyag a szervezetbe, ami allergiás reakciót okozhatna. Ráadásul a zsír nem szívódik fel úgy, mint mondjuk a kollagén, csupán a szervezettel együtt öregedik. Hosszú távú, természetes eredményt lehet elérni.

 

Arcfiatalítás műtét nélkül, látványos eredménnyel, természetes hatással, alacsony kockázattal? IDE kattintva tud jelentkezni konzultációhoz a Bónusz Plasztikai Sebészetre!
 
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow