Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Dr Tóth András plasztika sebész

Rólam


 1968-ban születtem Budapesten.
 
 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1995-ben szereztem diplomát.
 
 Orvosi pályámat az Uzsoki utcai Kórház fej-nyaksebészeti osztályán kezdtem, itt daganatsebészetet tanultam.
 
 1999-ben a váci Jávorszky Ödön Kórház fül-orr-gégészeti Osztályára kerültem. Fül-orr-gégészetből szereztem szakvizsgát 2001-ben. A fül-orr-gégészet területén az általános rész mellett orrsebészettel kezdtem foglalkozni. Nagy számban végeztem funkcionális, rekonstrukciós és esztétikai orrműtéteket.
 
 Orvosi tanulmányaimat a plasztikai sebészet területén kezdtem el gyarapítani, dolgoztam az ország több vezető intézetében, Szt. Imre Kórház Plasztikai Sebészet, Szt. István Kórház Égés és Plasztikai Sebészeti, Honvédkórház Plasztikai Sebészeti és Pécsi Egyetem Sebészeti tanszékének Plasztikai Sebészeti részlegén.
 
 Égési és Plasztikai sebészetből szakvizsgát tettem. Az esztétikai sebészet felé fordultam és magán orvosi pályára léptem. Dolgoztam itthon és külföldön több klinikán. A szakmai ismereteimet, valamint kapcsolataimat hazai és külföldi továbbképzéseken és konferenciákon bővítem.
 
 Az általam és a kollégáim által nyújtott esztétikai sebészeti szolgáltatások prémium körülmények közötti, magas szakmai színvonalúak.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!