Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Tokaplasztika - gyors megoldás, exkluzív környezet, kedvező árak

Tokaplasztika

Hirtelen hízás vagy fogyás következtében a nyak területén felesleges zsír vagy bőrréteg alakulhat ki, amely igen zavaró tud lenni. A nyak igen szembetűnő terület, hiszen az arcunk közvetlen közelében van, ezáltal odavonzhatja a tekintet. Van megoldás ennek a feleslegnek az eltüntetésére!

 

A tokaplasztika ma már nem újdonság, azonban kevés plasztikai sebész foglalkozik a nyak területének kezelésével. Dr. Tóth András azonban a nyakon lévő felesleges zsír vagy bőrréteg eltávolítására is tud megoldást nyújtani. 

 

A nyakon lévő zsír vagy bőrréteg eltüntetése nem egyszerű feladat. Fogyással ugyan lehetséges a zsírréteg eltávolítása, a bőr azonban sokszor nem elég rugalmas, ezáltal nem ugrik vissza eredeti állapotára, így a bőr megereszkedhet. Még a testünk különböző területein lévő felesleges bőrréteget edzéssel némileg korrigálhatjuk, a nyakunkon nem. Nincsen semmiféle edzésmódszer, amely segíthetné a bőr visszahúzódását eredeti állapotára. Erre nyújt megoldást a tokaplasztika. 

 

 

Hogyan működik a tokaplasztika? 


Elsősorban attól függ, hogy a páciensnek pontosan mi a panasza. Ha zsírréteget egyaránt el kell távolítani, arra megfelelő megoldást nyújthat a lézeres zsírleszívó eszköz a LipoLife 3G, amely egy teljesen egyedülálló technológiával működő gép. A gép segítségével minimális fájdalom mellett, gyorsan el tudjuk távolítani a felesleges zsírréteget, anélkül, hogy véraláfutás vagy duzzanat keletkezne a területen. A gyógyulási idő pedig nagyon rövid, mindössze 10 nap alatt látványos lesz a különbség. 


Amennyiben a páciensnek a felesleges bőrt is el kell távolítani a tokaplasztika során, úgy különféle bőrfiatalító korrekciókat egyaránt elvégzünk. Erre többféle megoldás is lehetséges, ez leginkább a megnyúlt bőr méretétől és a páciens állapotától függ. Erre vonatkozóan minden esetben egyénre szabott beavatkozást javaslunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessük el. 

 

 

Kinél alkalmazható a tokaplasztika? 


A tokaplasztikát bármely korosztályban lévő hölgynél vagy férfinél egyaránt elvégezzük. Ugyan a megereszkedett bőr a nyakon főleg a 40 felettieknél okozhat problémát, azonban hirtelen fogyás vagy hízás során bárkinél megjelenhet. 

 

 

Amennyiben Ön is hasonló problémával küzd, keressen fel bátran és kérjen konzultációs időpontot tokaplasztikai beavatkozásra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!