Arcplasztika Budapesten a leghatékonyabb módszerekkel: arcplasztika Budapest központjában

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
Közelmény

Közelmény

Esztétikai beavatkozások és a koronavírus fertőzés

BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Arcplasztika Budapesten

Arcplasztika Budapesten többféle módszerrel

Az arc az egyik legfontosabb részünk, hiszen ez az első dolog, amit meglátnak az emberek, ha ránk néznek, valamint ez egy olyan terület, amit ruhákkal nem, vagy csak nagyon nehezen lehet eltakarni, így nagyban meghatározza egész megjelenésünket. Éppen ezért az idő múlásával megereszkedő bőrszövetek is ezen a területen lehetnek a legzavaróbbak. Nincs az a csoda kozmetikum, ami segít ezeket eltüntetni, vagy visszaszorítani. Ön is elégedetlen arcvonásaival, legyen szó a ráncokról, esetleg orra alakjáról? Ha megoldást szeretne, vegye igénybe szolgáltatásainkat, arcplasztika Budapesten exkluzív környezetben a Bónusz Plasztikai Sebészeten! 

 

Az arcplasztika Budapesten így tünteti el a ráncokat

Ha arcplasztika Budapesten, akkor a legtöbbünknek rögtön a ráncok eltüntetés jut az eszünkbe. Bár az arcplasztika nem csak erre terjed ki, de valóban lehet ráncok eltüntetésére alkalmazni, ráadásul elég hatékonyan. A kor előrehaladtával a bőr szövetei veszítenek rugalmasságukból, így a bőr megnyúlik, melynek következtében ráncok alakulnak ki. Ezt a folyamatot nem lehet megállítani semmilyen csodákat ígérő kozmetikummal, egyedül a plasztikai bevatkozások jelenthetnek megoldást. Plasztikai sebészetünkön többféle technikát is alkalmazunk arcfiatalításra, ráncfeltöltésre. A mindenki által ismert botoxtól kezdve, a hilauronsavas ráncfeltöltésen, a PDO szálakon, valamint a különböző sebészeti beavatkozásokon át hazánkban egyedülálló módon klinikánkon lehetőség van a saját zsíros ráncfeltöltés igénybevételére is. Plasztikai sebészetünkön a személyes konzultáció alkalmával Önnek is segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb eljárást, az arca állapota, a kívánt eredmény, preferenciái, alamint szakmai tapasztalatunk alapján.

 

Korrekciós arcplasztika Budapesten

Nemcsak ráncfeltöltés céljából fordulnak hozzánk pácienseink. Sokak elégedetlenek arcuk bizonyos részeivel is. Kicsi orr, elálló fülcimpák? Ha Ön is ilyen problémával küzd, akkor nincs is jobb megoldás, mint az arcplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Az ilyen arckorrekciós beavatkozások nagyon bonyolultak, hiszen az esztétika mellett a funkcionalitásra is figyelmet kell fordítani. Dr. Tóth András tapasztalt plasztikai sebészünk fül-orr-gégészként kezdte el a szakmát, így biztos lehet benne, hogy a beavatkozás során a lehető legjobb kezekben lesz, és azt az eredményt fogja kapni, amit szeretne!

 

Arcplasztika Budapesten: megoldás a vékony ajkakra

Ha teltebb ajkakat szeretne, akkor arcplasztika Budapesten Plasztikai sebészetünkön! Számtalan eljárás közül választhat, lehetőség van ajakfeltöltésre, de ajakimplantátum behelyezésére is. Többek között végzünk hialuronsavas ajakfeltöltést, Ellanse tartós ajakfeltöltést, saját testzsíros ajakfeltöltést, valamint PermaLip ajakimplantátum behelyezést. Az arc egyik legfontosabb része a száj, ha Ön sem elégedett ajkai teltségével, akkor válasszon ajakfeltöltés szolgáltatásaink közül!

 

Arcplasztika Budapesten a legjobb technikákkal

Legyen bármilyen problémája, amire az arcplasztika Budapesten megoldást jelenthet, ne bízza a véletlenre! Válassza a legkorszerűbb technikákat, eljárásokat, és a legújabb anyagokat, amivel a lehető legkisebbre csökkenthető a komplikációk esélye. Plasztikai sebészetünkön a legújabb, és egyben leghatékonyabb technikákkal dolgozunk, annak érdekében, hogy a legjobb eredményt érjük el, és Ön elégedetten távozzon. 

Amennyiben Önt is érdekli az arcplasztika Budapesten, IDE kattintva jelentkezzen konzultációra!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

Budapest – Dimenzió Egészségközpont

Nyíradony – Borostyán MED Hotel

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

Suba Nikolett
Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény!
Sztrahiáné Kovács Brigitta
Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat.
Brny Esther
Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek!
Deák Erika
Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat.
Hada Renáta
A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak!

Szakmai cikkjeink

A kor előrehaladtával a bőr szövetei egyre inkább veszítenek rugalmasságukból, ez pedig ráncok kialakulásához vezet. Ezeket a ráncokat semmilyen csodákat ígérő kozmetikum sem megakadályozni, sem eltüntetni nem tudja. Az egyetlen megoldás a plasztikai sebészet. Ön is küzd a ráncokkal, fiatalabb megjelenést szeretne, de fél kés alá feküdni? Nem is kell, hiszen plasztikai sebészetünkön rengeteg nem sebészeti eljárással történő arcfiatalítási módszer közül lehet választani, amikről Itt olvashat bővebben. Mutatjuk is az előnyeiket!
Továbbarrow
Plasztikai sebészetünkön nagyon gyakori kérdés, hogy mégis mire lehet számítani a mellplasztika utáni időszakban, meddig tart, és hogyan zajlik a felépülési idő. Éppen ezért most részletesen leírjuk, hogy mire lehet számítani a mellplasztikai műtét után napról-napra, hétről-hétre.
Továbbarrow
Manapság sokan küzdenek súlyproblémákkal. Ha Ön is ezzel küzd, és a rendszeres sport valamint a diéta nem elég hatékony a súlyfeleslege eltüntetéséhez, akkor drasztikusabb megoldáshoz kell folyamodnia. Ebben a helyzetben a zsírleszívás segíthet. De ha már a zsírleszívás mellett dönt, akkor miért ne választaná a legjobb módszert? Mutatjuk miben más a lézeres zsírleszívás, mint a hagyományos!
Továbbarrow
Manapság egyre népszerűbbé válnak a kombinált plasztikai beavatkozások, hiszen ez egy időigényesebb megoldása a plasztikai sebészetnek. Sokan fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy melyik plasztikai beavatkozásokat lehet egyszerre elvégeztetni. Most erre hoztam egy útmutatót és a leggyakoribb megoldásokat. 
Továbbarrow
Az öregedés nyomai sajnos mindenkin meglátszanak, a kor előrehaladtával ugyanis a bőr veszít tartásából, valamint rugalmasságából, és megnyúlik. Ez pedig ráncok kilakulásához vezet, ami leginkább az arc területén feltűnő. A bőr fiatalítására számos módszer létezik már, az alábbiakban ezeket fogjuk bemutatni.
Továbbarrow
Az évek múlásával, de akár már 30 éves korban is könnyen megnyúlhat a szem környéki bőr, amely a szemhéj megereszkedésével, és szem alatti táskák kialakulásával jár. Ennek pedig nem csupán esztétikai következményei vannak. Semmilyen csodákat ígérő kozmetikummal nem orvosolható, egyedül a szemhéj plasztika jelent megoldás.
Továbbarrow