Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcplasztika Budapesten a leghatékonyabb módszerekkel

Arcplasztika Budapesten

Az arc az egyik legfontosabb részünk, hiszen ez az első dolog, amit meglátnak az emberek, ha ránk néznek, valamint ez egy olyan terület, amit ruhákkal nem, vagy csak nagyon nehezen lehet eltakarni, így nagyban meghatározza egész megjelenésünket. Éppen ezért az idő múlásával megereszkedő bőrszövetek is ezen a területen lehetnek a legzavaróbbak. Nincs az a csoda kozmetikum, ami segít ezeket eltüntetni, vagy visszaszorítani. Ön is elégedetlen arcvonásaival, legyen szó a ráncokról, esetleg orra alakjáról? Ha megoldást szeretne, vegye igénybe szolgáltatásainkat, arcplasztika Budapesten exkluzív környezetben a Bónusz Plasztikai Sebészeten! 

 

Az arcplasztika Budapesten így tünteti el a ráncokat

Ha arcplasztika Budapesten, akkor a legtöbbünknek rögtön a ráncok eltüntetés jut az eszünkbe. Bár az arcplasztika nem csak erre terjed ki, de valóban lehet ráncok eltüntetésére alkalmazni, ráadásul elég hatékonyan. A kor előrehaladtával a bőr szövetei veszítenek rugalmasságukból, így a bőr megnyúlik, melynek következtében ráncok alakulnak ki. Ezt a folyamatot nem lehet megállítani semmilyen csodákat ígérő kozmetikummal, egyedül a plasztikai bevatkozások jelenthetnek megoldást. Plasztikai sebészetünkön többféle technikát is alkalmazunk arcfiatalításra, ráncfeltöltésre. A mindenki által ismert botoxtól kezdve, a hilauronsavas ráncfeltöltésen, a PDO szálakon, valamint a különböző sebészeti beavatkozásokon át hazánkban egyedülálló módon klinikánkon lehetőség van a saját zsíros ráncfeltöltés igénybevételére is. Plasztikai sebészetünkön a személyes konzultáció alkalmával Önnek is segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb eljárást, az arca állapota, a kívánt eredmény, preferenciái, alamint szakmai tapasztalatunk alapján.

 

Korrekciós arcplasztika Budapesten

Nemcsak ráncfeltöltés céljából fordulnak hozzánk pácienseink. Sokak elégedetlenek arcuk bizonyos részeivel is. Kicsi orr, elálló fülcimpák? Ha Ön is ilyen problémával küzd, akkor nincs is jobb megoldás, mint az arcplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Az ilyen arckorrekciós beavatkozások nagyon bonyolultak, hiszen az esztétika mellett a funkcionalitásra is figyelmet kell fordítani. Dr. Tóth András tapasztalt plasztikai sebészünk fül-orr-gégészként kezdte el a szakmát, így biztos lehet benne, hogy a beavatkozás során a lehető legjobb kezekben lesz, és azt az eredményt fogja kapni, amit szeretne!

 

Arcplasztika Budapesten: megoldás a vékony ajkakra

Ha teltebb ajkakat szeretne, akkor arcplasztika Budapesten Plasztikai sebészetünkön! Számtalan eljárás közül választhat, lehetőség van ajakfeltöltésre, de ajakimplantátum behelyezésére is. Többek között végzünk hialuronsavas ajakfeltöltést, Ellanse tartós ajakfeltöltést, saját testzsíros ajakfeltöltést, valamint PermaLip ajakimplantátum behelyezést. Az arc egyik legfontosabb része a száj, ha Ön sem elégedett ajkai teltségével, akkor válasszon ajakfeltöltés szolgáltatásaink közül!

 

Arcplasztika Budapesten a legjobb technikákkal

Legyen bármilyen problémája, amire az arcplasztika Budapesten megoldást jelenthet, ne bízza a véletlenre! Válassza a legkorszerűbb technikákat, eljárásokat, és a legújabb anyagokat, amivel a lehető legkisebbre csökkenthető a komplikációk esélye. Plasztikai sebészetünkön a legújabb, és egyben leghatékonyabb technikákkal dolgozunk, annak érdekében, hogy a legjobb eredményt érjük el, és Ön elégedetten távozzon. 

Amennyiben Önt is érdekli az arcplasztika Budapesten, IDE kattintva jelentkezzen konzultációra!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!