Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai sebészt keres? Válassza Dr. Tóth Andrást- A legjobb plasztikai sebész Budapesten

Plasztikai sebész

Plasztikai sebész Budapesten vélemények Dr. Tóth András plasztikai sebész az egyik legjobb plasztikai sebész nemcsak Budapesten, hanem egész Magyarországon. Már, több mint 10 éve foglalkozik aktívan a plasztikai sebészettel, többféle szépítészeti beavatkozás, plasztikai műtét megtalálható a szolgáltatásai között- mellplasztika, arcplasztika, ránctalanító beavatkozások és testkorrekciós műtétek a legjobb módszerekkel! 
 

Plasztikai sebész: arcplasztikai beavatkozásokkal 

Az arcplasztikai beavatkozások között olyan kezeléseket végez el Dr. Tóth András plasztikai sebész, mint a fülplasztika, orrplasztika vagy a kisebb korrekciós műtétek, például a szemhéjplasztika. Amennyiben Önnek is problémát okoz elálló füle, nagy orra, vagy a szemére lógó felső szemhéja, amely még a látását is rontja; akkor nálunk talál rá megoldást. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legkülönbözőbb plasztikai beavatkozásokat találja meg, amik segítségével Ön is megvalósíthatja álmait. Keskenyebb orr, kevésbé elálló fül, feszesebb arc, vagy éppen a szem alatti ráncok eltüntetése? Dr. Tóth András Plasztikai Sebész gyakorlott kezekkel varázsol Önnek is csodás megjelenést. Ne csak álmodjon álom külsejéről, hanem tegyen is lépéseket érte! Először például jelentkezzen be plasztikai sebészetünkre egy személyes konzultációra!
 

Plasztikai sebészeti eljárások egyedi megoldásokkal

Plasztikai sebészetünkön minden esetben egyéni megoldásokat javaslunk, ami előtt felmérjük a páciensek állapotát és a garantált eredmények függvényében a legjobb beavatkozási formát ajánljuk. Többféle plasztikai sebészeti eljárás is elérhető nálunk, többféle módszerrel végzünk arcfiatalítást, ránceltüntetést, és ajaknagyobbítást is. Vannak olyan plasztikai sebészeti eljárások is, amik úgy fiatalítják meg Önt akár 5-10 évvel is, hogy közben egyetlen bemetszést sem végzünk. A legmodernebb arcplasztikai sebészeti eljárásokról IDE kattintva olvashat!


 

Plasztikai sebész, aki minden problémára megoldást kínál

A szemhéjplasztika, orr és fülplasztika mellett olyan beavatkozásokat is elérhetők, mint az ajakfeltöltés vagy a tokaplasztika. Ajakfeltöltési kezeléseink között többféle technika közül választhatnak a páciensek, attól függően, hogy milyen eredményt szeretnének elérni. Ezek egyeztetését minden esetben az előzetes konzultáció során beszélhetik át Dr. Tóth András plasztikai sebésszel. Vannak olyan plasztikai sebészeti eljárások, amik nem járnak műtéti hegekkel, viszont az eredmény tartóssága 1 év körüli. Ezek a felszívódó anyagokkal történő ajakfeltöltések, de plasztikai sebészetünkön tartós megoldások is elérhetőek. Ebben a cikkünkben olvashat egy részletes összehasonlítást az ajakfeltöltési módszerekkel kapcsolatban! 

 

Plasztikai sebész: mellplasztikai beavatkozásokkal

Mellplasztikát az országban számos helyen végeznek el és sok plasztikai sebész „futószalagon” végzi el ezt a beavatkozást. A Bónusz Plasztikánál teljesen egyénre szabottan végezzük el a kívánt beavatkozást, legyen az mellnagyobbítás implantátummal, mellfelvarrás vagy mellkisebbítés. A pácienssel egyeztetve és számára a legjobbat ajánlva eshetnek át a fenti kezelések valamelyikén. A mellnagyobbítás során minőségi implantátumokkal és anyagokkal dolgozunk, hogy az eredmény tartós, és olyan legyen, ahogyan Ön megálmodta. 
 

Hada Renáta egykori playmate véleményét mutatjuk Dr. Tóth András plasztikai sebészről: ✭✭✭✭✭
„Kedves Plasztikai Sebész úr! Drága András! Életem új, és boldogabb szakaszát Önnek köszönhetem! Új cicik!! Hálával és szeretettel gondolok Önre!
„A mammográfián azt mondta a hölgy, hogy naponta 20 implantátumot lát. De, ami ilyen szépen le van varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Köszönet a Plasztikai Sebész Úrnak”

Plasztikai sebész, ahol garantált a jó eredmény

Bizonytalan a mellnagyobbításban? Nem tudja mekkora, és milyen típusú mellimplantátumot válasszon? Nem biztos benne, hogy tetszeni fog az eredmény? Nem pontosan tudja elképzelni, hogy jól fog-e állni a mellnagyobbítás? Dr. Tóth András plasztikai sebész nagy szeretettel várja Önt a személyes konzultációra, ahol minden kételyét elfeledheti! Nemcsak egyénre szabott tanácsokat kaphat a mellimplantátum méretével kapcsolatban, hanem még a beavatkozás előtt meg is nézheti az eredményt a saját szemével. A Bónusz Plasztikai Sebészet forradalmian új szolgáltatása a 3D-s plasztikai sebészeti tervező szoftver, aminek segítségével előre láthatja a különböző plasztikai beavatkozások eredményét virtuálisan. Erről ITT tud részleteket olvasni!  

 

Plasztikai sebész: az álomalakért 

Plasztikai sebészetünkön a legtöbb felkeresés a testkorrekciós beavatkozások során a felesleges zsír eltávolítása miatt történik. A zsírleszívásra is többféle megoldást kínálunk, azonban az egyik legjobb eszköz, amely forradalmian új lehetőségeket tesz lehetővé a LipoLife 3G eszköze. Ezzel az eszközzel nem csak zsírleszívásra, de zsírfeltöltésre is lehetőség adódik, így a páciensek akár egyszerre több plasztikai beavatkozást is elvégeztethetnek Dr. Tóth András plasztikai sebész jóvoltából. A lézeres zsírleszívásnak köszönhetően olyan életképes zsírszövetekhez lehet jutni, amit nagy százalékban fel lehet használni ráncfeltöltésre is. Laposabb has és feszesebb bőr egy csapásra? A Bónusz Plasztikai Senészet, és Dr. Tóth András plasztikai sebész a válasz! A zsírleszíváson túl azonban fenékplasztikát és hasplasztikát is elvégzünk, amelyeket szintén többféle módszerrel alkalmazunk.  
 
 

Plasztikai sebész: ránctalanító beavatkozásokkal

Az idő előrehaladtával a ráncok karakteresebbé válnak, amely sok esetben zavarhatja az egyén esztétikus megjelenését. Erre a plasztikai sebészek többféle megoldással készülnek. A Bónusz Plasztika esetén is számos lehetőség áll rendelkezésre a pácienseknek a ránctalanításra. Dr. Tóth András plasztikai sebész mindig személyre szabott kezelést ajánl pácienseinek, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesse el. Ránctalanító szolgáltatásai között elérhető: MACS Facelift, PDO szálbehúzás, Hialuronsavas ráncfeltöltés, BeautiFill rántalanítás, Ellanse tartós ráncfeltöltés, LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés. 
 

Keresse fel Dr. Tóth András plasztikai sebészt és kérjen online konzultációs időpontot bármely beavatkozására! 
A Szolgáltatásaink menüpont alatt pedig tájékozódhat az összes plasztikai beavatkozásunkról részletesen! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!