Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ☆ Dr. Tóth András☆

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

A ráncfeltöltésre a legnépszerűbb anyag a hyaluronsav. Minden típusa kissé eltérő módon működik, változó eredményekkel.

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés előnye

Ez a fajta hyaluronsavas ráncfeltöltés egyik nagy előnye, hogy helyi érzéstelenítés mellett, gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A legtöbb esetben kevesebb, mint 30 perc alatt töltjük fel az arcvonalakat és a ráncokat. Így akár már a konzultáció alkalmával elvégezhető az eljárás plasztikai sebészetünkön. Mivel nincs szükség műtéti eszközökre csak a hyaluronsavas töltőanyagra és egy injekciós tűre, a kezelés időtartama alatt a plasztikai sebész rendelőjében lehet. A hyaluronsavas ráncfeltöltés során nem keletkezik műtéti heg, így a gyógyulási idő is sokkal gyorsabb, mint egy sebészeti ránctalanítás alkalmával. Emellett az egyik előnye, amely talán hátránya is a hyaluronsavas ráncfeltöltésnek, hogy eredménye általában 4 hónaptól, egészen egy évig tart. Továbbá a hyaluronsavas ráncfeltöltés az egyik legolcsóbb ránctalanító eljárás, amely 60 000 Forint/ml-től elérhető

 

Érdekli? Kérjen konzultációs időpontot MOST!

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés hátránya

A hyaluronsavas ráncfeltöltés gyors és egyszerű, azonban minden ráncfeltöltő anyagnak, ahogyan ennek is megvan a hátránya. Ilyen például az allergiás reakció kockázata és a bőr alatt lévő dudorok kialakulása. Bizonyos esetekben a megjelenő dudorok, akár állandók maradhatnak, amelyet csak műtéti eljárással lehet eltávolítani. Egyes esetekben a bőr kékesre is elszíneződhet, ami több hónapig is elhúzódhat, viszont erre rendelkezésre állnak kezelések, amely segít eltüntetni a bőr elszíneződéseit. A legritkább következményként a bőrsejtek elhalhatnak. Ez azonban csak akkor történhet meg, ha a hyaluronsavas ráncfeltöltést nem megfelelően alkalmazták. Ezért nem szabad sosem kozmetikusnál vagy kétes szalonban elvégeztetni a hyaluronsavas ráncfeltöltést. 

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés típusai

A hyaluronsavas ráncfeltöltést is többféle töltőanyaggal végezzük el, így akár tartósabb megoldást is találhatunk. Plasztikai sebészetünkön LG prémium keresztkötéses hialuronsav tartalmú töltőanyaggal és hagyományos hyaluronsavas töltőanyaggal is dolgozunk. Mindkét anyag tökéletesen segít az apróbb ráncok és a karakteresebb ráncok eltüntetésében is, azonban nem minden ráncfeltöltő anyag alkalmas az összes ránc kezelésére. Ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt, plasztikai sebészetünkön segítünk a személyre szabott ráncfeltöltő kezelések megtalálásában! 

 

Amennyiben kíváncsi további ráncfeltöltési módszereinkre, olvassa el ráncfeltöltés oldalunkat! 

Ha pedig kíváncsi hyaluronsavas ajakfeltöltési módszereinkre, tekintse meg korábbi cikkünket! 

 

Dr. Tóth András plasztikai sebész a legmagasabb színvonalon nyújtja hyaluronsavas ráncfeltöltés szolgáltatását, hiszen magas szakmai tudással rendelkezik és a legjobb anyagokat használja. Emellett minden páciens esetén egyéntől függően segít megtalálni a lehető legjobb kezelési technikát. 

Kérje Ön is ajánlatunkat online konzultációs időpontra és bízza magát szakmai kezekre! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!