Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellnagyobbítás implantátummal minőségi anyagokkal, elérhető árakon

Mellnagyobbítás implantátummal

Önt is zavarja kebleinek mérete? Szeretne nagyobbat? Akkor ismerje meg a Bónusz Plasztikai Sebészetet és Dr. Tóth Andrást, ahol exkluzív környezetben veheti igénybe szolgáltatásainkat. 

 

Mellnagyobbítás implantátummal minőségi anyagokkal


A mellnagyobbítás történhet két féle módon is: implantátummal és zsírfeltöltéssel vagy ezek kombinációjával. A mellnagyobbítás implantátummal azonban az egyik legjobb mód arra, ha nagyobb kebleket szeretne. Plasztikai sebészetünkön minőségi, az EU-s szabályzatnak megfelelő implantátumokat alkalmazunk. Ezek az implantátumok szilikonzselével vannak feltöltve. így nem okoznak semmilyen daganatos megbetegedést. A mellnagyobbítás implantátummal mindig a páciens igényeihez és lehetőségeihez mérten történik, azaz azok méretét minden esetben előzetes megbeszélések alapján választjuk ki. A beavatkozás előtt pedig számítógépes program segítségével a páciens előre láthatja a műtét utáni eredményt. 

 

 


Mellnagyobbítás implantátummal magas színvonalon


Dr. Tóth András minden esetben előzetes felmérést végez a páciensekkel a beavatkozások előtt. Ez egy konzultáció keretében történik, amely során megismerhetik a műtét feltételeit, következményeit és az operáció menetét. Ilyenkor határozzák meg együttesen az orvossal, hogy pontosan milyen köbcenti méretű implantátumok kerülnek majd behelyezésre, mikor lesz a műtét elvégezve és hogyan zajlik a gyógyulási időszak. A mellnagyobbítás implantátummal korszerű eszközök mellett történik és a legkiválóbb szakemberek segítségével. A páciens minden olyan eszközt és teljeskörű szolgáltatást megkap, amely kényelmét elősegíti. 

 

 

Mellnagyobbítás implantátummal a legnagyobb szakértelem mellett


Dr. Tóth András plasztikai sebész több év tapasztalattal és több száz elégedett pácienssel a háta mögött áll páciensei rendelkezésére. Biztos lehet abban, hogy a mellnagyobbítás implantátummal a lehető legjobban fog sikerülni, hiszen minden részlet egyeztetésre kerül a beavatkozást illetően a tökéletes eredmény érdekében. A mellnagyobbítás exkluzív környezetben történik a páciensek legjobb kiszolgálása érdekében. 

 

 

Mellnagyobbítás implantátummal teljeskörű szolgáltatással 


Dr. Tóth András plasztikai sebészetén minden szempontból figyelembe vesszük a páciens igényeit és érdekeit egyaránt. Ezért nyújtunk teljeskörű szolgáltatást, hogy a mellnagyobbítás implantátummal elejétől a végéig úgy menjen végbe, hogy a páciens 100%-an elégedett legyen. Nem csak a műtét előtti konzultáció és kivizsgálás során figyelünk pácienseinkre, hanem a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatok során is. A páciensek bármilyen problémával, szövődménnyel találkoznak, arra megoldást keresünk. 

 

 

Ha Ön is szeretne változtatni megjelenésén, kérjen konzultációs időpontot még ma! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!