☆ Kombinált plasztikai beavatkozások ☆ Mit-mivel lehet?

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
Közelmény

Közelmény

Esztétikai beavatkozások és a koronavírus fertőzés

BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Kombinált plasztikai beavatkozások – Mit-mivel?

 

Manapság egyre népszerűbbé válnak a kombinált plasztikai beavatkozások, hiszen ez egy időigényesebb megoldása a plasztikai sebészetnek. Sokan fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy melyik plasztikai beavatkozásokat lehet egyszerre elvégeztetni. Most erre hoztam egy útmutatót és a leggyakoribb megoldásokat. 

Kombinált plasztikai beavatkozások

Mellnagyobbítás + mellfelvarrás

Ez talán az egyik leggyakoribb kombinált plasztikai beavatkozás. Általában azok a hölgyek, akik nem elégedettek a keblük méretével és formájával, esetleg szülés után vagy nagyobb fogyás után megereszkedett a keblük, azok kérik ezt a kombinált plasztikai beavatkozást. A mellimplantátum behelyezése mellett természetesen elvégzünk mellfelvarrást is, amely során a megnyúlt bőrt eltávolítjuk, így a behelyezett implantátum után a mell nem csak nagyobb lesz, de feszesebb és formásabb is. 

 

Mellplasztika + zsírleszívás 

A mai modern eszközök már szinte mindenre megoldást nyújtanak, hiszen a lézeres zsírleszívás segítségével gyorsan, könnyedén alakítható bármely terület. Mellplasztika esetén az implantátum behelyezése mellett vannak esetek, mikor kifejezettem javaslom, hogy zsírt is töltsünk az implantátum mellé. Ez általában akkor szükséges, ha a páciens keble deformált. Ahhoz pedig, hogy zsírt tudjunk tölteni a területre, zsírleszívás is szükséges. A LipoLife 3G eszközével ez a két beavatkozás egyidejűleg lehetséges, hiszen a zsírsejtek nem roncsolódnak a zsírleszívás során, így azonnal visszatölthető marad. 

 

Zsírleszívás + arcfiatalítás (BeautiFill) 

A BeautiFill egy új technológiai megoldás az arc és a bőr fiatalítására, amit lehet, hogy sokan még nem is ismernek. A BeautiFill során a karakteres ráncokba vagy éppen a szem alatti karikákba zsírfeltöltést végzünk el, amely során a bőr újra feszessé válik. A BeautiFill azért fantasztikus, mivel nem juttatunk idegen anyagot a szervezetbe, ezáltal nincsenek allergiás reakciók és a gyógyulási idő rendkívül lerövidül. Természetesen itt is, ahhoz, hogy a zsírfeltöltés megvalósuljon, előbb zsírleszívást kell elvégezni. Ezt a páciens dönti el, hogy testének mely részéről szeretné, ha eltávolítanánk a zsírfelesleget. Persze, minden esetben segítünk ennek kiválasztásában. 

 

Szálbehúzás + Ráncfeltöltés

A BeautiFill technikáját szoktuk a legtöbb esetben javasolni a kombinált bőrfiatalítási beavatkozásokhoz. A szálbehúzás (PDO vagy MACS Facelift) esetén az állcsúcsot és a szemzugot összekötő részt szoktuk feszesíteni. A BeautiFill technikájával ezt kiegészítve akár a homlokon vagy a szájzugban, esetleg a szem alatti karikák vagy ráncok eltüntetése is lehetséges. A BeautiFill, vagyis a saját testzsíros ráncfeltöltés az egyik legtartósabb megoldás, azonban nem ez az egyetlen ráncfeltöltési módszer, mivel többféle töltőanyagot is használunk. Ilyen a hialuronsavas ráncfeltöltés, LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés vagy az Ellanse tartós ráncfeltöltés. Ezek kiválasztásában minden esetben segítünk a páciensnek, hiszen figyelembe vesszük a páciens igényeit és szervezetének állapotát. 

 

Szemhéjplasztika + Ránctalanítás 

A szemhéjplasztika az egyik olyan plasztikai beavatkozás, amely nem csak esztétikai szempontból segít a páciensnek, de funkcionalitásban is, hiszen a megnyúlt bőr a szem környékén beszűkítheti a látást. Szemhéjplasztika esetén elkülönítjük az alsó és a felső szemhéjplasztikát, azonban vannak esetek, amikor mindkettőre szükség van. A szemhéj korrekciója mellett lényegében bármely ránctalanítási technika elvégezhető, ha az arcfiatalítás a cél. A beavatkozáshoz az egyik legajánlottabb eljárásunk szintén a BeautiFill kezelés, amellyel akár a szem alatti karikákat is eltüntethetjük, ezzel a szem környéke teljesen megújul. 

 

Amennyiben további kérdése lenne kombinált plasztikai beavatkozásokat illetően, kérjen konzultációs időpontot online!

Várjuk szeretettel a Bónusz Plasztikánál!
 
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Kapcsolódó cikkek:

Arcfiatalítás legjobb módszerei a nem sebészeti eljárásokkal történő módszerek

Arcfiatalítás nem sebészeti eljárásokkal: 5 érv, amiért jobb választás

A kor előrehaladtával a bőr szövetei egyre inkább veszítenek rugalmasságukból, ez pedig ráncok kialakulásához vezet. Ezeket a ráncokat semmilyen csodákat ígérő kozmetikum sem megakadályozni, sem eltüntetni nem tudja. Az egyetlen megoldás a plasztikai sebészet. Ön is küzd a ráncokkal, fiatalabb megjelenést szeretne, de fél kés alá feküdni? Nem is kell, hiszen plasztikai sebészetünkön rengeteg nem sebészeti eljárással történő arcfiatalítási módszer közül lehet választani, amikről Itt olvashat bővebben. Mutatjuk is az előnyeiket!

Továbbarrow
Mellplasztika utáni gyógyulási folyamat napról-napra

Mellplasztika után napról-napra: így zajlik a mellplasztika utáni felépülési idő

Plasztikai sebészetünkön nagyon gyakori kérdés, hogy mégis mire lehet számítani a mellplasztika utáni időszakban, meddig tart, és hogyan zajlik a felépülési idő. Éppen ezért most részletesen leírjuk, hogy mire lehet számítani a mellplasztikai műtét után napról-napra, hétről-hétre.

Továbbarrow
Lézeres zsírleszívás a forradalmian új módszer

Mitől más a lézeres zsírleszívás, mint a hagyományos?

Manapság sokan küzdenek súlyproblémákkal. Ha Ön is ezzel küzd, és a rendszeres sport valamint a diéta nem elég hatékony a súlyfeleslege eltüntetéséhez, akkor drasztikusabb megoldáshoz kell folyamodnia. Ebben a helyzetben a zsírleszívás segíthet. De ha már a zsírleszívás mellett dönt, akkor miért ne választaná a legjobb módszert? Mutatjuk miben más a lézeres zsírleszívás, mint a hagyományos!

Továbbarrow
Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

Budapest – Dimenzió Egészségközpont

Nyíradony – Borostyán MED Hotel

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

Suba Nikolett
Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény!
Sztrahiáné Kovács Brigitta
Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat.
Brny Esther
Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek!
Deák Erika
Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat.
Hada Renáta
A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak!

Szakmai cikkjeink

Az öregedés nyomai sajnos mindenkin meglátszanak, a kor előrehaladtával ugyanis a bőr veszít tartásából, valamint rugalmasságából, és megnyúlik. Ez pedig ráncok kilakulásához vezet, ami leginkább az arc területén feltűnő. A bőr fiatalítására számos módszer létezik már, az alábbiakban ezeket fogjuk bemutatni.
Továbbarrow
Az évek múlásával, de akár már 30 éves korban is könnyen megnyúlhat a szem környéki bőr, amely a szemhéj megereszkedésével, és szem alatti táskák kialakulásával jár. Ennek pedig nem csupán esztétikai következményei vannak. Semmilyen csodákat ígérő kozmetikummal nem orvosolható, egyedül a szemhéj plasztika jelent megoldás.
Továbbarrow
Az ajakfeltöltés egy nagyon népszerű beavatkozás a fiatal hölgyek körében. Sokan vannak, akik teltebb, vastagabb ajkakat szeretnének, de nem mernek bele vágni az ajakfeltöltésbe, mert félnek, hogy mi történik a beavatkozás után. Most részletesen leírjuk, hogy mire lehet számítani az ajakfeltöltés után.
Továbbarrow
A ráncok eltüntetésére, arcfiatalításra manapság már rengeteg módszer van, mi mégis a saját testzsírral való ráncfeltöltést ajánljuk mindenkinek. Hiszen nemcsak ez a legbiztonságosabb, de a legtermészetesebb hatás eredményező eljárás is.
Továbbarrow
Sok hölgy a mellnagyobbítást követően nem jár rendszeresen emlőszűrésre. Ez azonban igen nagy hiba, hiszen komoly szövődmények is kialakulhatnak, ha nem ellenőriztetjük a mellimplantátumokat. Összefoglaltuk Önöknek, miért fontos minden évben az emlőszűrés. 
Továbbarrow
Teltebb ajkakat szeretne? Nem akadály! Manapság már számos ajakfeltöltési módszerből választhat az, aki nem elégedett ajkai teltségével. De melyik a legjobb ajakfeltöltési eljárás? Ezt nehéz eldönteni, ugyanis mindenkinek más preferenciái vannak, illetve más-más előnyei vannak a különböző technikáknak is. A legjobb, ha a plasztikai sebésszel történő konzultáción hozza meg a végleges döntést, de adhatunk egy kis segítséget, hogy mégis milyen lehetőségek közül választhat.
Továbbarrow