☆ Kombinált plasztikai beavatkozások ☆ Mit-mivel lehet?

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Kombinált plasztikai beavatkozások – Mit-mivel?

 

Manapság egyre népszerűbbé válnak a kombinált plasztikai beavatkozások, hiszen ez egy időigényesebb megoldása a plasztikai sebészetnek. Sokan fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy melyik plasztikai beavatkozásokat lehet egyszerre elvégeztetni. Most erre hoztam egy útmutatót és a leggyakoribb megoldásokat. 

Kombinált plasztikai beavatkozások

Mellnagyobbítás + mellfelvarrás

Ez talán az egyik leggyakoribb kombinált plasztikai beavatkozás. Általában azok a hölgyek, akik nem elégedettek a keblük méretével és formájával, esetleg szülés után vagy nagyobb fogyás után megereszkedett a keblük, azok kérik ezt a kombinált plasztikai beavatkozást. A mellimplantátum behelyezése mellett természetesen elvégzünk mellfelvarrást is, amely során a megnyúlt bőrt eltávolítjuk, így a behelyezett implantátum után a mell nem csak nagyobb lesz, de feszesebb és formásabb is. 

 

Mellplasztika + zsírleszívás 

A mai modern eszközök már szinte mindenre megoldást nyújtanak, hiszen a lézeres zsírleszívás segítségével gyorsan, könnyedén alakítható bármely terület. Mellplasztika esetén az implantátum behelyezése mellett vannak esetek, mikor kifejezettem javaslom, hogy zsírt is töltsünk az implantátum mellé. Ez általában akkor szükséges, ha a páciens keble deformált. Ahhoz pedig, hogy zsírt tudjunk tölteni a területre, zsírleszívás is szükséges. A LipoLife 3G eszközével ez a két beavatkozás egyidejűleg lehetséges, hiszen a zsírsejtek nem roncsolódnak a zsírleszívás során, így azonnal visszatölthető marad. 

 

Zsírleszívás + arcfiatalítás (BeautiFill) 

A BeautiFill egy új technológiai megoldás az arc és a bőr fiatalítására, amit lehet, hogy sokan még nem is ismernek. A BeautiFill során a karakteres ráncokba vagy éppen a szem alatti karikákba zsírfeltöltést végzünk el, amely során a bőr újra feszessé válik. A BeautiFill azért fantasztikus, mivel nem juttatunk idegen anyagot a szervezetbe, ezáltal nincsenek allergiás reakciók és a gyógyulási idő rendkívül lerövidül. Természetesen itt is, ahhoz, hogy a zsírfeltöltés megvalósuljon, előbb zsírleszívást kell elvégezni. Ezt a páciens dönti el, hogy testének mely részéről szeretné, ha eltávolítanánk a zsírfelesleget. Persze, minden esetben segítünk ennek kiválasztásában. 

 

Szálbehúzás + Ráncfeltöltés

A BeautiFill technikáját szoktuk a legtöbb esetben javasolni a kombinált bőrfiatalítási beavatkozásokhoz. A szálbehúzás (PDO vagy MACS Facelift) esetén az állcsúcsot és a szemzugot összekötő részt szoktuk feszesíteni. A BeautiFill technikájával ezt kiegészítve akár a homlokon vagy a szájzugban, esetleg a szem alatti karikák vagy ráncok eltüntetése is lehetséges. A BeautiFill, vagyis a saját testzsíros ráncfeltöltés az egyik legtartósabb megoldás, azonban nem ez az egyetlen ráncfeltöltési módszer, mivel többféle töltőanyagot is használunk. Ilyen a hialuronsavas ráncfeltöltés, LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés vagy az Ellanse tartós ráncfeltöltés. Ezek kiválasztásában minden esetben segítünk a páciensnek, hiszen figyelembe vesszük a páciens igényeit és szervezetének állapotát. 

 

Szemhéjplasztika + Ránctalanítás 

A szemhéjplasztika az egyik olyan plasztikai beavatkozás, amely nem csak esztétikai szempontból segít a páciensnek, de funkcionalitásban is, hiszen a megnyúlt bőr a szem környékén beszűkítheti a látást. Szemhéjplasztika esetén elkülönítjük az alsó és a felső szemhéjplasztikát, azonban vannak esetek, amikor mindkettőre szükség van. A szemhéj korrekciója mellett lényegében bármely ránctalanítási technika elvégezhető, ha az arcfiatalítás a cél. A beavatkozáshoz az egyik legajánlottabb eljárásunk szintén a BeautiFill kezelés, amellyel akár a szem alatti karikákat is eltüntethetjük, ezzel a szem környéke teljesen megújul. 

 

Amennyiben további kérdése lenne kombinált plasztikai beavatkozásokat illetően, kérjen konzultációs időpontot online!

Várjuk szeretettel a Bónusz Plasztikánál!
 
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Kapcsolódó cikkek:

Ráncfeltöltő anyagok élettartama: Így hosszabíthatjuk meg

Mit tehetünk azért, hogy a ráncfeltöltő-anyagok hosszabb ideig tartsanak?

A ráncfeltöltő-anyagok az egyik legnépszerűbb nem sebészeti esztétikai kezelések közé tartoznak.  A töltőanyagok sokoldalú kezelést tesznek lehetővé, amelyek nemcsak átmenetileg csökkentik a ráncokat, hanem helyreállítják az bőr szerkezetét.

Továbbarrow
A mellimplantátum elhelyezése: mikor, hová? | Dr. Tóth András

Hová helyezik a mellimplantátumokat?

A mellplasztika esetén sok kérdés juthat eszébe, még mielőtt végleges döntését meghozza. Számos olyan kérdés felmerülhet, amelyek ugyan apróságnak tűnnek, mégis fontos lehet, vagy szeretné, tudni az eljárás pontos menetét. Ilyen a mellimplantátum helye is. 

Továbbarrow
Botox vagy dermális töltőanyagok?

Mi a különbség a Botox és a dermális töltőanyagok között?

A ránckezelési lehetőségek egyre szélesebb körűek. Számos vény nélküli termék létezik, és az emberek egyre több esetben a plasztikai sebészhez fordulnak a hosszabb távú lehetőségek iránt. Mind az A típusú botulinum toxin (Botox), mind a dermális töltőanyagok tartós kezelések. Mindegyik eljárás felhasználható a ráncok eltüntetésére, ám a kettő között számos különbség van, amelyeket figyelembe kell venni.

Továbbarrow
Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

Budapest – Dimenzió Egészségközpont

Nyíradony – Borostyán MED Hotel

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

Az öregedés persze az első számú oka lehet a ráncok megjelenésének. De ezen kívül mi állhat a háttérben meg? Erről lesz szó!
Továbbarrow
Az orrplasztika igen népszerű plasztikai sebészeti eljárás hazánkban is, amely nem csak esztétikailag, de funkcionálisan is képes segíteni. Ha orrplasztikát fontolgat, akkor jó helyen...
Továbbarrow
Ahhoz, hogy valóban tartós eredményt érhessünk el zsírleszívással, néhány dolgot érdemes előtte megtenni. Természetesen tapasztalt plasztikai sebészre és a reális elvárásokra is...
Továbbarrow
A hyaluronsavas ajakfeltöltés manapság a mellnagyobbítás mellett a másik legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás. Napjainkban la hyaluronsavas ajakfeltöltés a leggyakrabban alkalmazott...
Továbbarrow
Szeretne Ön is gyorsan az ebédszünet alatt sima és egyenletes arcbőrt? Lunchtime Facelifttel a ráncok ellen, csupán fél óra alatt!
Továbbarrow
A leggyakoribb plasztikai beavatkozás ugyan a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás szintén gyakori. Sok esetben a kettőt kombinálva érdemes elvégezni. De mikor van szükség mellfelvarrásra? 
Továbbarrow