Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

☆ Kombinált plasztikai beavatkozások ☆ Mit-mivel lehet?

Kombinált plasztikai beavatkozások – Mit-mivel?

Szerző: Bónusz Plasztika

Manapság egyre népszerűbbé válnak a kombinált plasztikai beavatkozások, hiszen ez egy időigényesebb megoldása a plasztikai sebészetnek. Sokan fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy melyik plasztikai beavatkozásokat lehet egyszerre elvégeztetni. Most erre hoztam egy útmutatót és a leggyakoribb megoldásokat. 

Kombinált plasztikai beavatkozások

Mellnagyobbítás + mellfelvarrás

Ez talán az egyik leggyakoribb kombinált plasztikai beavatkozás. Általában azok a hölgyek, akik nem elégedettek a keblük méretével és formájával, esetleg szülés után vagy nagyobb fogyás után megereszkedett a keblük, azok kérik ezt a kombinált plasztikai beavatkozást. A mellimplantátum behelyezése mellett természetesen elvégzünk mellfelvarrást is, amely során a megnyúlt bőrt eltávolítjuk, így a behelyezett implantátum után a mell nem csak nagyobb lesz, de feszesebb és formásabb is. 

 

Mellplasztika + zsírleszívás 

A mai modern eszközök már szinte mindenre megoldást nyújtanak, hiszen a lézeres zsírleszívás segítségével gyorsan, könnyedén alakítható bármely terület. Mellplasztika esetén az implantátum behelyezése mellett vannak esetek, mikor kifejezettem javaslom, hogy zsírt is töltsünk az implantátum mellé. Ez általában akkor szükséges, ha a páciens keble deformált. Ahhoz pedig, hogy zsírt tudjunk tölteni a területre, zsírleszívás is szükséges. A LipoLife 3G eszközével ez a két beavatkozás egyidejűleg lehetséges, hiszen a zsírsejtek nem roncsolódnak a zsírleszívás során, így azonnal visszatölthető marad. 

 

Zsírleszívás + arcfiatalítás (BeautiFill) 

A BeautiFill egy új technológiai megoldás az arc és a bőr fiatalítására, amit lehet, hogy sokan még nem is ismernek. A BeautiFill során a karakteres ráncokba vagy éppen a szem alatti karikákba zsírfeltöltést végzünk el, amely során a bőr újra feszessé válik. A BeautiFill azért fantasztikus, mivel nem juttatunk idegen anyagot a szervezetbe, ezáltal nincsenek allergiás reakciók és a gyógyulási idő rendkívül lerövidül. Természetesen itt is, ahhoz, hogy a zsírfeltöltés megvalósuljon, előbb zsírleszívást kell elvégezni. Ezt a páciens dönti el, hogy testének mely részéről szeretné, ha eltávolítanánk a zsírfelesleget. Persze, minden esetben segítünk ennek kiválasztásában. 

 

Szálbehúzás + Ráncfeltöltés

A BeautiFill technikáját szoktuk a legtöbb esetben javasolni a kombinált bőrfiatalítási beavatkozásokhoz. A szálbehúzás (PDO vagy MACS Facelift) esetén az állcsúcsot és a szemzugot összekötő részt szoktuk feszesíteni. A BeautiFill technikájával ezt kiegészítve akár a homlokon vagy a szájzugban, esetleg a szem alatti karikák vagy ráncok eltüntetése is lehetséges. A BeautiFill, vagyis a saját testzsíros ráncfeltöltés az egyik legtartósabb megoldás, azonban nem ez az egyetlen ráncfeltöltési módszer, mivel többféle töltőanyagot is használunk. Ilyen a hialuronsavas ráncfeltöltés, LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés vagy az Ellanse tartós ráncfeltöltés. Ezek kiválasztásában minden esetben segítünk a páciensnek, hiszen figyelembe vesszük a páciens igényeit és szervezetének állapotát. 

 

Szemhéjplasztika + Ránctalanítás 

A szemhéjplasztika az egyik olyan plasztikai beavatkozás, amely nem csak esztétikai szempontból segít a páciensnek, de funkcionalitásban is, hiszen a megnyúlt bőr a szem környékén beszűkítheti a látást. Szemhéjplasztika esetén elkülönítjük az alsó és a felső szemhéjplasztikát, azonban vannak esetek, amikor mindkettőre szükség van. A szemhéj korrekciója mellett lényegében bármely ránctalanítási technika elvégezhető, ha az arcfiatalítás a cél. A beavatkozáshoz az egyik legajánlottabb eljárásunk szintén a BeautiFill kezelés, amellyel akár a szem alatti karikákat is eltüntethetjük, ezzel a szem környéke teljesen megújul. 

 

Amennyiben további kérdése lenne kombinált plasztikai beavatkozásokat illetően, Amennyiben további kérdése lenne kombinált plasztikai beavatkozásokat illetően, kérjen konzultációs időpontot online!

Várjuk szeretettel a Bónusz Plasztikánál!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!