Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Legjobb plasztikai sebész Budapesten: Dr. Tóth András_ szakértő plasztikai sebész Budapest, top plasztikai sebész Budapest

Plasztikai sebész Budapest

Szakértő plasztikai sebész Budapesten Ha Ön is plasztikai sebészt keres Budapesten, akkor a legjobb helyen jár! Dr. Tóth András az egyik legjobb, hanem rögtön a legjobb plasztikai sebész Budapesten! Egyedülálló, csak külföldön alkalmazott, forradalmian hatékony beavatkozások is megtalálhatóak szolgáltatásai között. Arcplasztika, mellplasztika és testkorrekciós műtétek a legújabb technológiákkal az Ön egyéni elképzeléseire szabva. 
 

Plasztikai sebész Budapesten a legjobb arcplasztikai szolgáltatásokkal 

Az arcplasztika területén számos olyan beavatkozás elérhető, amellyel arcunk megjelenésén esztétikailag módosíthatunk. Bármilyen problémája van arcával, legyen az: ráncos arcbőr, megereszkedett szemek, elálló fülek, vagy a nagy orr; akkor szolgáltatásaink segítségével megoldásra találhat. Ránctalanításra vagy bőrfiatalításra már számos megoldás létezik. Dr. Tóth András plasztikai sebész budapesti klinikáján többféle beavatkozást kínál. Minden egyén függő, és mindre a lehető legjobb megoldást javasoljuk, hogy olyan eredményt érhessünk el, amilyenre vágyik. 
Plasztikai sebész Budapesten a  legjobb arcplasztikai szolgáltatásokkal

Plasztikai sebész Budapesten: a leghatékonyabb eljárások a rácok ellen

A legjobb plasztikai sebész Budapesten Dr. Tóth András, nemcsak nagy tapasztalatával fogja lenyűgözni Önt, hanem hatalmas szakmai tudásával is. Folyamatosan képzi magát, folyamatosan újabbnál újabb eljárásokkal bővíti az ismereteit. Nemcsak a hagyományos ránctalanító eljárásokat alkalmazza, mint a botox, vagy az arcplasztika, hanem olyan forradalmian új eljárásokat is, mint az Alma Hybrid lézer technológia, aminek segítségével műtét beavatkozás nélkül, egy félórás kezeléssel 5-10 évet is fiatalodhat!
Legjobb plasztikai sebész Budapesten a legjobb kezelésekkel

Plasztikai sebész Budapesten: minden problémára van megoldásunk

A ránctalanítás mellett olyan plasztikai beavatkozásokat is elvégzünk, mint az orrplasztika, fülplasztika, ajakfeltöltés, vagy épp a megereszkedett toka helyreállítása. Bármilyen jellegű problémája is lenne arcával, Dr. Tóth András szakértő kezeire, és kezeléseire számíthat! Vessen véget annak, hogy elégedetten néz tükörbe, boldogtalan, amikor fényképeket nézeget magáról! Ha csak a legjobb plasztikai sebészt kerete eddig, akkor most megtalálta, kérjen időpontot ide kattintva! 
 

Plasztikai sebész Budapesten: mellplasztikai szolgáltatásokkal 

A mellplasztikai eljárások alatt nem csak mellnagyobbítást végzünk el, hanem mellfelvarrást és mellkisebbítést egyaránt. Ha Önnek nem csak mellnagyobbításra van szüksége, hanem mellfelvarrásra is, ez is lehetséges kombinált mellplasztikai műtéteinknek köszönhetően. Dr. Tóth András plasztikai sebész Budapest egyik legjobb szakembere, ha mellplasztikáról beszélünk, hiszen számos elégedett pácienst tudhat maga mögött. A mellplasztikai beavatkozások során minőségi implantátumokat használunk, hogy az eredmény tartós legyen és minimális kockázattal járjon. 

A legjobb plasztikai sebész Budapesten, aki tökéletes melleket varázsol? Nézze meg eredmény fotóinkat!

 Legjbb plasztikai sebész Budapesten a legjobb mellplasztikai műtétekkel

Plasztikai sebész Budapesten: testkorrekciós beavatkozásokkal 

Minden nő, illetve férfi vékony testalkatra vágyik, azonban felgyorsult világunkban nem olyan egyszerű ennek elérése. Az is előfordul, hogy valakinek a rossz genetikája miatt nehezebb a felesleges kilóktól megszabadulnia, azonban hatékony megoldásaink ebben is segíthetnek. Testkorrekciós beavatkozások esetén legtöbbször a páciensek a felesleges zsír eltávolításával keresnek fel minket. A zsírleszívás mellett azonban fenékimplantátum és hasplasztikai beavatkozás is elérhető a Bónusz Plasztikánál. Zsírleszívást a test különböző testtájairól végzünk: a hasról, combról, fenékről, vagy akár tokáról.

Plasztikai sebész Budapesten: egyedülálló zsírleszívási technika

A hagyományos zsírleszívás mellett már a forradalmian új technológiával kialakított LipoLife 3G eszközzel is végzünk beavatkozásokat lézeres zsírleszívás formájában. Ez az eszköz egyidejűleg képes a zsírleszívásra és a zsírfeltöltsére egyaránt, így a páciensek akár egyszerre több sebészeti műtétet is elvégeztethetnek. A zsír nagyon hatékony töltőanyag, ami a ráncok eltüntetésének is az egyik legjobb eszköze lehet. Egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen természetes anyag, így a zsírral való ráncfeltöltés során nem kerül idegen anyag a szervezetbe, emiatt az esetleges allergiás reakciókra semmi esély. Valamint azt is érdemes megemlíteni, hogy tartóssága is egyedülálló, a többi ráncfeltöltő anyagokkal ellentétben nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Dr. Tóth András plasztikai sebész Budapesten egyedülállóan alkalmazza ezt a kezelést, amely Magyarországon csak nálunk elérhető. 
Legjbb plasztikai sebész Budapesten a legjobb bevatkozásokkal

Plasztikai sebész Budapesten: a legmagasabb színvonalon

Dr. Tóth András plasztikai sebész Budapest egyik kiváló helyén, az exkluzív Bónuzs Plasztikai Sebészeten végzi el a plasztikai beavatkozásokat. A klinika biztosít minden olyan feltételt, amely a beavatkozások előtt, alatt és után szükségesek. Exkluzív környezetben, kiváló szakemberekkel biztosítjuk Önt arról, hogy szolgáltatásainkat igénybe véve mindennel elégedett lesz. Mindemellett, a plasztikai beavatkozások előtt-után konzultációt, állapotfelmérést, és kontrollvizsgálatokat egyaránt nyújtunk, a garantált eredmények és a zavartalan felépülés érdekében. Megbízható plasztikai sebész Budapesten, ahol a legjobb eljárások érhetőek el, egyedileg tervezzük meg Ön számára is a legjobb beavatkozást, valamint minden kérdésére választ adunk! Keresse fel a Bónusz Plasztikai Sebészetet, itt vannak az elérhetőségeink!  
 

Miért választana más plasztikai sebészt Budapesten, ha nálunk mindent megtalál? 


Kérjen Ön is online konzultációs időpontot bármely beavatkozásunkra! 

IDŐPONTOT KÉREK!


A Szolgáltatásaink menüpont alatt pedig tájékozódhat az összes plasztikai beavatkozásunkról részletesen! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!