Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Kombinált mellplasztika: mellnagyobbítás és mellfelvarrás

Kombinált mellplasztika

Mellplasztika esetén három féle eljárást különböztetünk meg: mellnagyobbítás, mellfelvarrás és mellkisebbítés. A mellnagyobbítás a legyakoribb plasztikai beavatkozás, azonban sokszor a mellfelvarrással együtt végezzük el. 

 

Mikor szükséges a kombinált mellplasztika? 

A kombinált mellplasztika abban az esetben lehet szükséges, ha a páciens szeretne nagyobb kebleket, azonban a mell körül lévő bőrszövetek megereszkedtek. Ez az idő múlásával is megtörténhet, de szülés után vagy hirtelen fogyás következtében is sok hölgy tapasztal hasonlót. Ilyenkor szeretnék visszanyerni keblük eredeti formáját, mindamellett, hogy implantátummal megnöveljük a mell méretét. Tehát a kombinált mellplasztika megereszkedett bőr esetén lehet szükséges a mellnagyobbítás mellett. 

 

Kombinált mellplasztika eljárás menete

A kombinált mellplasztikát, ahogyan a mellnagyobbítást vagy a mellfelvarrást külön-külön, altatásban végezzük el. Első sorban a műtéti beavatkozás előtt a konzultáció alkalmával segítünk meghatározni, hogy mekkora implantátumot helyezhetünk el a páciens esetén, amit az orvos szakmai tapasztalata és a páciens igényei által határozunk meg. Ezután egyeztetünk egy időpontot a műtéti beavatkozást illetően. Természetesen a páciensek minden esetben előzetes vizsgálatokon esnek át, annak érdekében, hogy minél kevesebb legyen a kockázat a műtét alatt. 

 

Kombinált mellplasztikai műtét

A kombinált mellplasztikai műtét elvégzése során először behelyezzük a bemetszésen keresztül a mellimplantátumot. Az implantátum behelyezése után a mellfelvarrás következik, amely során eltávolítjuk a felesleges, megnyúlt bőr és zsírszöveteket. Némely esetben a mirigyek eltávolítására is szükség lehet, attól függően a bőr mennyire nyúlt meg a mell környékén. A kombinált mellplasztika egy hosszabb műtéti folyamat, amely általában 2 órát vesz igénybe. 

 

Kombinált mellplasztika után 

A kombinált mellplasztika után, ahogyan bármely mellplasztika eljárás után is, a páciensnek egy éjszakát a plasztikai sebészeten kell töltenie megfigyelésen. Ezzel csökkenteni tudjuk az esetleges komplikációk mértékét. Exkluzív környezetben, folyamatos kontroll alatt tartjuk önt magánkórházunkban, hogy teljes biztonságban érezhesse magát. A műtét másnapján már hazamehet, előtte azonban egy speciális kötést és melltartót biztosítunk, hogy minél kényelmesebb legyen a műtét utáni időszak is. Az első két hétben nagyon fontos, hogy semmilyen fizikai tevékenységet nem szabad végeznie, hogy a varratok a lehető leggyorsabban gyógyulhassanak. A mellplasztikai utáni időszakról részletesen szakmai cikkünkben olvashat. 

 

Ön is szeretne kombinált mellplasztikai eljárást? Kérjen konzultációs időpontot személyre szabott ajánlatainkért!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!