Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ránctalanítás árak: Mire számíthat?

Ránctalanítás árak

Ránctalanítás árak: Mire számíthat? Többféle ránctalanító módszer a Bónusz Plasztikai sebészeten összehasonlítások árakkal, előnyök és hátrányok. 

 

Az idő előrehaladtával a ráncok egyre jobban megjelennek az arcon, amelyeket szeretnénk minél inkább elkerülni, és megőrizni bőrünk feszességét és simaságát. A karakteres ráncok azonban már 30 éves kor felett egyre láthatóbbá válnak, amire azonban van megoldás! A Bónusz Plasztikánál többféle ránctalanító árak találhatók meg, különböző technikákkal, akár kombinálva is, személyre szabottan. 

 

Ránctalanítás árak: ráncfeltöltő anyagokkal 

A ráncfeltöltő anyagok a ránctalanítás árak között az egyik legolcsóbb lehet, hiszen a kezelés időtartama gyorsan történik, mivel az anyagokat a bőr alá beinjektáljuk. A ránctalanítás árak a ráncfeltöltő anyagoktól is függnek, hiszen minden anyag tartóssága más. A hialuronsavas ráncfeltöltő anyagok mellett, elérhető plasztikai sebészetünkön az LG Yvorie és az Ellanse tartós ráncfeltöltés is. A hialuronsavas ránctalanítás árak már 60.000 Forint/ml-től elérhetők, még a tartósabb ráncfeltöltő anyagok 70.000-120.000 Forint/ml-től. A ráncfeltöltés akár saját zsírral is lehetséges, amelyről részletesebben a továbbiakban tájékozódhat. 

 

Ránctalanítás árak saját zsírral: BeutiFill 

A BeautiFill ránctalanító módszer egy saját testzsírral történő ráncfeltöltési technika, amely hihetetlen eredményeket biztosít, emellett gyors a kezelés időtartama és allergén reakciót sem okoz. A saját testzsíros ráncfeltöltés a LipoLife3G eszközével végezhető el, amellyel egyidőben elvégezhető a zsírleszívás és a zsírfeltöltés. A forrdalami technológia lehetővé teszi, hogy a zsírszövetek majdnem 100%-a ép maradjon, ezáltal a géppel a zsírszövetek megtisztítása után azonnal vissza is tölthetjük a ráncokba a bőr alá. A kezelés minimális kockázattal jár, hiszen nem dolgozunk idegen anyaggal, emiatt pedig a gyógyulási idő is sokkal gyorsabb lesz, amely során nem jelentkezik duzzanat vagy csak minimálisan. A ránctalanítás árak ugyan a saját testzsíros ráncfeltöltés esetén drágábbak lesznek, viszont az eredmény sokkal tartósabb és biztonságosabb. A ránctalanítás árak a LipoLife3G eszközével 350.000 Forinttól érhetők el. 

Bővebb információt a BeautiFill ránctalanításról itt olvashat

 

Ránctalanítás árak PDO szálbehúzással

Az egyik legnépszerűbb és leggyorsabb ránctalanítási technika a PDO szálbehúzás. A PDO szálbehúzás akár 30-60 perc alatt elvégezhető a beavatkozás, azonban tartós és látványos eredmények érhetők el vele. A PDO szálbehúzást helyi érzéstelenítés mellett végezzük el, így teljesen fájdalommentes és a kezelés után szinte azonnal láthatók az eredmények. A PDO szálbehúzás ránctalanítás árak 160.000 Forinttól érhetők el. 

 

Ránctalanítás árak MACS Facelifttel

A MACS Facelift egy hasonlóan kedvelt technika, és hasonló eleven is működik, mint a PDO szálak, viszont inkább az 45-50 éves feletti korosztálynak ajánljuk. A MACS Facelift technikáját akár a nyak vonalán is alkalmazhatjuk, amellyel a nyakon lévő bőr sokkal feszesebbé válik, ezáltal a bőr fiatalabbnak hat. Ez a ránctalanítás árakban ugyan drágább kezelést jelent, mégis megéri. A MACS Facelift plasztikai sebészetünkön már 390 000 Forinttól elérhető. 

 

Amennyiben szeretné Ön is eltüntetni apróbb vagy karakteresebb ráncait, jelentkezzen be online konzultációra, hogy megtalálhassuk az Ön számára legjobb ránctalanítási technikát teljesen személyre szabottan!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!