Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcplasztika árak a Bónusz Plasztikán

Arcplasztika árak

Milyen arcplasztika árakkal számolhatunk manapság? Melyik arcplasztikai beavatkozás mennyibe kerül és milyen lehetőségeink vannak? A következőkben erről lesz szó!

 

Arcplasztika árak: ránctalanítás, arcfiatalítás

Az arcplasztika árak között az egyik legolcsóbb eljárásnak a ránctalanítás, arcfiatalítás számít, hiszen ezek nem sebészeti eljárások. A ránctalanítás kisebb beavatkozásnak számít, amely során modern technológiákat, töltőanyagokat alkalmazva végezzük el a ráncok feltöltését vagy felvarrását. A ránctalanítás költségei, vagyis az efféle arcplasztika árak egészen 60 000 Forinttól, 390 000 Forintig érhetők el. 

Ránctalanítási módszereinkről bővebben itt tájékozódhat. 

 

Arcplasztika árak: ajakvastagítás

Az arcunk része az ajkunk, így az ajakvastagítási eljárásokat is az arcplasztika közé sorolhatjuk. Az ajakfeltöltés rendkívül gyorsan elvégezhető eljárás, amelyet általában injektálással végzünk el. Ajakfeltöltési módszereink már 70 000 Forinttól elérhetők. Az ajakfeltöltési módszerek mellett azonban a PermaLip ajakimplantátum tartós megoldása is elérhető, amely már arcplasztika árakon számolható el, hiszen ennél a technikánál minimális bemetszés szükséges. A PermaLip ajakimplantátum 220 000 Forinttól érhető el. 

 

A korrekciós arcplasztika árak

Orrplasztika

Az arcplasztika árak a legdrágábbak a korrekciós eljárások esetén, amelybe beletartozik az orrplasztika és a fülplasztikai is. Az orrplasztika esetén nem csak esztétikai, de funkcionális problémákat is orvosolhatunk a plasztikai beavatkozás során, mint az orrsövény ferdülés. Az orrplasztika esetén megkülönböztetjük a zárt és a nyitott műtéteket is, így az arcplasztika árak eszerint fog változni. Orrplasztikai műtétjeink ára 590 000 Forinttól érhetők el. 

 

Fülplasztika 

A fülplasztika szintén arcplasztika árakon érhető el, hiszen korrekciós beavatkozásnak számít. Bár a fülplasztikát akár helyi érzéstelenítésben elvégezhetjük, attól függően, hogy mekkora mértékű a korrekció. Fülplasztikai műtétjeink már 220 000 Forinttól érhető el. 

 

Arcplasztika árak: Szemhéjplasztika

Az egyik gyakori arcplasztikai beavatkozás a megereszkedett szemhéjak korrekciója, amely nem csak esztétikai, de funkcionális problémákat is okozhatnak. Az arcplasztika árak itt attól is függenek, hogy csak a felső vagy az alsó szemhéjplasztikája szükséges-e, vagy esetleg mind a kettő. Szemhéjplasztikai műtétek ára már 190 000 Forinttól elérhető plasztikai sebészetünkön. 

 

Arcplasztika árak: mindig a legmodernebb eszközökkel

A Bónusz Plasztikánál Dr. Tóth András plasztikai sebész tapasztalata mellett, folyamatosan új technikákat sajátít el, különböző esztétikai és plasztikai képzéseken. Bármely eljárásról is legyen szó, mindig a legkisebb kockázattal és a legnagyobb odafigyeléssel végzi el a műtétet vagy beavatkozást, hogy Ön elégedett lehessen az eredménnyel. Így biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást kapja plasztikai sebészetünkön! 

 

A részletes arcplasztika árakat Áraink alatt láthatja! 

Amennyiben Ön is szeretne arcplasztikai beavatkozást, kérjen online konzultációs időpontot és segítünk problémáján személyre szabott lehetőségeinkkel!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!