Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szemhéjplasztika árak: információk részletesen

Szemhéjplasztika árak

A szemhéjplasztika egyre népszerűbb eljárásnak számít, hiszen a kor múlásával megereszkedő bőrt csak ezzel a módszerrel lehet eltávolítani. Sajnos már 30 éves korban is veszít a bőr a tartásából, ami a szem környékén különösen meglátszik. Egyetlen csodákat ígérő krém sem segíthet ezen természetes folyamaton, csupán a plasztikai beavatkozás.

 

Szemhéjplasztika árak: Mikor van rá szükség?

A kor előrehaladtával a bőr egyre inkább megereszkedik, amely egyenes út a karakteres ráncok kialakulásához. Legtöbb esetben a szem környéke az egyik legérzékenyebb terület, így itt jelennek meg az első látható ráncok. A szemhéj felső része könnyedén megereszkedhet, még a szem alatt karikák jelenhetnek meg. Ezek az öregedés velejárói, amit nem tudunk elkerülni. A megereszkedett szemhéj akár a látást is korlátozhatja, amely igen zavaró tud lenni. Erre megoldás a szemhéjplasztika. A szemhéjplasztika árak pedig megérik majd, hogy látásunk újra a régi legyen és akár 10 évet letagadhassunk korunkból. 

 

Szemhéjplasztika árak: Hogyan zajlik?

A szemhéjplasztika ma már rutineljárásnak számít. A szemhéjplasztika árak minden fontos költséget tartalmaznak, amelyben az orvos díja, a szükséges eszközök és az előzetes állapotfelmérés egyaránt belefoglaltatik. A Bónusz Plasztikánál minden esetben a legbiztonságosabb anyagokat és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk, ezzel minimalizálva a komplikációk esélyét. A szemhéjplasztika árak így a legminőségibb anyagokat tartalmazzák. A műtét maga egy pár órát vesz igénybe, amely után megfigyelésre bent kell maradni a klinikán. 

 

Felső szemhéjplasztika árak

A felső szemhéj esetében leginkább a tiszta látás miatt van szükség plasztikai beavatkozásra, hiszen a felső szemhéj bőrének megereszkedésével a látás beszűkülhet. Látása megőrzése érdekében ajánljuk, hogy vegye igénybe felső szemhéjplasztikai szolgáltatásunkat, amit a legnagyobb szakértelemmel végzünk el. Az eljárás elvégzése helyi érzéstelenítő mellett törtnénik, de szükség esetén altatásban is elvégezhető. A megereszkedett bőrt, valamint zsírt a belső szemzugból kifelé távolítjuk el, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárjuk le a területet. A felső szemhéjplasztika árak helyi érzéstelenítő mellett plasztika sebészetünkön 190 000 Forintért érhetők el. Amennyiben altatással történik a beavatkozás, úgy további 100 000 Forint az altatás ára. 

Alsó szemhéjplasztika árak 

Az alsó szemhéjplasztika leginkább esztétikai jellegű beavatkozás, melynek célja, a szem alatti megereszkedett bőr és a karikák eltüntetése. A folyamat szintén egy órát vesz igénybe, és helyi érzéstelenítő beadása szükséges hozzá, de szintén történhet altatásban. A felesleges bőr eltávolítása után, ugyanúgy hajszálvékony fonallal zárja le a sebész a területet. Az alsó szemhéjplasztikát gyakran ráncfeltöltéssel is kombináljuk, amellyel még látványosabbak lehetnek az eredmények. Az alsó szemhéjplasztika árak 220 000 Forinttól érhetők el helyi érzéstelenítés mellett. Amennyiben a szem alatti karikák eltüntetése a cél, úgy többféle megoldást kínálunk, ezesetben pedig a szemhéjplasztika árak teljesen másként alakulnak. 

 

Komplex szemhéjplasztika árak

A felső és alsó szemhéjplasztikát természetesen kombinálni is lehet, amennyiben szükséges. Kombinált szemhéjplasztika esetén az eljárás összesen 2 órát vesz igénybe, viszont az eredmény hihetetlenül látványos lesz, hiszen akár 10 évet is letagadhat majd korából. A szemhéjplasztika árak kombinált alsó és felső szemhéj esetén 300 000 Forinttól érhető el. 

Amennyiben Ön is szeretne hihetetlen változást elérni, kérjen konzultációs időpontot most!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!