Szemhéjplasztika árak: információk részletesen

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Szemhéjplasztika árak

Szemhéjplasztika árak a Bónusz Plasztikán

A szemhéjplasztika egyre népszerűbb eljárásnak számít, hiszen a kor múlásával megereszkedő bőrt csak ezzel a módszerrel lehet eltávolítani. Sajnos már 30 éves korban is veszít a bőr a tartásából, ami a szem környékén különösen meglátszik. Egyetlen csodákat ígérő krém sem segíthet ezen természetes folyamaton, csupán a plasztikai beavatkozás.

 

Szemhéjplasztika árak: Mikor van rá szükség?

A kor előrehaladtával a bőr egyre inkább megereszkedik, amely egyenes út a karakteres ráncok kialakulásához. Legtöbb esetben a szem környéke az egyik legérzékenyebb terület, így itt jelennek meg az első látható ráncok. A szemhéj felső része könnyedén megereszkedhet, még a szem alatt karikák jelenhetnek meg. Ezek az öregedés velejárói, amit nem tudunk elkerülni. A megereszkedett szemhéj akár a látást is korlátozhatja, amely igen zavaró tud lenni. Erre megoldás a szemhéjplasztika. A szemhéjplasztika árak pedig megérik majd, hogy látásunk újra a régi legyen és akár 10 évet letagadhassunk korunkból. 

 

Szemhéjplasztika árak: Hogyan zajlik?

A szemhéjplasztika ma már rutineljárásnak számít. A szemhéjplasztika árak minden fontos költséget tartalmaznak, amelyben az orvos díja, a szükséges eszközök és az előzetes állapotfelmérés egyaránt belefoglaltatik. A Bónusz Plasztikánál minden esetben a legbiztonságosabb anyagokat és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk, ezzel minimalizálva a komplikációk esélyét. A szemhéjplasztika árak így a legminőségibb anyagokat tartalmazzák. A műtét maga egy pár órát vesz igénybe, amely után megfigyelésre bent kell maradni a klinikán. 

 

Felső szemhéjplasztika árak

A felső szemhéj esetében leginkább a tiszta látás miatt van szükség plasztikai beavatkozásra, hiszen a felső szemhéj bőrének megereszkedésével a látás beszűkülhet. Látása megőrzése érdekében ajánljuk, hogy vegye igénybe felső szemhéjplasztikai szolgáltatásunkat, amit a legnagyobb szakértelemmel végzünk el. Az eljárás elvégzése helyi érzéstelenítő mellett törtnénik, de szükség esetén altatásban is elvégezhető. A megereszkedett bőrt, valamint zsírt a belső szemzugból kifelé távolítjuk el, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárjuk le a területet. A felső szemhéjplasztika árak helyi érzéstelenítő mellett plasztika sebészetünkön 190 000 Forintért érhetők el. Amennyiben altatással történik a beavatkozás, úgy további 100 000 Forint az altatás ára. 

Szemhéjplasztika előtte-utána

Alsó szemhéjplasztika árak 

Az alsó szemhéjplasztika leginkább esztétikai jellegű beavatkozás, melynek célja, a szem alatti megereszkedett bőr és a karikák eltüntetése. A folyamat szintén egy órát vesz igénybe, és helyi érzéstelenítő beadása szükséges hozzá, de szintén történhet altatásban. A felesleges bőr eltávolítása után, ugyanúgy hajszálvékony fonallal zárja le a sebész a területet. Az alsó szemhéjplasztikát gyakran ráncfeltöltéssel is kombináljuk, amellyel még látványosabbak lehetnek az eredmények. Az alsó szemhéjplasztika árak 220 000 Forinttól érhetők el helyi érzéstelenítés mellett. Amennyiben a szem alatti karikák eltüntetése a cél, úgy többféle megoldást kínálunk, ezesetben pedig a szemhéjplasztika árak teljesen másként alakulnak. 

 

Komplex szemhéjplasztika árak

A felső és alsó szemhéjplasztikát természetesen kombinálni is lehet, amennyiben szükséges. Kombinált szemhéjplasztika esetén az eljárás összesen 2 órát vesz igénybe, viszont az eredmény hihetetlenül látványos lesz, hiszen akár 10 évet is letagadhat majd korából. A szemhéjplasztika árak kombinált alsó és felső szemhéj esetén 300 000 Forinttól érhető el. 

Amennyiben Ön is szeretne hihetetlen változást elérni, kérjen konzultációs időpontot most!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow