Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Téli arcfiatalítás és arcplasztika: Miért jó? | Dr. Tóth András plasztikai sebész

Miért lehet jó a téli időszak az arcplasztikára?

Szerző: Bónusz Plasztika

A bőr védelmének egész évben prioritást kell élveznie, és ez különösen fontos a téli hónapokban, amikor a nap, az erős szél és a száraz körülmények káros hatással lehetnek bőrünkre. Téli arcfiatalítás és arcplasztika: Miért jó? | Dr. Tóth András plasztikai sebész Bár a legtöbb embernek a napégés egyenlő az év melegebb időszakával, télen is feltétlenül szükséges a napvédelem. A napkárosodás az idő előtti öregedés, a foltok és a bőrrák fő oka. Ezenkívül a téli hidegebb, szárazabb időjárás is hozzájárulhat a bőr kiszáradásához, ami súlyosbíthatja a bőr állapotát, a bőrszín problémáit és a bőr öregedését.
A zord téli körülmények bőrkárosodáshoz vezethetnek. A Bónusz Plasztika szolgáltatásai azonban segíthetnek jobban megérteni a bőr védelmének fontosságát a téli hónapokban, valamint megoldásokat kínálnak a bőr fiatalításához ebben az időben.
 

Megelőző lépések a bőr időjárás elleni védelem érdekében

  • Használjon fényvédő krémet (SPF> 30) és viseljen ruhát / kalapot a kitett bőr védelme és a téli leégés elkerülése érdekében.
  • Hidratálja bőrét rendszeresen a téli szárazság leküzdése érdekében, ami friss és fiatalos megjelenést biztosít.
  • Dolgozzon ki egy bőrápolási rutint glikolsavval vagy retinoiddal, hidratáló krémmel kombinálva, amely hatékony módja annak, hogy a hideg időjárásban is bőre friss megjelenésű legyen.
 

Miért jó a tél az arcfiatalításhoz?

A tél tökéletes alkalom az arc frissítésére és fiatalítására. Mivel a legtöbb ember számára ez az időszak kevésbé elfoglalt, az ez idő alatt végzett kezelés lehetővé teszi, hogy a páciensek elkerüljék a nyilvánosság figyelmét, míg felépülnek. 
A betegek számára számos olyan kezelés érhető el, amelyek visszafordíthatják az öregedést és a mély ráncok megjelenését javíthatják. A Bónusz Plasztikai sebészetnél örömmel segítünk Önnek olyan kezelésekkel, amely megfelel az Ön egyéni igényeinek.
Az egyik lehetőség, amelynek drámai eredményei lehetnek, a bőrfiatalítás nem sebészeti eljárásokkal. Ezek az eljárások eltávolítják a bőr külső rétegét, és egy új, feszesebb bőrréteget eredményeznek. 
A tél ideális az arcfiatalító eljárásokhoz, mert az emberek többsége hajlamos valamivel többet bent maradni a hidegebb hónapokban, mivel ezek az eljárások szigorú napkerülést igényelnek a felépülési időszakban. 
A rövidebb gyógyulás érdekében a minimálisan invazív műtéti beavatkozások, mint például a PDO-szálbehúzás vagy a mini arcemelés, rövid leállás mellett kiváló eredményeket hozhatnak. A hagyományos teljes arcplasztika télen is remek lehetőség a gyógyulási idő szempontjából. 
 

Ha szeretne Ön is most változtatni megjelenésén és fiatalítani bőrén, keresse fel rendelőnket! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!