Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Téli arcfiatalítás és arcplasztika: Miért jó? | Dr. Tóth András plasztikai sebész

Miért lehet jó a téli időszak az arcplasztikára?

Szerző: Bónusz Plasztika

A bőr védelmének egész évben prioritást kell élveznie, és ez különösen fontos a téli hónapokban, amikor a nap, az erős szél és a száraz körülmények káros hatással lehetnek.

Téli arcfiatalítás és arcplasztika: Miért jó? | Dr. Tóth András plasztikai sebész

Bár a legtöbb ember a napégést egyenlő az év melegebb időszakával, télen is a napvédelem feltétlenül szükséges. A napkárosodás az idő előtti öregedés, a foltok és a bőrrák fő oka. Ezenkívül a téli hidegebb, szárazabb időjárás is hozzájárulhat a bőr kiszáradásához, ami súlyosbíthatja a bőr állapotát, a bőrszín problémáit és a bőr öregedését.

A zord téli körülmények bőrkárosodáshoz vezethetnek. A Bónusz Plasztika szolgáltatásai azonban segíthetnek jobban megérteni a bőr védelme fontosságát a téli hónapokban, valamint megoldásokat kínálnak a bőr fiatalításához ebben az időben.

 

Megelőző lépések a bőr időjárás elleni védelme érdekében

  • Használjon fényvédő krémet (SPF> 30) és viseljen ruhát / kalapot a kitett bőr védelme és a téli leégés elkerülése érdekében.
  • A bőr hidratálójának rendszeres használata a téli szárazság leküzdése érdekében, friss és fiatalos megjelenést nyújt.
  • Bőrápoló rendszer kidolgozása glikolsavval vagy retinoiddal, hidratáló krémmel kombinálva, amely hatékony módja annak, hogy a hideg időjárásban is bőre friss megjelenésű legyen.

 

Miért jó a tél az arcfiatalításhoz?

A tél tökéletes alkalom az arc frissítésére és fiatalítására. Mivel a legtöbb ember számára ez az időszak kevésbé elfoglalt, különösen a vírushelyzet miatt is, az ez idő alatt végzett kezelés lehetővé teszi, hogy a páciensek elkerüljék a nyilvánosság figyelmét, míg felépülnek. 

A betegek számára számos olyan kezelés fedezhető fel, amelyek visszafordíthatják az öregedést és a mély ráncok megjelenését javíthatják, így a Bónusz Plasztikai sebészet örömmel konzultál Önnel egy olyan kezelésről, amely megfelel az Ön egyéni igényeinek.

Az egyik lehetőség, amelynek drámai eredményei lehetnek, a bőrfiatalítás nem sebészeti eljárásokkal. Ezek az eljárások eltávolítják a bőr külső rétegét, és egy új, feszesebb bőrréteget eredményeznek. 
A tél ideális az arcfiatalító eljárásokhoz, mert az emberek többsége hajlamos valamivel többet bent maradni a hidegebb hónapokban, és ezekhez az eljárásokhoz való felépülés szigorú napkerülést igényel. 

A rövidebb gyógyulás érdekében a minimálisan invazív műtéti beavatkozások, mint például a PDO-szálbehúzás vagy a mini arcemelés, rövid leállás mellett kiváló eredményeket hozhatnak. A hagyományos teljes arcplasztika télen is remek lehetőség a gyógyulási idő szempontjából. 

 

Ha szeretne Ön is most változtatni megjelenésén és fiatalítani bőrén, keresse fel rendelőnket! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés