Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon, egyénre szabottan, Budapesten!

Bőrfiatalítás

Mindenki szeretne fiatal arcbőrt az idő előrehaladtával is. Sajnos, az öregedés egyik hátránya, hogy a karakteres arcvonások megjelenhetnek, vagyis ráncok alakulhatnak ki. A ráncok ellen azonban többféle megoldás is létezik. Modern technikák, sebészeti és nem sebészeti eljárásokkal. 

 

 

Bőrfiatalítás a páciens igényeihez mérten 


Minden ember más és mindenkinek más az igénye. Egy páciens esetén minden esetben megvizsgáljuk az arc egészét, a ráncok mélységét, az egyén állapotát és azt, hogy mi lenne a cél. Ennek függvényében tanácsolunk többféle technikát a bőrfiatalításra. Ezt egy konzultáció keretében beszéljük át, megtervezzük a beavatkozás menetét és elmondjuk a költségek mértékét. Ezután egy egyeztetett időpont keretében vagy akár azonnal el tudjuk végezni a választott bőrfiatalító beavatkozást. 

 

 

Bőrfiatalítás nem sebészeti eljárással, azonnali eredményekkel


Plasztikai sebészetünkön olyan bőrfiatalításra alkalmas technikákkal is dolgozunk, amelyekhez nincs szükség vágásra, ezáltal hegek nélkül érhetünk el eredményeket. Ilyen beavatkozás a PDO szálbehúzás, a hialuronsavas arcfeltöltés és az egyéb töltőanyagokkal történő bőrfiatalítás. Ezek az eljárások gyors eredményt biztosítanak, és a beavatkozás sem igényel túl sok időt. A gyógyulási idő rövid és a kockázat minimális. 

 

 

Bőrfiatalítás ahogy Ön elképzelte 


Elsődleges szempont a plasztikai sebészetünkön elvégzett beavatkozások során, hogy a páciensek teljesen személyre szabott szolgáltatást kapjanak. Ezt azért tartjuk szem előtt, hogy valóban olyan eredményeket érhessünk el, amelyet Ön elképzelt. Legyen az arcán bármilyen terület, akár a homlokán, a száj körül vagy a szem környéki részeken a bőrfiatalítás megvalósítható. Ezekre mind más technikát javaslunk, hogy maximális végeredményben részesüljön. Ugye Ön is szeretne fiatal arcbőrt? Akkor kérjen konzultációs időpontot még ma Dr. Tóth András plasztikai sebésztől.  

 

 

Bőrfiatalítás modern technikákkal


Dr. Tóth András nem csak magas szakmai tapasztalattal rendelkezik a bőrfiatalítás terén, de folyamatosan képezi magát a legújabb trendeknek és technológiáknak megfelelően. Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatás kapja a kezelések során, és az eredmény garantált! Nézze meg Ön is az eddigi páciensekről készült előtte-utána fotókat és győződjön meg az elért eredményekről! 

 

 

Ha Ön is gondolkozott már bőrfiatalításon, de eddig nem mert belevágni, itt az ideje! A többféle megoldásnak köszönhetően, valóban egyénre szabott eljárásokat kínálunk és a végeredményben nem fog csalódni!

Kérjen online konzultációs időpontot és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kezelést!  
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!