Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

A legjobb módszerek fenékformálásra- ezekkel a tippekkel lehet feszes a feneked

A legjobb módszerek fenékformálásra

Szerző: Bónusz Plasztika

Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen módszereket tud bevetni, hogy elérje a célját!

A legjobb módszerek fenékformálásra

A fenékformálás szempontjából is fontos az étrend

Ha alakformálásról, fogyásról, vagy éppen tömegnövelésről van szó, akkor már megszokhatta, hogy az étrendnek kiemelt szerepe van. Fontos a megfelelő mozgás is, de megfelelő étrend nélkül sajnos nem lehet látványos eredményeket elérni ezen a téren. A fenékformálás szempontjából a kulcs a megfelelő fehérjebevitel, a fehérjében dús étrend kialakítása. Önmagában a fehérjétől nem fog kerekedni a fenék, azonban ez hozzájárul ahhoz, hogy az edzés után az izmok jobban regenerálódjanak. Ha formás feneket akar, akkor a cukros ételeket cserélje le fehérjében dús tápanyagokra!

 

Fenékformálás nincsen edzés nélkül

A feszes popsi nem lesz csak úgy magától, bizony kőkeményen meg kell dolgozni érte, nagy segítség ebben, ha tudja, hogy mely gyakorlatok a leghatásosabbak. Ezeket a gyakorlatokat érdemes végeznie: mély guggolások, lóállás, fellépés padra, híd, hátsó, valamint oldalsó lábemelés, vízszintes lábemelés, oldalsó kitörések. A kardió edzések nem a leghatásosabbak, de ha Önnek a futás a kedvenc sportja, akkor sincs minden veszve, hiszen a terepfutás, a hegymenet beindítja a farizmok működését, próbálja ki azt!

 

A fenékformálás szempontjából a többi izom megmozgatása is fontos

Ha formás feneket szeretne, nem szabad abba a hibába esnie, hogy kizárólag fenékre végez különböző gyakorlatokat, a többi területet is edzésben kell tartania. Ha csak fenékre történik az edzés, akkor az eredmény nem lesz arányos. Figyelj oda rá, hogy hagyj elég időt szervezetednek a regenerálódásra is, maximum heti 2 alsótest edzés és 2 felsőtest edzés az optimális.

 

A fenékformálás is lehet változatos

Guggolni, guggolni, guggolni- ez lenne a hatékony fenékformálás titka? A test izmai hajlamosak megjegyezni, és úgymond megunni az ismétlődő gyakorlatokat, éppen ezért fontos, hogy változatosan végezze a különböző mozgásformákat. A jóga, ketlebell, TRX, vagy a fitness is segíthet a hatékony fenékformálásban.

 

Fenékformálás gyorsan és hatékonyan

Amennyiben a fent leírt módszerekkel sem sikerül elérni a vágyott eredményt, vagy nem tud ennyi erőfeszítést tenni érte, akkor is van megoldás, méghozzá a fenékimplantátum. A Bónusz Plasztikai Sebészeten nemcsak zsírleszívást végzünk akár a fenék területéről is, hanem fenékimplantátum behelyezését is, akár zsírfeltöltéssel egybekötve. Erről részletes ismertetőt itt talál: fenékimplantátum.  
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!