Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Nagyobb, kerekebb, feszesebb fenék? Fenékimplantátum!

Fenékimplantátum

Minden hölgy feszes, kerek feneket szeretne. Sporttal és koncentrált edzéssel ugyan alakíthatunk fenekünk formáján, de a genetika is nagyban befolyásolhatja alakját. Mi lehet a megoldás? Fenékimplantátummal minden megoldható. 

 

A fenékimplantátum gyors megoldást kínál azoknak a hölgyeknek, akiknek sporttal sem sikerült elérni a kívánt eredményeket, illetve azoknak, akik nincsenek megelégedve fenekünk alakjával és azonnali hatást szeretnének. Ugyan a fenékimplantátum mellett a feneket zsírfeltöltéssel is formálhatjuk, de a fenékimplantátum sokkal hatásosabb eredményeket garantál. Emellett nem csak látványosabb lesz a változás, de hosszú távon tartósabb. 

 

 

A fenékimplantátum behelyezésének menete


A fenékimplantátum behelyezését altatásban végezzük el minden esetben. A fenékimplantátum méretét az előzetes konzultáció alkalmával választjuk ki a páciens igényeinek és méreteinek megfelelően. A műtéti bemetszést a két farpofa között helyezzük el, így egyáltalán nem lesz látható a beavatkozás után. A fenékimplantátumokat a nagy farizom rostjai közé helyezzük el, hogy tartósabb és látványosabb eredményeket érhessünk el. Emellett az ide elhelyezett implantátumok nem fognak elmozdulni még a testsúly változás esetén sem.

 

 

A fenékimplantátum eredményei


A fenékimplantátum behelyezése után a végeredmény 3 hónap eltelte után fog látszódni. Természetesen az eredmény azonnali, azonban az esetleges duzzanatok, véraláfutások befolyásolják a rögtön látható eredményt. 

 

 

Fenékimplantátum zsírfeltöltéssel kombinálva


A fenék nagyobbítására elsősorban a fenékimplantátumot javaslom, hiszen annak formája végleges. Sok esetben azonban a kétféle beavatkozást egyidejűleg javasolni szoktam a pácienstől függően. A fenékimplantátum elhelyezése mellett némi zsírfeltöltés is szükséges lehet a fenék megfelelő formájának kialakításához. Természetesen a műtét során abban az esetben alkalmazzuk, ha a pácienssel az előzetes egyeztetések alkalmával megállapodtunk ennek pontos menetéről.

 

 

Amennyiben Ön is szeretne kerek, feszes feneket, keressen fel fenékimplantátum behelyezésével kapcsolatban! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!