Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Így nyerje vissza szülés előtti alakját- Szülés utáni plasztikai eljársok

Így nyerje vissza szülés előtti alakját

Szerző: Bónusz Plasztika

Az emberi test varázslatos, szinte hihetetlen, hogy milyen átalakulásra képes a női test, hogy védje, óvja, majd életet adjon egy csodálatos teremtésnek. Teljesen természetes, hogy ilyenkor az elsődleges a baba fejlődése, biztonsága, így az is, hogy felszalad néhány kiló, vagy más átalakulás történik. Azonban a szülés után ezek a kilók nem tűnnek el maguktól, sőt kifejezetten makacsok tudnak lenni, a megnyúlt bőrről pedig ne is beszéljünk.

Plasztika szülés után

A szülés miatt átalakul a test

A terhesség, a szülés nagyon csodálatos dolog, az egész test egy hatalmas változáson megy keresztül, szinte minden annak érdekében történik, hogy egy új teremtésnek életet adjon. Ennek természetes velejárója a súlygyarapodás, ami bőr megnyúlásával jár együtt. Eltérő, hogy kinek mennyit változik ilyenkor a teste, de az biztos, hogy mindenki látványos átalakuláson megy ilyenkor keresztül. A szülés után azonban nem áll minden vissza a régi kerékvágásba, a gyermek megszületés után nem tűnik el magától a felesleg, és a bőr is sokat veszíthet rugalmasságából. Ráadásul ezután következik a szoptatás, ennek eredményeképpen még a mell is megereszkedhet.

 

Szülés utáni forma visszanyerése

Előfordul, hogy a szülés utáni formát bármilyen kemény munka árán sem tudja természetes úton visszanyerni. Ha a makacs, terhesség alatt felgyűlt zsírrétegtől még képes is megszabadulni, a megnyúlt, megereszkedett bőr nem fog elmúlni, ha csak nem választja a plasztikai beavatkozást, és fekszik kés alá. Plasztikai Sebészetünkön többféle eljárás is segíthet Önnek, hogy könnyebben visszanyerje a szülés előtti alakját.

 

Ezeket a plasztikai beavatkozásokat ajánljuk szülés után

Szülés után általában a felesleges kilók mellett a hasi megnyúlt bőr, és a megereszkedett mellek szokták a problémát jelenteni. A Bónusz Plasztikai Sebészete mind a három problémára hatékony megoldást kínálunk. Klinikánkon a leghatékonyabb lézeres zsírleszívást választhatja, a hasplasztika és mellfelvarrás mellet. Ráadásul lehetősége van a hasplasztikát és a zsírleszívást kombinálni is, erről IDE kattintva olvashat bővebben! A zsírleszívás nemcsak a hason, hanem a test több területén is alkalmazható, amennyiben ez szükséges, akár a fenék, derék, felkar, comb, alsólábak, sőt még az arc területén is! 

 

Szülés utáni plasztikai beavatkozások a Bónusz Plasztikánál

Plasztikai Sebészetünkön mind a zsírleszívás, mind pedig a has-, illetve mellplasztika esetében is a legmodernebb, legbiztonságosabb eljárásokat alkalmazzunk, az általunk használt anyagok és eszközök, mint magas minőségűek, megbízható forrásból származnak. Dr. Tóth András plasztikai sebész pedig szaktudásával, és több éves tapasztalatával mindent megtesz, hogy Ön elégedetten távozzon, és visszanyerje a szülés előtti formáját!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!