Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás és hasplasztika: lehet-e kombinálni? | Dr. Tóth András plasztika

Kombinálhatja a zsírleszívást hasplasztikával?

Szerző: Bónusz Plasztika

Ha nem elégedett alakjával és ez leginkább a hason lévő zsírpárnák és megereszkedett bőr miatt van, akkor ma már számos lehetősége adódik arra, hogy visszanyerhesse alakját. A zsírleszívás és a hasplasztika az egyik leggyakoribb testkorrekciós eljárások a tökéletes alak elérésért. Lássuk, lehetőség van-e kombinálni a kettőt!

Kombinálhatja a zsírleszívást hasplasztikával?

Mit eredményez a zsírleszívás?

A zsírleszívás kiküszöböli a nem kívánt zsírpárnákat a megcélzott területekről, beleértve a hasat is. A népszerű zsíreltávolítási eljárás más testfelületek, köztük a hát, a csípő és a lábak alakformálására is használható. Az eljárás során nagyon apró bemetszést végzünk el a kívánt területen, amelyen keresztül történik a zsírleszívás. A zsírleszívás általában helyi érzéstelenítéssel történik, hiszen gyorsan elvégezhető eljárás, különösen a legújabb lézeres technikát alkalmazva. A lézeres zsírleszívás noha remek megoldás a nem kívánt zsírpárnák eltüntetésében, nem minden esetben tudjuk kezelni vele a laza, megereszkedett bőrt. Ezért lehet szükség a hasplasztikára is a zsírleszívással egyidőben. 

 

Mit eredményez a hasplasztika?

Abdominoplasztikának is nevezett hasplasztika a felesleges bőr eltávolítására és az elválasztott hasi izmok (diastasis recti) helyreállítására összpontosít. Az eljárás során a has alsó és középső részén lévő laza bőrt eltávolítják, és az izmokat összevarrják a laposabb és tónusosabb megjelenés érdekében. A striák kiküszöbölhetők, ha a kivágott bőrön belül helyezkednek el. 

 

Biztonságos számomra a zsírleszívás kombinálása hasplasztikával?

Ha Ön egészséges, és tapasztalt plasztikai sebészre bízza magát, akkor a zsírleszívás és a hasplasztika kombinálása biztonságos megoldás. Minden esetben azonban személyes konzultációra van szükség annak megállapításához, hogy megfelelő-e Ön a kombinált eljáráshoz. 
Ha szeretné tudni, hogy érheti el áhított alakját, keresse fel Dr. Tóth András plasztikai sebészt, most ingyenes konzultációért! 

 

Mikor megfelelő a kombinációs eljárás?

A zsírleszívást és a hasplasztikát ötvöző eljárás számos előnnyel jár, és különösen előnyös azok számára, akik homokóra-szerű sziluettre vágynak. A következő három jel arra mutat, hogy előnyös lehet a kombinációs eljárás:

  • Felesleges zsír és bőr van a hasán, izomelválasztással
  • Karcsúbb vagy jobb körvonalú derékra vágyik
  • Szintén felesleges zsír van az alsó háton, a csípőn és / vagy a derekán

 

Keresse fel a Bónusz Plasztikai sebészetet kombinációs eljárás miatt, hogy elérhesse álmai alakját! Kérjen időpontot most ingyenes konzultációnkra
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!