Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás előtti teendők, hogy az eredmény tökéletes legyen

A zsírleszívás előtti teendők a tökéletes eredményért

Szerző: Bónusz Plasztika

Ahhoz, hogy valóban tartós eredményt érhessünk el zsírleszívással, néhány dolgot érdemes előtte megtenni. Természetesen tapasztalt plasztikai sebészre és a reális elvárásokra is szükség van, azonban a legfontosabb eleme a sikeres beavatkozásnak Te magad vagy. 

A zsírleszívás előtti teendők a tökéletes eredményért ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebézs

A következő zsírleszívási eljáráshoz vezető dolgok jelentősen befolyásolhatják a műtét eredményeit. Szóval, mit kell tennie a zsírleszívás előtt?

 

Találja meg a kitűzött álomsúlyt

Nincs speciális súly, amelyet el kell érnie a zsírleszívás megkezdése előtt. A zsírleszívás előkészítésének legfontosabb tippje azonban az, hogy a műtét előtt néhány hónappal elérje a kitűzött álomsúlyt, vagy legalább is a közelébe kerüljön. 
Ne feledje, hogy a célsúly elérése különbözik az ideális test elérésétől. Sok ember továbbra is felesleges zsírt tapasztal magán bizonyos területeken, még akkor is, ha a célzott súlytartományba esik, ezen pedig segíthet a zsírleszívás.

 

Építsen izmot

Noha a testmozgás minden bizonnyal segít az álomsúly elérésében, és a karcsúbb, tónusosabb test kialakításában, nem biztos, hogy általa elérjük az általunk vélt ideális testalkatot. Azonban a zsírleszívás előtt rendkívül nagy befolyása lehet, ha tónusos alakot, és feszes bőrt szeretne. A testmozgás segítségével pedig egészségesebb lehet, illetve sokkal kevesebb zsír leszívására lesz szükség. Így pedig valóban elérheti az Ön által áhított tökéletes alakot. 
A legjobb eredmény elérése érdekében az eljárás előtt néhány hónappal kezdjen el az izmok építésére koncentrálni. Amellett, hogy elősegíti a kívánt megjelenést a műtét után, a testmozgás javíthatja az erőnlétet, amely pedig egyenes út a gyorsabb gyógyuláshoz.

 

Változtassa meg étrendjét

Az egészséges táplálkozás mindig tanácsos, de ha zsírleszívásra készül, akkor még fontosabb. A zsírleszívás előtti diéta során két célt kell kitűznie: fokozza egészségét a gyorsabb gyógyulás és a bőr rugalmasságának növelése érdekében. Szerencsére nagyon sok az átfedés a kettő között. A zsírleszívás előkészítésének érdekében célozza meg az antioxidánsokban és vízben gazdag ételeket, mint például:

  • Mindenféle bogyós gyümölcs, beleértve áfonya, szeder és acai
  • Zeller
  • Uborka
  • Egészséges olajok, mint például az olíva- és a dióolaj
  • Omega 3 zsírsavak
  • Paprika, tökfélék
  • Bizonyos fűszerek, beleértve a fahéjat és a kurkumát
  • Ezenkívül feltétlenül igyon sok vizet.

 

Kerülje a dohányzást

A nikotinhasználatról ismert, hogy szabotálja a plasztikai sebészet eredményeit. Az erek szűkítésével a nikotin csökkenti a test véráramát. A plasztikai sebészeti beavatkozások esetén ez rendkívül fontos tényező, hiszen az erek fontos szerepet játszanak az eredményekben. Ha korlátozva vannak, tehát, ha érszűkület áll fent, az eredmények veszélybe kerülnek.
A kiváló véráramlás szintén nagyban befolyásolhatja a gyógyulási folyamatot, kezdve a gyógyulástól egészen a vérrög kialakulásának kockázatáig. A biztonságos műtét és a gyógyulás biztosítása érdekében hagyja abba a dohányzást.

Tehát, ha zsírleszíváson gondolkozik, mindenképp érdemes előtte egy egészségesebb életmód kialakítása. 

 

Ha pedig szeretné kipróbálni a lézeres zsírleszívást, akkor kérje konzultációs időpontunkat most!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!