Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mit tehetünk azért, hogy a ráncfeltöltő-anyagok hosszabb ideig tartsanak?

Mit tehetünk azért, hogy a ráncfeltöltő-anyagok hosszabb ideig tartsanak?

Szerző: Bónusz Plasztika

A ráncfeltöltő-anyagok az egyik legnépszerűbb nem sebészeti esztétikai kezelések közé tartoznak.  A töltőanyagok sokoldalú kezelést tesznek lehetővé, amelyek nemcsak átmenetileg csökkentik a ráncokat, hanem helyreállítják az bőr szerkezetét. Ráncfeltöltő anyagok élettartama: Így hosszabíthatjuk meg

Ugyanakkor az injektálható kezelések, mint például a dermális töltőanyagok, átmeneti jellegűek, és fokozatosan eltűnnek, valamint alkalmi karbantartási kezelést igényelnek. Van azonban néhány lépés, amellyel megnövelheti a dermális töltőanyagok élettartamát.

 

Fontos a gyógyulási idő utáni pár nap

Közvetlenül a töltőanyagok betöltése után nagyon fontos, hogy ne dörzsölje vagy masszírozza a kezelt területet az első 24–48 órában, valamint kerülje el az erőteljes testmozgást. Hasznos lehet az is, ha a töltőanyagok betöltése után az első napon elkerüljük az oldalt vagy a hason alvást, hogy ne gyakoroljunk felesleges nyomást a kezelt területre.
A további utógondozási utasítások, amelyek elengedhetetlenek, a nap és a hő expozíciójának korlátozása, valamint az alkoholfogyasztás korlátozása néhány napig a kezelést követően. Ezen iránymutatások szoros követése segíthet az optimális eredmények biztosításában.

 

Használja a megfelelő bőrápolási rutint

Noha a töltőanyagok segítenek abban, hogy fiatalabb megjelenést kapjon, a legjobban akkor működnek, ha az Ön bőrének megfelelő bőrápolási rutint folytat. Az alapvető bőrápolási rutin végrehajtása a megfelelő arctisztítóval, hidratálóval, öregedésgátló kozmetikumokkal és napvédő krémekkel messze meghaladhatja a bőr fiatalos és ragyogó megjelenésének elősegítését.
Beszéljen kozmetikussal vagy bőrgyógyásszal a bőr igényeinek leginkább megfelelő termékekről és összetevőkről, és tartson be néhány hétig egy előírt kezelési rendet, hogy javítsa a bőr tónusának és textúrájának állapotát.

 

Az egészséges életmód is segíthet

A megfelelő öregedésgátló bőrápolási rutin betartása mellett az egészséges életmódra való átállás jelentős hatással lehet a bőr egészségére és megjelenésére, emellett elősegíti az eredmények meghosszabbítását.

Ezek az életmód-tényezők lehetnek például:

  • Egészséges táplálkozás és a túlzott cukorfogyasztás elkerülése
  • A stressz elkerülése, amelyről ismert, hogy felgyorsítja az öregedési folyamatot
  • Elegendő alvás
  • Elegendő vízbevitel 
  • Napi fényvédő viselése és a tartós napfény elkerülése
  • A dohányzás mellőzése

Csak néhány egészséges életmód-változtatás megkönnyítheti az öregedési folyamatot, segítve a bőrt, hogy hosszabb ideig természetesen fiatalabbá váljon.

 

Kövesse a személyre szabott kezelési tervet

Fontos megjegyezni, hogy az injektálható kezelés nem tart örökké, és egyes töltőanyag-típusok és márkák hosszabb ideig tartanak, mint mások. Ehhez adjuk azt a tényt, hogy mindenki eltérő sebességgel metabolizálja ezeket a termékeket, és könnyű megérteni a karbantartási terv testreszabásának fontosságát az Ön helyzetének legjobb módon.
A plasztikai sebész segít a kezelési terv létrehozásában, amely segít maximalizálni az eredményeket, és megtalálni az Ön számára megfelelő ütemtervet. A megfelelő időzítéssel zökkenőmentesen megőrizheti ugyanazt a kívánt megjelenést anélkül, hogy az egyes kezelések között nem kívánt rések lennének.

 

Meddig tartanak a dermális töltőanyagok?

A dermális töltőanyagok hat hónaptól két évig tarthatnak - típustól függően néha még hosszabb ideig is. Ugyanakkor a legtöbb hialuronsav töltőanyag - az egyik legnépszerűbb dermális töltőanyag-lehetőség - a 6-18 hónapos tartományba esik. A hialuronsav töltőanyagok az egyetlen olyan töltőanyagok, amelyeket fel lehet oldani.
A töltőanyagok várható élettartama az adott márkától, a beadás helyétől, az anyagcserétől, az edzés gyakoriságától és más tényezőktől is függ.

Ezzel kapcsolatban mindig segítünk pácienseinknek személyre szabottan kiválasztani a legjobb töltőanyagot, a lehető leglátványosabb eredmények érdekében.

Szeretne Ön is fiatal arcbőrt? Kérjen ingyenes konzultációs időpontot rendelőnkbe ráncfeltöltési kezeléseinkre! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!