Mit tehetünk azért, hogy a ráncfeltöltő-anyagok hosszabb ideig tartsanak?

phone +36-30 KATTINTSON H-P: 08-18 óra között érhető el.
envelope KATTINTSON Rövid időn belül válaszolunk.

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Mit tehetünk azért, hogy a ráncfeltöltő-anyagok hosszabb ideig tartsanak?

 

A ráncfeltöltő-anyagok az egyik legnépszerűbb nem sebészeti esztétikai kezelések közé tartoznak.  A töltőanyagok sokoldalú kezelést tesznek lehetővé, amelyek nemcsak átmenetileg csökkentik a ráncokat, hanem helyreállítják az bőr szerkezetét.

Ráncfeltöltő anyagok élettartama: Így hosszabíthatjuk meg

Ugyanakkor az injektálható kezelések, mint például a dermális töltőanyagok, átmeneti jellegűek, és fokozatosan eltűnnek, valamint alkalmi karbantartási kezelést igényelnek. Van azonban néhány lépés, amellyel megnövelheti a dermális töltőanyagok élettartamát.

 

Fontos a gyógyulási idő utáni pár nap

Közvetlenül a töltőanyagok betöltése után nagyon fontos, hogy ne dörzsölje vagy masszírozza a kezelt területet az első 24–48 órában, valamint kerülje el az erőteljes testmozgást. Hasznos lehet az is, ha a töltőanyagok betöltése után az első napon elkerüljük az oldalt vagy a hason alvást, hogy ne gyakoroljunk felesleges nyomást a kezelt területre.
A további utógondozási utasítások, amelyek elengedhetetlenek, a nap és a hő expozíciójának korlátozása, valamint az alkoholfogyasztás korlátozása néhány napig a kezelést követően. Ezen iránymutatások szoros követése segíthet az optimális eredmények biztosításában.

 

Használja a megfelelő bőrápolási rutint

Noha a töltőanyagok segítenek abban, hogy fiatalabb megjelenést kapjon, a legjobban akkor működnek, ha az Ön bőrének megfelelő bőrápolási rutint folytat. Az alapvető bőrápolási rutin végrehajtása a megfelelő arctisztítóval, hidratálóval, öregedésgátló kozmetikumokkal és napvédő krémekkel messze meghaladhatja a bőr fiatalos és ragyogó megjelenésének elősegítését.
Beszéljen kozmetikussal vagy bőrgyógyásszal a bőr igényeinek leginkább megfelelő termékekről és összetevőkről, és tartson be néhány hétig egy előírt kezelési rendet, hogy javítsa a bőr tónusának és textúrájának állapotát.

 

Az egészséges életmód is segíthet

A megfelelő öregedésgátló bőrápolási rutin betartása mellett az egészséges életmódra való átállás jelentős hatással lehet a bőr egészségére és megjelenésére, emellett elősegíti az eredmények meghosszabbítását.

Ezek az életmód-tényezők lehetnek például:

  • Egészséges táplálkozás és a túlzott cukorfogyasztás elkerülése
  • A stressz elkerülése, amelyről ismert, hogy felgyorsítja az öregedési folyamatot
  • Elegendő alvás
  • Elegendő vízbevitel 
  • Napi fényvédő viselése és a tartós napfény elkerülése
  • A dohányzás mellőzése

Csak néhány egészséges életmód-változtatás megkönnyítheti az öregedési folyamatot, segítve a bőrt, hogy hosszabb ideig természetesen fiatalabbá váljon.

 

Kövesse a személyre szabott kezelési tervet

Fontos megjegyezni, hogy az injektálható kezelés nem tart örökké, és egyes töltőanyag-típusok és márkák hosszabb ideig tartanak, mint mások. Ehhez adjuk azt a tényt, hogy mindenki eltérő sebességgel metabolizálja ezeket a termékeket, és könnyű megérteni a karbantartási terv testreszabásának fontosságát az Ön helyzetének legjobb módon.
A plasztikai sebész segít a kezelési terv létrehozásában, amely segít maximalizálni az eredményeket, és megtalálni az Ön számára megfelelő ütemtervet. A megfelelő időzítéssel zökkenőmentesen megőrizheti ugyanazt a kívánt megjelenést anélkül, hogy az egyes kezelések között nem kívánt rések lennének.

 

Meddig tartanak a dermális töltőanyagok?

A dermális töltőanyagok hat hónaptól két évig tarthatnak - típustól függően néha még hosszabb ideig is. Ugyanakkor a legtöbb hialuronsav töltőanyag - az egyik legnépszerűbb dermális töltőanyag-lehetőség - a 6-18 hónapos tartományba esik. A hialuronsav töltőanyagok az egyetlen olyan töltőanyagok, amelyeket fel lehet oldani.
A töltőanyagok várható élettartama az adott márkától, a beadás helyétől, az anyagcserétől, az edzés gyakoriságától és más tényezőktől is függ.

Ezzel kapcsolatban mindig segítünk pácienseinknek személyre szabottan kiválasztani a legjobb töltőanyagot, a lehető leglátványosabb eredmények érdekében.

Szeretne Ön is fiatal arcbőrt? Kérjen ingyenes konzultációs időpontot rendelőnkbe ráncfeltöltési kezeléseinkre! 
 
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Kapcsolódó cikkek:

Szemhéjplasztika utáni gyógyulási folyamatok ideje

Szemhéjplasztika utáni gyógyulási folyamatok – Mennyi idő? Mire figyeljünk?

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is, ha nem végzünk bemetszést, akkor is felborul a szervezet működése, időre van szükség, hogy helyre álljon. A szemhéjplasztikai beavatkozásokhoz pedig minden esetben bemetszésre is van szükség. De mégis mennyi idővel kell kalkulálni, és ez idő alatt mire kell különösen odafigyelni? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre válaszolunk!

Továbbarrow
Tudnivalók a kollagénről

Kollagén: Mire jó? Valóban használ? – Tudnivalók a kollagénről

A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk a kollagén kifejezéssel. De vajon mire jó, valóban használ? Alábbi cikkünkben részletesen kifejtjük a legfontosabb tudnivalókat a kollagénről.

Továbbarrow
Arcfeszesítő gyakorlatok a fiatalos arcbőrhöz

Arcfeszesítő gyakorlatok, melyek segítenek fiatalítani a bőrt

Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket azonban egy kis tudatossággal, kellő odafigyeléssel és a megfelelő technikákkal, ha nem is megakadályozni, vagy teljesen eltüntetni, de mérsékelni, valamint csökkenteni lehet. A következőkben mutatunk néhány nagyon hatékony arcfeszesítő gyakorlatot, amelyek segítenek fiatalítani a bőrt.

Továbbarrow
Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow
Azon gondolkozik, hogy szemhéjplasztikai beavatkozásra adja a fejét? Már régóta elégedetlen szemhéjával, a ráncok kezdenek kifogni Önön? Mutatjuk, mikor érdemes a szemhéjplasztika...
Továbbarrow
Orrsövényferdülésnek az orrsövény alaki eltéréseit nevezzük. Lássuk mik a legfontosabb információk, amiket tudni kell erről az elváltozásról!
Továbbarrow
A kor előrehaladtával a bőr teljes szerkezete megváltozik, ezért 45 éves kor felett nehezebb lehet az ápolása. Ilyenkor már megjelennek az első ráncok, kialakulásukkal, számuk...
Továbbarrow