Plasztikai sebész árak Budapesten: mennyibe kerülnek a plasztikai beavatkozások Budapesten? Így alakulnak a plasztikai sebészet árak

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Plasztikai sebész árak Budapest

Mennyibe kerülnek a plasztikai sebész árak Budapesten?

Ha már elkezdett azon gondolkodni, hogy valamilyen plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, akkor biztosan érdekli a plasztikai sebész árak budapesti alakulása, hiszen az ár mindig is meghatározó szempont volt a különböző szolgáltatások esetében. Mutatjuk is hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ami az egyik legelismertebb sebészet a fővárosban!

 

Hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten?

Általánosságban elmondható, hogy az orvostudomány fejlődésével, a plasztikai sebészet is fejlődik. Egyre újabb módszerek, megbízhatóbb anyagok jelennek meg a piacon, aminek köszönhetően hatékonyabbak a beavatkozások is, illetve egyre kevesebb komplikáció lép fel (számuk eddig sem volt jelentős, de ez azóta még inkább minimalizálódott). Ennek is köszönhető, hogy egyre több ember választja ezen plasztikai beavatkozások valamelyikét. Ahhoz, hogy megvizsgáljuk, hogy hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten, el kell döntenünk, hogy melyik plasztikai sebészetet választjuk, hiszen mára már több is van hazánkban. 

 

Hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A Bónusz Plasztikai Sebészet már több éve működik sikeresen, a páciensek legnagyobb elégedettsége mellett. Nemcsak Dr. Tóth András profizmusának, nagy szakmai tudásának, tapasztalatának, és a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, hanem azért is, mert igyekszünk mindig a legújabb, leghatékonyabb eljárásokat alkalmazni. Dr. Tóth András az egyik legjobb plasztikai sebész Budapesten.  Lássuk, milyen árakkal dolgozik, azaz hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a különböző beavatkozások esetében!

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: mellnagyobbítás esetén

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás, nemcsak a Bónusz Plasztikai Sebészeten, hanem általánosságban véve is. Ha Ön is nagyobb, feszesebb, vagy esetleg kisebb keblekre vágyik, akkor biztos érdekli, hogy mennyibe kerül a mellplasztikai beavatkozás. Mellplasztika esetében a plasztikai sebész árak Budapesten a következőképpen alakulnak: mellnagyobbítás 1 350 000 Ft(implantátummal); mellfelvarrás 1 150 000 Ft; mellnagyobbítás és mellfelvarrás 1 750 000 Ft (implantátummal); mellkisebbítés 1 150 000 Ft. Az árak tartalmazzák az implantátumot, valamint az altatást is, hiszen ezt a beavatkozást altatásban végezzük, és az orvosok, ápolók munkadíját is. Az egyedüli plusz költség amit ezen felül fizetnie kell, az a teljes körű orvosi kivizsgálás ára, amire az altatás miatt van szükség, ennek ára 40 000 Ft.

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: ajakfeltöltés esetén

Manapság az ajakfeltöltés is egyre népszerűbb beavatkozás, ami annak is köszönhető, hogy egyre újabb, és természetesen jobb töltőanyagok jelennek meg. Plasztikai Sebészetünkön többféle anyag is elérhető, természetesen mind megbízható forrásból származik, és kiváló minőségű. A plasztikai sebész árak Budapesten ajakfeltöltés esetében 100 000 Ft-tól kezdődnek. Vannak tartósabb, és kevésbé tartós eljárások is. Ezekről bővebb tájékoztatást a személyes konzultáción kaphat. Jelentkezzen ITT!

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: ránctalanítás esetén

Az idő múlásával, a kor előre haladásával megjelenő ráncok ellen már rengeteg plasztikai eljárás van, ami megoldást nyúlt. Plasztikai Sebészetünkön a hagyományos Botoxtól kezdve, a saját zsírral való arcfeltöltésig többféle eljárás is megtalálható.  A ránctalanítás esetében a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten 70 000 Ft-tól 450 000 Ft-ig terjednek, részletes információkat az árak menüpontban talál.  

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: zsírleszívás esetén

A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető a legmodernebb, és egyben leghatékonyabb zsírleszívás, ami egy speciálisan erre a célra kifejlesztett lézer segítségével zajlik. Ez nemcsak nagyon látványos eredményhez, hanem emellett látványos gyógyuláshoz is vezet, valamint az esetleges komplikációk kockázata is csökken. A lézeres zsírleszívás esetében a plasztikai sebész árak Budapesten 490 000 Ft-nál kezdődnek. Ez azonban egy olyan forradalmian új megoldás, ami nem sok helyen elérhető még hazánkban. Próbálja ki nálunk, és távozzon maximálisan elégedetten!

 

Hogy hogyan alakulnak pontosan a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, arról részletes árlistánk segítségével is tájékozódhat. Bővebb felvilágosításért jelentkezzen be személyes konzultációra!
 
Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow