Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai sebész árak Budapesten: mennyibe kerülnek a plasztikai beavatkozások Budapesten? Így alakulnak a plasztikai sebészet

Plasztikai sebész árak Budapest

Ha már elkezdett azon gondolkodni, hogy valamilyen plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, akkor biztosan érdekli a plasztikai sebész árak budapesti alakulása, hiszen az ár mindig is meghatározó szempont volt a különböző szolgáltatások esetében. Mutatjuk is hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ami az egyik legelismertebb sebészet a fővárosban!

 

Hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten?

Általánosságban elmondható, hogy az orvostudomány fejlődésével, a plasztikai sebészet is fejlődik. Egyre újabb módszerek, megbízhatóbb anyagok jelennek meg a piacon, aminek köszönhetően hatékonyabbak a beavatkozások is, illetve egyre kevesebb komplikáció lép fel (számuk eddig sem volt jelentős, de ez azóta még inkább minimalizálódott). Ennek is köszönhető, hogy egyre több ember választja ezen plasztikai beavatkozások valamelyikét. Ahhoz, hogy megvizsgáljuk, hogy hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten, el kell döntenünk, hogy melyik plasztikai sebészetet választjuk, hiszen mára már több is van hazánkban. 

 

Hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A Bónusz Plasztikai Sebészet már több éve működik sikeresen, a páciensek legnagyobb elégedettsége mellett. Nemcsak Dr. Tóth András profizmusának, nagy szakmai tudásának, tapasztalatának, és a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, hanem azért is, mert igyekszünk mindig a legújabb, leghatékonyabb eljárásokat alkalmazni. Dr. Tóth András az egyik legjobb plasztikai sebész Budapesten.  Lássuk, milyen árakkal dolgozik, azaz hogyan alakulnak a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a különböző beavatkozások esetében!

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: mellnagyobbítás esetén

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás, nemcsak a Bónusz Plasztikai Sebészeten, hanem általánosságban véve is. Ha Ön is nagyobb, feszesebb, vagy esetleg kisebb keblekre vágyik, akkor biztos érdekli, hogy mennyibe kerül a mellplasztikai beavatkozás. Mellplasztika esetében a plasztikai sebész árak Budapesten a következőképpen alakulnak: mellnagyobbítás 1 350 000 Ft(implantátummal); mellfelvarrás 1 150 000 Ft; mellnagyobbítás és mellfelvarrás 1 750 000 Ft (implantátummal); mellkisebbítés 1 150 000 Ft. Az árak tartalmazzák az implantátumot, valamint az altatást is, hiszen ezt a beavatkozást altatásban végezzük, és az orvosok, ápolók munkadíját is. Az egyedüli plusz költség amit ezen felül fizetnie kell, az a teljes körű orvosi kivizsgálás ára, amire az altatás miatt van szükség, ennek ára 40 000 Ft.

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: ajakfeltöltés esetén

Manapság az ajakfeltöltés is egyre népszerűbb beavatkozás, ami annak is köszönhető, hogy egyre újabb, és természetesen jobb töltőanyagok jelennek meg. Plasztikai Sebészetünkön többféle anyag is elérhető, természetesen mind megbízható forrásból származik, és kiváló minőségű. A plasztikai sebész árak Budapesten ajakfeltöltés esetében 100 000 Ft-tól kezdődnek. Vannak tartósabb, és kevésbé tartós eljárások is. Ezekről bővebb tájékoztatást a személyes konzultáción kaphat. Jelentkezzen ITT!

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: ránctalanítás esetén

Az idő múlásával, a kor előre haladásával megjelenő ráncok ellen már rengeteg plasztikai eljárás van, ami megoldást nyúlt. Plasztikai Sebészetünkön a hagyományos Botoxtól kezdve, a saját zsírral való arcfeltöltésig többféle eljárás is megtalálható.  A ránctalanítás esetében a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten 70 000 Ft-tól 450 000 Ft-ig terjednek, részletes információkat az árak menüpontban talál.  

 

Plasztikai sebész árak Budapesten: zsírleszívás esetén

A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető a legmodernebb, és egyben leghatékonyabb zsírleszívás, ami egy speciálisan erre a célra kifejlesztett lézer segítségével zajlik. Ez nemcsak nagyon látványos eredményhez, hanem emellett látványos gyógyuláshoz is vezet, valamint az esetleges komplikációk kockázata is csökken. A lézeres zsírleszívás esetében a plasztikai sebész árak Budapesten 490 000 Ft-nál kezdődnek. Ez azonban egy olyan forradalmian új megoldás, ami nem sok helyen elérhető még hazánkban. Próbálja ki nálunk, és távozzon maximálisan elégedetten!

 

Hogy hogyan alakulnak pontosan a plasztikai sebész árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, arról részletes árlistánk segítségével is tájékozódhat. Bővebb felvilágosításért jelentkezzen be személyes konzultációra!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!