Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai műtét előtt áll? Ezekre érdemes gondolnia mielőtt belevág a plasztiakai műtétbe

Plasztikai műtét előtt áll? Ezekre érdemes gondolnia mielőtt belevág

Szerző: Bónusz Plasztika

A plasztikai műtét ez komoly beavatkozás, amire nem árt előre felkészülni, és egy-két dolognak még a műtét előtt előre utánanézni. Mutatjuk mikre kell figyelni a plasztikai beavatkozások előtt! Plasztikai műtét előtti tudnivalók

A plasztikai műtét előtt érdemes mérlegelni

A plasztikai műtétek előtt érdemes mérlegelni, átgondolni, hogy tényleg akarja-e a változtatást, tényleg szeretné véglegesen, vagy időlegesen (vannak plasztikai beavatkozások, amik nem véglegesek, például botox, vagy ajakfeltöltés felszívódó anyagokkal) megváltoztatni. Tényleg szeretne-e megújult külsővel tükörbe nézni. Plasztikai sebészetünkön a műtét előtti konzultáció alkalmával minden páciensünket tájékoztatjuk részletesen arról, hogy mibe készül belevágni, és hogy milyen eredményre számíthat. Így, ha nem biztos a dolgában akkor is érdemes részt vennie egy konzultáción, mert ez segíthet a döntésben.

 

A plasztikai műtét előtt érdemes tájékozódni

Mielőtt „kés alá fekszik” nem árt, ha tájékozódik. Szerencsére manapság az internetnek köszönhetően nagyon egyszerűen utána lehet járni a dolgoknak, a különböző beavatkozásokkal kapcsolatos tudnivalóknak, a különböző módszerek előnyeinek, és hátrányainak, valamint a sebészeknek, sőt még személyes tapasztalatokat is lehet olvasni. Fontos hangsúlyoznunk, hogy nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvas, de kiindulási alapnak szolgálhat. A személyes konzultáció során mi minden információt megosztunk Önnel, de jó, ha ekkor már tisztában van néhány dologgal, így könnyebben tud dönteni is.

 

A plasztikai műtét előtt fel kell készülnie

Nagyon fontos elmondanunk, hogy a plasztikai műtét, ahogyan a nevében is benne van, műtét. Minden szinte ugyanúgy zajlik, mint a műtét esetében, előzetesen fel kell készülni rá, és a plasztikai műtét után felépülési idő várható. Minden műtéti beavatkozás előfeltétele egy teljes laboreredmény, ugyanis csak megfelelő egészégügyi állapotban végezhetők el a plasztikai műtétek. Plasztikai műtétet csak egészséges páciensen végzünk, ami azt jelenti, hogy láz, megfázás, erősen náthás vagy hurutos állapot esetén a beavatkozást későbbre kell halasztani, emiatt érdemes még a szokásosnál jobban is ügyelnie az egészségére, esetleg vitaminkúrát alkalmaznia.

 

A plasztikai műtét előtt gondolni kell rá, mi várható a műtét után

Fontos számításba venni a műtét előtt a felépülési időt is. A különböző beavatkozásoknak más-más felépülési idejük van, amikor kímélni kell a szervezetet, vannak esetek amikor 1-2 hét is szükséges a munkaképesség visszanyeréséhez. A felépülési időszakban sokszor kompressziós ruha viselése is kötelező. Ezeket mindenképpen figyelembe kell venni. Ajánlott ezek alapján kiválasztani az időpontot. A honlapunkon a legtöbb eljárás esetében megtalálhatja, hogy melyik műtétnek pontosan meddig tart a felépülési ideje, de egy személyes konzultáció alatt is szívesen elmondjuk a további tudnivalókkal együtt. Kérjen időpontot IDE kattintva!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!