Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Nyak ránctalanítása Budapesten, nyaki ráncok eltüntetése a legjobb módszerekkel

Nyak ránctalanítása

A nyak ránctalanításáról nem sokat esik szó, pedig ez is egy legalább olyan problémás terültet, mint az arc ránctalanítása. A nyak területén is épp olyan könnyen kialakulhatnak ráncok, mint az arc területén, és ez is sokat tud rontani megjelenésünkön. Éppen ezért a nyak ránctalanítása sem elhanyagolható téma. A nyak ránctalanításáról sok plasztikai sebészet szeret megfeledkezni, viszont plasztikai sebészetünkön a leghatékonyabb módszerekkel végezzük! 
 

Mit jelent a nyak ránctalanítása?

A nyak ránctalanításáról nem sokszor esik szó, pedig az arc rántalanítása mellett ez is fontos. A kor előrehaladtával a nemcsak az arc területén ereszkedik meg a bőr, és vezet ráncok kialakulásához, hanem a nyak is legalább annyira érintett. Mivel ezt a részt is igen nehéz eltakarni, fontos része a megjelenésünknek. Számtalanszor fordul elő, hogy egy sikeres arcfiatalítás azért nem hozza meg a kellő hatást, mert a nyak ránctalanítása nem történt meg. Az összhatás szempontjából nagyon fontos szerepe van tehát a nyak ránctalanításának.
 

Miért lehet még szükség a nyak ránctalanítására?

Bár legtöbb esetben az öregedéssel együtt járó folyamat miatt alakulnak ki a ráncok, lehet látni olyan eseteket is, amikor valamilyen más okból van szükség a nyak ráncatalanítására. A nyaki bőr hirtelen fogyás vagy hízás miatt is veszíthet rugalmasságából. Amennyiben Ön is azt veszi észre, hogy a súlyingása miatt, a nyaki bőre mintha nem megfelelően állna, akkor talán itt az ideje, hogy elgondolkozzon a nyak ránctalanítása felől. A nyak ránctalanításáról azért fontos beszélni, mert a megjelenésnek ez is egy igen meghatározó része, hiába tökéletesen sima és feszes az arcbőre, ha a nyakán megereszkedett a bőr. A nyak területén kialakuló ráncokat plasztikai sebészetünkön többféle eljárással is el lehet tüntetni. Így teljes mértékben visszanyerheti fiatalos kinézetét!
 

Nyak ránctalanítása a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Rengeteg hozzánk érkező páciens jegyezte már meg nekünk, hogy mennyire jó, hogy mi foglalkozunk a nyak ráncatalanításával, hiszen alig találni olyan sebészt, akinek a szolgáltatásai között megtalálható.Mi is azt tapasztaljuk, hogy a nyak ránctalanításáról nagyon sok plasztikai sebész és sebészeti klinika szeret megfelejtkezni. 
 

Mit kell tudni a nyak ránctalanításáról?

A nyak ránctalanítása kapcsán elöljáróban azt kell tudni, hogy a nyak egy kifejezetten kényes terület. Ez annak köszönhető, hogy nagyon nehéz rajta változásokat elérni, különösen akkor, ha nagyon megnyúlt a bőr, például egy hirtelen fogyás vagy a természetes öregedés következtében. Azonban nem kell aggódnia, a Bónusz Plasztikai Sebészet, és a több éves tapasztalattal, hatalmas szaktudással rendelkező plasztikai sebészünk, Dr. Tóth András többféle módszert is kínál ennek a problémának a megszüntetésére, nyak ránctalanítására.
 

Milyen eljárásokkal történik a nyak ránctalanítása?

Míg a legtöbb plasztikai sebészeten nem foglalkoznak a nyak ránctalanításával, addig a Bónusz Plasztikai Sebészet többféle eljárást is kínál a nyak területének megszépítésére. Nézzük, milyen eljárások alkalmazhatóak a nyak ránctalanítására!
 

Nyak ránctalanítása zsírleszívással

A nyak ránctalanítása előtt fel kell mérni, hogy szükség van e a felesleges zsírréteg eltávolítására. Természetesen erre is van mód plasztikai sebészetünkön. Ráadásul a leghatékonyabb eljárást alkalmazzuk erre, az úgynevezett LipoLife 3G technológián alapuló lézeres zsírleszívást, ami nemcsak kimagaslón hatékony, hanem biztonságos is. Az így leszívott zsírszövetek magas arányban életképesek így akár az arc ráncainak feltöltésére is alkalmas lehet. A úgynevezett LipoLife 3G technológiájának köszönhetően a nyaki zsírleszívás felépülési ideje 10 napra rövidül, és a komplikációk száma is nagyban csökken. Itt olvashat bővebben a lézeres zsírleszívásról!

Nyak ránctalanítása hatékonyan

Amennyiben nincsen szükség felesleges zsír eltávolítására, akkor megkezdődhet a nyak ránctalanítása. Ne aggódjon, ezt nem kell Önnek eldöntenie, ugyanis plasztikai sebészetünkön minden beavatkozást egy ingyenes konzultáció előz meg, ahol a szakorvossal együtt történik meg az alkalmazandó beavatkozás kiválasztása, részletes megtervezése, átbeszélése. Tehát a nyak ránctalanítását megelőző konzultáción minden fontos dolgot ismertetünk Önnel, és kérdéseit is felteheti a kezelő orvosnak. Nincsenek rossz, és felesleges kérdések. Tudjuk, hogy a nyak ránctalanítása egy komoly plasztikai beavatkozás, amire Önnek is ugyanúgy fel kell készülnie, mint a beavatkozást végző sebésznek.
 

Milyen módszerek vannak a nyak ránctalanítására

Mint említettük már, nyak ránctalanítása esetében többféle módszer közül lehet választani a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Nyak ránctalanítására leginkább a botoxot szoktuk javasolni pácienseinknek, de sebészetünk más eljárást is alkalmaz igény esetén. A nyak ránctalanítása esetében lehet választani szálbehúzást, vagy más töltőanyag bejuttatását is.
Amennyiben szeretné tudni, hogy melyik Ön számára a legmegfelelőbb eljárás, kérjen egyéni konzultációs időpontot Dr. Tóth András, Plasztikai Sebészhez IDE kattintva!  
 

Nyak ránctalanítás 3D tervezéssel

Plasztikai Sebészetünk nemrégiben vezetett be egy forradalmain új módszert, a Crisalix VR 4D technológiával történő plasztikai műtét tervezést, amely segítségével még a műtét előtt láthatja virtuálisan a beavatkozás eredményét. Ez azt jelenti, hogy ennek a módszernek a segítségével akár ki is választhatja az Önnek leginkább tetsző eredményt. A virtuális konzultációval kapcsolatban bővebben IDE kattintva tájékozódhat, vagy csak egyszerűen ki is próbálhatja a konzultáció keretén belül!  
 

Nyak ránctalanítása Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Plasztikai Sebészetünk Budapest központi részén található, így mindenki számára könnyen megközelíthető, bízunk benne, hogy Ön számára is. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy sebészetünkön csakis a legjobb, és egyben legbiztonságosabb módszereket alkalmazzuk, ezzel is biztosítva, hogy minél kevesebb esélye legyen komplikációk, szövődmények kialakulásának, ez a nyak ránctalanítása esetében is igaz. Plasztikai sebészünk, Dr. Tóth András nagy szaktudással és több éves tapasztalattal rendelkezik plasztikai beavatkozások terén, így higgye le, ha minket választ, biztosan jó kezekben lesz!
 

Ha problémája van nyaki ráncaival, akkor keressen minket bizalommal! Kérjen személyes konzultációs időpontot a nyak ránctalanítása előtt!  

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!