Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hatékony megoldás a ráncok ellen: Ezért a saját zsírral való ráncfeltöltés a legjobb és leghatékonyabb eljárás a ráncok eltüntet

Ezért a saját zsírral való ráncfeltöltés a legjobb módszer

Szerző: Bónusz Plasztika

A ráncok eltüntetésére, arcfiatalításra manapság már rengeteg módszer van, mi mégis a saját testzsírral való ráncfeltöltést ajánljuk mindenkinek. Hiszen nemcsak ez a legbiztonságosabb, de a legtermészetesebb hatás eredményező eljárás is.

Saját zsírral való ráncfeltöltés: hatékony megoldás ráncok ellen

A saját zsírral való ráncfeltöltés legnagyobb előnye

A legnagyobb előnye a saját zsírral való feltöltésnek, hogy semmiféle idegen anyag nem kerül a szervezetre, melynek következtében allergiás reakcióra sem kell számítani. Így bátran kijelenthetjük, hogy a saját zsír a legbiztonságosabb töltőanyag. Nemcsak ráncok, de ajkak, vagy hegesedések feltöltésére is hatékonyan lehet használni. Sokszor sokkal gazdaságosabb, mint bármelyik más ráncfeltöltő anyag.

 

További előnyei a saját zsírral való feltöltésnek

Nemcsak az idegen anyag mentesség az egyetlen előnye a saját zsírral való feltöltésnek, habár önmagában ez is elég lenne. A sajátzsíros arcfeltöltés képes visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét, a fiatalos arckontúrt, de az izmokat is karbantartja, ennek köszönhetően a lehető legtermészetesebb hatás  érhető el. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a zsírral regenerációs és rejuvenációs faktorok is kerülnek a bőrbe, amik még egy pluszt adnak a fiatalító hatáshoz. Továbbá a zsír nem szívódik fel, mint a többi töltőanyag, csupán együtt öregszik a bőrrel.

 

Egy kis mennyiségű zsír is elég

A zsírral való feltöltéshez természetesen szükség van saját zsírra, ezért előzetesen zsírleszívást kell végrehajtani. Sokan azt gondolják, hogy ez csak akkor lehetséges, ha felesleges zsírrétegek vannak rajtuk, pedig csupán egy nagyon kevés zsír mennyiségre van szükség a beavatkozáshoz, például a csípő, a has, esetleg a fenék területéről. Így nem feltétlenül szükséges összekötni a ráncok feltöltését nagyobb területek zsírleszívásával, de akár erre is van mód.

 

BeautiFill: saját zsíros ráncfeltöltés a leghatékonyabb eszközzel

A saját zsírral való feltöltés egyetlen hátránya, hogy a zsírsejtek nagy része, átlagosan 30-40%-a is felszívódhat, így akár a beavatkozás megismétlésére is szükség lehet. Az általunk egyedülállóan Magyarországon alkalmazott BeautiFill eljárásnak köszönhetően a zsírsejtek túlélési aránya meghaladja a 80%, de az esetek döntő többségében a 90%-ot is. Ez annak köszönhető, hogy a LipoLife 3G lézeres zsírszívó kevésbé roncsolja a szöveteket, így ép zsírsejtekhez lehet jutni, amik visszatöltve életképesek tudnak maradni. Nincs ennél hatékonyabb módszer a ráncok eltüntetésére, az arc fiatalítására. 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!