Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

A legtartósabb ráncfeltöltő technikák- ezek a leghatékonyabb ráncfeltöltési eljárások

A legtartósabb ráncfeltöltő technikák

Szerző: Bónusz Plasztika

Manapság már az orvostudomány fejlettsége miatt nagyon sokféle különböző ráncfeltöltési eljárás igénybevételére lehetőség van, de vajon melyik a legtartósabb? Teljesen természetes, ha Ön is úgy érzi, hogy kicsit elveszett a sok eljárás, és információ között, éppen ezért segítünk egy kicsit, és összefoglaljuk, hogy melyik ráncfeltöltő technikák a legtartósabbak, és miért!

A legtartósabb ráncfeltöltő technikák

Milyen ráncfeltöltő technikák vannak?

Mielőtt tisztáznánk, hogy melyik ráncfeltöltő technikák a legtartósabbak, tekintsük át, hogy milyen technikák léteznek egyáltalán. Amikor arról van szó, hogy ráncok eltüntetése, akkor alapvetően kettő lehetőség van, az egyik a ráncfeltöltés nem műtéti úton, a másik pedig a bemetszéssel járó plasztikai műtét. Ebben a két kategóriában pedig van sok-sok eljárás, amiknek tartóssága eltérő lehet. Azonban elmondható, hogy a nem sebészeti eljárással történő arcfiatalítás tartóssága nem végleges, szemben a sebészeti eljárásokéval. Plasztikai Sebészetünkön azonban több okból is előnyben részesítjük a nem sebészeti eljárásokat, de mindenképpen szerettük volna megemlíteni az arcplasztikát, mint végleges megoldást, hiszen alapvetően ez a legtartósabb, de egyben a legkockázatosabb eljárás is a ráncok eltüntetésére. A továbbiakban a biztonságosabb ráncfeltöltő technikákról lesz szó!

 

Mennyire tartós a ráncfeltöltés?

A ráncok eltüntetésére az egyik legtöbbet alkalmazott eljárás a ráncfeltöltés, ami nemcsak nagyon biztonságos, hanem gyors, hatása is gyorsan megjelenik, és még az is elkerülhető, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetbe, és így bármilyen allergiás reakció képződhessen. A ráncfeltöltés tartóssága azonban nagyban függ attól, hogy milyen anyag kerül befecskendezés útján a bőr alá. Minél természetesebb anyag kerül be a bőr alá, minél jobban hasonlít a szervezetben megtalálható anyagokhoz, annál jobban be tud illeszkedni, és így nemcsak az allergiás reakciók száma csökken, hanem a tartósság is megnövekszik. Attól függően, hogy milyen anyag kerül befecskendezésre a ráncfeltöltés során a tartósság pár hónaptól több évig is terjedhet. Éppen ezért jellemző az, hogy igyekeznek minél természetesebb anyagokat használni, mint például a hialuronsav.

 

Ez a legtartósabb ráncfeltöltési technika

A fentiekből következik, hogyha igazán tartós eredményt szeretnénk elérni, akkor olyan anyagot kell választanunk, ami nagyon hasonlít a szervezetben megtalálható anyagokra, vagy teljesen megegyezik. Ez a sajátzsíros ráncfeltöltés esetében lehetséges. Egy forradalmian új lézeres zsírleszívó eszköz, a LipoLife 3G segítségével teljesen ép zsírszövtekhez lehet jutni, amit hatékonyan vissza lehet tölteni a bőr alá, így hatékonyan lehet a ráncok feltöltésére alkalmazni. Nem kerül idegen anyag a szervezetbe, a hatás nagyon tartós, és természetes lesz, ez a módszer képes visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét, a fiatalos arckontúrt, valamint az izmokat is karbantartja, a zsír nem szívódik fel, csupán a szervezettel együtt öregszik. 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!