Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mi az a BeautiFill? Miben segít?-Minden információ a BeautiFill kezelésről

Mi a BeautiFill? Miben segít?-Minden, amit tudnia kell a BeautiFill-ről!

Szerző: Bónusz Plasztika

Beautifill kezelés- találkozott már ezzel a kifejezéssel, olvasta valahol, de nem igazán tudja, hogy mit is jelent? Ebben a cikkben most mindenre választ adunk, elmondjuk, hogy mi az a BeautiFill kezelés, mire használható, milyen előnyei, hátrányai vannak, és úgy összességében mit kell tudnia róla.

Mi az a BeautiFill kezelés

Mi az a BeautuFill kezelés?

Ha egyetlen mondatban kellene megválaszolnunk ezt a kérdést, akkor az valahogy így hangozna: a BeautiFill az eddigi leghatékonyabb ránctalanító eljárás, aminek segítségével éveket fiatalodhat akár Ön is. A Beautifill tehát egy ráncfeltöltésre használt plasztikai eljárás. Ez a forradalmi technika egyedülálló módon csak a Bónusz Plasztikai Sebészeten érhető el hazánkban. 

 

Miben segít a BeautiFill kezelés?

A BeautiFill kezelés alapvetően a ráncok megszűntetésében segít, azonban jóval hatékonyabb, mint a hagyományos ráncfeltöltéi módszerek. Bár napjainkban már nagyon modern, hatékony, és biztonságos anyagokat fejlesztettek ki, amiket a bőr alá befecskendezve remek ráncfeltöltő anyagként lehet használni, mindig is a természetes módszerek voltak a legjobbak. A BeautiFill kezelés segítségével pedig úgy lehet hatékonyan feltölteni a kor előrehaladtával megjelent ráncokat, hogy közben idegen anyag nem kerül a szervezetbe.

 

Hogyan működik a BeautiFill kezelés?

A Beautifill kezelés egy forradalmian új eszköz a LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gép segítségével tud megvalósulni, ugyanis az 1570 nm hullámhosszú lézer segítségével a zsírszövet hiperhidrált kötőszöveti sejtjeit roncsolva ép zsírsejtekhez tudunk jutni. Ez azt jelenti, hogy mivel a zsírsejteket mechanikai károsodás nem éri, nagyon hatékonyan vissza lehet tölteni akár az arc területén található ráncokba, akár az ajkakba. A zsírsejtek túlélési arány meghaladja a 80%-ot, de tapasztalataink szerint inkább 90% felett szokott lenni. A zsírleszívás során leszívott zsírsejteket egy speciális, erre a célra kifejlesztett szűrő segítségével megtisztítjuk, majd visszatöltjük a kívánt területre. 

 

Milyen előnyei vannak a BeautiFill kezelésnek?

A BeautiFill kezelés legnagyobb előnye, hogy az eljárás során idegen anyag nem kerül a szervezetbe, ez nemcsak azért jó, mert így a komplikációk, allergiás reakciók esélye minimálisra csökken, kevesebb duzzanatra, véraláfutásra kell számítani a felépülési idő alatt, ami le is rövidül, hanem azért is, mert jóval tartósabb eredmény érhető el. A zsír ugyanis nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel, illetve egy drasztikus fogyás következtében tűnhet el. 

 

Mik a hátrányai a BeautiFillnek?

Pácienseink gyakran teszik fel nekünk a kérdést, hogy más hagyományos ráncfeltöltési technikákhoz képest milyen hátrányokkal jár a BeautiFill kezelés, azonban azon kívül, hogy ehhez az eljáráshoz értelemszerűen zsírleszívás szükséges (a test bármely területéről) nem tudunk mást elmondani. Tapasztalataink alapján tényleg nagyon hatásos, és komplikációkkal, mellékhatásokkal sem kell számolni. Ráadásul a felépülési idő is nagyon gyors, 10 nap után már nyoma sincs a kezelésnek. 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!