Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hogyan tartsuk fent ránctalanítási eredményeinket hosszú távon is?- Ránctalanítás hosszan tartó eredménnyel

Hogyan tartsuk fent ránctalanítási eredményeinket hosszú távon is?

Szerző: Bónusz Plasztika

Manapság már nagyon sok hatékony ránctalanítási technikával találkozhat. A különböző töltőanyagok befecskendezésével nagyon szép eredményeket lehet elérni, azonban ezek hatása nem végleges, idővel elmúlnak, az anyagok felszívódnak. Hogyan lehet hosszú távon fenntartani az eredményeket, mit tehet Ön annak érdekében, hogy minél tovább megmaradjon a kezelés hatása? Mutatjuk!

Hogyan tartsuk fent ránctalanítási eredményeinket hosszú távon?

A tartós ránctalanítási eredményhez válasszon jó ránctalanítási technikát!

Ahhoz, hogy a ránctalanítás eredménye hosszú távú legyen, fontos, hogy olyan módszert válasszon, ami hosszan tart. Plasztikai Sebészetünkön is többféle eljárás közül lehet választani. Alapvetően az összesről elmondható, hogy nagyon biztonságos, és látványos eredményhez vezet. Azonban attól függően, hogy milyen anyag kerül befecskendezésre a ráncfeltöltés során a tartósság pár hónaptól több évig is terjedhet. Az általunk befecskendezett anyagok, a szervezetben megtalálható anyagokhoz hasonlóak, így nem okoznak allergiás reakciókat, de sajnos idővel felszívódnak a szervezetben. Van egy forradalmian új eljárás, aminek segítségével a ráncokat saját zsírral lehet feltölteni, ez jóval tartósabb, mint a többi töltőanyag, ugyanis nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. A LipoLife 3G segítségével teljesen ép zsírszövtekhez lehet jutni, amit hatékonyan vissza lehet tölteni a bőr alá, a túlélési arány 90% felett van. Ez manapság a legbiztonságosabb és legtartósabb ránctalanítási eljárás, olvasson bővebben róla IDE kattintva!

 

A tartós ránctalanítási eredményhez hozzájárul a megfelelő gyógyulási idő

Ahhoz, hogy a ránctalanítás eredménye tartós legyen, fontos, hogy pár dologra ügyeljen, főleg a kritikus gyógyulási időben! Az első két napban ne helyezze nyomás alá a területet, semmiképpen ne dörzsölje! Kerülje a megerőltetést, ha lehet, ne az oldalán vagy a hasán aludjon! A gyógyulási időszakban a hő és a napsugárzás káros hatásaitól is célszerű kímélni a területet. Kerülje az alkoholfogyasztást is! Ha erre a pár apróságra odafigyel, akkor a hatás sokkal hosszabb távú lesz.

 

A tartós ránctalanítási eredményhez fontos a bőrápolási rutin is

A ránctalanító eljárások bár segítenek fiatalosabbá tenni az arcot, Önnek is ki kell venni a részét a megfelelő ápolásból. Az eljárás után sem szabad felhagynia bőrápolási rutinjával. Kezelje a bőrét arctisztítóval, hidratálóval, öregedésgátló kozmetikumokkal és napvédő krémekkel, így megnövelheti a kezelés eredményének az időtartamát! Ha nem tudja pontosan, hogy milyen kozmetikumokat célszerű használnia a megfelelő öregedésgátló bőrápolási rutinhoz, akkor kérje ki szakember véleményét, kozmetikusa tanácsát!

 

A tartós ránctalanítási eredményhez életmódja is hozzájárul

A ránctalanítás tartósságát nagyban befolyásolja az is, hogy milyen életvitelt folytat. Alapvetően is nagyon fontos, hogy az öregedés lassítása céljából figyeljen oda rá, hogy hogyan étkezik, mennyit pihen, és milyen életmódot folytat. Köztudott, hogy a stressz, a dohányzás és a kevés pihenés nem kedvez az öregedésnek. Ha szeretné, hogy a ránctalanító eljárás tovább tartson, akkor ügyeljen a cukor, alkohol fogyasztásának visszaszorítására, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, megfelelő pihenésre, és kerülje a dohányzást!

 

Ahhoz, hogy a ránctalanítás eredményei hosszú távon fent maradjanak, mindenképpen kövesse a kezelőorvosa által előírtakat! A Bónusz Plasztikai Sebészeten minden páciensünk személyre szabott kezelési tervet kap, ezzel is segítve a tökéletes eredményt! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!