Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ajakfeltöltés: mire figyeljünk az ajakfeltöltésnél?- ajakfeltöltés tudnivalók

Ajakfeltöltés: mire figyeljünk az ajakfeltöltésnél?

Szerző: Bónusz Plasztika

Az ajakfeltöltés manapság nagyon népszerű eljárás, nem véletlenül, hiszen tényleg nagyon egyszerűen hatalmas változásokat lehet elérni. A telt ajkak nagyon vonzóvá tudják tenni az arcot, ha Ön is gondolkodik az ajkai feltöltésén, akkor most elmondjuk mikre figyeljen oda!
 

Ajekfeltöltésnél erre kell figyelni

Ajakfeltöltés a megfelelő anyaggal

Napjainkban az ajakfeltöltés egy szinte minden nap alkalmazott rutinbeavatkozásnak számít, aminek nincsenek különösebben magas kockázatai, amennyiben azt jól végzik el, és a páciens is az előírás szerint jár el. Az ajakfeltöltéshez a leggyakrabban alkalmazott módszer az injekciós eljárás, amely során töltőanyagot fecskendeznek be az ajkakba. A legtöbb esetben az allergiás reakciók minimalizálása érdekében olyan anyagot használnak, amik hasonlóak, a szervezetben megtalálható anyagokhoz. A leggyakrabban alkalmazott töltőanyagok azok a termékek, amelyek hasonlóak a hialuronsavhoz, ezeket szokták "hialuronsav töltőanyagoknak” is nevezni. Ezek az anyagok csak a legritkább esetben okoznak allergiás reakciókat, hiszen nagyon hasonlítanak a szervezetben megtalálható anyagokhoz. Emellett számos más előnyük is van, hatásuk azonnal meglátszik, jól szabályozható a befecskendezett mennyiség, és bár nem állandó eredménnyel járnak, tartósak. 

 

Ajakfeltöltés a megfelelő helyen

Tekintve, hogy nagyon népszerű beavatkozásról van szó, ami ráadásul egyszerűen és gyorsan (körülbelül fél óra alatt) elvégezhető, sok helyen alkalmazzák. Nem árt körültekintőnek lenni, amikor kiválasztja a helyet, ahol elvégzik a beavatkozást, ugyanis, ha nem jól végzik a folyamatot, akkor kellemetlen mellékhatásai lehetnek. Célszerű elkerülni a kétes kozmetikákat, és azokat a helyeket, ahol feltűnően olcsó árat ajánlanak. A jó minőségű anyagoknak meg van a saját áruk, ezeket nem lehet olcsóbban beszerezni, így, ha gyanúsan alacsony árral találkozik, akkor mérlegeljen. Megéri Önnek, hogy valami kétes eredetű anyag kerül a szervezetébe, aminek ki tudja milyen allergiás reakció, dudor lesz a következménye? Célszerű elismer, megbízható sebészetet választani, és kicsit többet fizetni, de elégedetten távozni!

 

Erre kell figyelni az ajakfeltöltés után

Amennyiben a megfelelő beavatkozásnak vetette alá magát, akkor az ajakfeltöltés után különösebb mellékhatásoktól nem kell tartania, ha betartja az orvos utasításait. Fontos elmondanunk, hogy az ajakfeltöltés után az ajkak nagyon érzékenyek, így ebben az időszakban nem javasolt különböző kozmetikumok, így többek között rúzs használata. Erős napsugárzásnak sem szabad kitenni a területet, a szoláriumot is kerülni kell pár hétig Az evéstől, és az ivástól nem kell tartania, ezzel kapcsolatban semmiféle korlátozás nincsen. Előfordulhat bőrpír, enyhe vérzés, esetleg duzzanat, enyhe fájdalom vagy érzékenység a kezelt felületen. Nagyon ritkán kialakulhat súlyosabb duzzanat, véraláfutás, ami akár 10 napnál is tovább tart, ajak aszimmetria, csomók, hegek, ajak merevség, vagy fertőzés, azonban ezekkel orvoshoz kell fordulni! További tudnivalókról, és kockázatokról egy személyes konzultáció alkalmával nagyon szívesen tájékoztatjuk IDE kattintva tud időpontot kérni!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!