Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mitől más a lézeres zsírleszívás, mint a hagyományos: zsírleszívás fájdalommentesen, és hatékonyan

Mitől más a lézeres zsírleszívás, mint a hagyományos?

Szerző: Bónusz Plasztika

Manapság sokan küzdenek súlyproblémákkal. Ha Ön is ezzel küzd, és a rendszeres sport valamint a diéta nem elég hatékony a súlyfeleslege eltüntetéséhez, akkor drasztikusabb megoldáshoz kell folyamodnia. Ebben a helyzetben a zsírleszívás segíthet. De ha már a zsírleszívás mellett dönt, akkor miért ne választaná a legjobb módszert? Mutatjuk miben más a lézeres zsírleszívás, mint a hagyományos!

Lézeres zsírleszívás a forradalmian új módszer

Néhány szó a zsírleszívásról

Először beszéljünk néhány szót magáról a zsírleszíváról. Ez egy olyan speciális eljárás, amely segít megszabadulni a felesleges zsírszövetektől. A beavatkozás során egy kanül segítségével történik meg a zsír eltávolítása egy bőrmetszésen keresztül. Ezt a test több területén is el lehet végezni, a legnépszerűbbek a nyak, a has, a derék, és a comb területei. Bár a zsírleszívás rutin műveletnek számít, mégis rejt magában némi kockázatot, éppen emiatt 4-5 hétig kompressziós ruha viselése javasolt.

 

Milyen a lézeres zsírleszívás?

A lézeres zsírleszívás egy forradalmian új eljárás, ami Magyarországon még csak a Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető. A LipoLife 3G lézeres zsírszívó gépnek köszönhetően a zsírleszívás sokkal hatékonyabb, és eredményesebb. Egy 1470 nm-es hullámhosszú lézer kezeli a zsírszövetet, a bőr mély rétegeit magas, biztonságos hőmérsékletre melegíti, ami serkenti a kollagénszálak intenzív termelését. Maga az eljárás is kellemesebb, és az eredmény is hatásosabb.

 

A lézeres zsírleszívás előnyei

A lézeres zsírleszívásnak számos előnye van a hagyományos módszerrel szemben, nézzük mik ezek!
•    A felépülési idő akár 10 napra is lecsökkenhet, a korábbi 4-5 héthez képest
•    A korábbi eljáráshoz képest sokkal kíméletesebb, kevesebb fájdalommal jár
•    Az esetlegesen felmerülő kockázatok is csökkennek a lézeres zsírleszívással
•    Ritkán alakulnak ki duzzanatok és véraláfutás
•    A lézeres zsírleszívás javítja a bőr rugalmasságát, feszesebbé teszi azt
•    A lézeres zsírleszívás után nehezebben rakódik vissza a zsír, így könnyebb megtartani az újonnan kialakult testsúlyt
•    A lézerrel eltávolított zsírszöveteket hatékonyan vissza lehet ültetni például a ráncokba, erről ITT olvashat bővebben

 

Összességében a lézeres zsírleszívásról

Összefoglalva, bár a hagyományos zsírleszívás is egy jó alternatíva azoknak, akik nem tudnak természetes módon megszabadulni fölösleges zsírpárnáiktól, a forradalmian új lézeres módszer még ennél is hatékonyabb. Bővebben olvashat erről a plasztikai beavatkozásról, ha ide kattint: lézeres zsírleszívás, de bármilyen egyéb kérdése van szívesen válaszolunk!

 

Ha hatékonyan, és gyorsan szeretné elérni az álom alakját, akkor vegye fel a kapcsolatot Dr. Tóth András plasztikai sebésszel IDE kattintva!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!