Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfelvarrás: Mikor van rá szükség?

Mikor van szükség mellfelvarrásra?

Szerző: Bónusz Plasztika

A leggyakoribb plasztikai beavatkozás ugyan a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás szintén gyakori. Sok esetben a kettőt kombinálva érdemes elvégezni. De mikor van szükség mellfelvarrásra? 

Mellfelvarrás: Mikor van rá szükség?

Mellfelvarrás szülés után 

Sokszor a szülés és a szoptatás következtében a mell megereszkedhet. Ebben az esetben a mell formája magától nem lesz a régi, így ilyenkor a mellfelvarrás lehet a legjobb megoldás. Szülés és a szoptatás után sok hölgy küzd azzal, hogy visszanyerje szülés előtti alakját, amit részben diétával és edzéssel ugyan vissza lehet nyerni, de a megereszkedett bőrt visszaállítani egyik módszerrel sem lehet. Ebben az esetben a mellfelvarrás segíthet, hogy keblei újra feszesek, formásak lehessenek, így önbizalmát is ismét a régi lehet. 

 

Mellfelvarrás fogyás után 

Vannak olyan esetek, amikor egy nagyobb fogyás következtében a bőr nem képes lépést tartani a hirtelen elvesztett zsír mennyiségével. Ezáltal elveszti rugalmasságát, megereszkedik, ami sokak életét meglehetősen képes befolyásolni. A megereszkedett bőrrel nem érzik olyan jól magukat fürdőruhában vagy a párjuk előtt, így magabiztosságát is elvesztheti. Hirtelen fogyás következtében a melleknél is észlelhető a bőr megereszkedése, ezáltal formájukat elvesztik. Ha szeretné visszanyerni önbizalmát, és teljes mértékben élvezni új külsejét a fogyás mellett, akkor a mellfelvarrás segíthet! 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat konzultációra most

 

Mellfelvarrás mellnagyobbítás során 

Mellnagyobbítás során, több esetben javasolni szoktam pácienseimnek a kombinált beavatkozást. Sok hölgy azzal érkezik hozzám, hogy nagyobb, feszesebb keblet szeretnének elérni, azonban mellnagyobbítással nem biztos, hogy minden esetben megvalósítható az elképzelésük. A konzultáció során segítek feltárni a lehetőségeket és elmondom, hogy szükséges-e a mellnagyobbítás során a mellfelvarrás is. Ha úgy látom, hogy a keblek körül lévő bőrszövetek megereszkedtek, nem rugalmasak eléggé az implantátum megtartásához, akkor javaslom egyidejűleg a mellfelvarrást. 

 

Mellfelvarrás személyre szabottan 

Természetesen minden plasztikai beavatkozás előtt a személyes konzultáció alkalmával segítek személyre szabottan elmondani a lehetőségeket, és feltárni a lehető legjobb megoldást a páciens érdekében. A mellfelvarrás esetén sincs ez másként, hiszen a konzultáción összefoglalom és felállítom a kezelési tervet, amelyben meghatározok minden fontos tényezőt a legjobb eredmények elérése miatt. 

 

Mellfelvarrás a gyakorlatban 

Erről további információt a mellfelvarrás szolgáltatásunk leírásában találhat. 

 

Amennyiben Ön is szeretne konzultációs időpontot kérni, töltse ki online űrlapunkat! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!