Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellnagyobbítás menete lépésről lépésre

Mellnagyobbítás menete

A mellnagyobbítás ugyan az egyik leggyakoribb plasztikai sebészeti beavatkozás, mégis keveset tudunk róla. A mellnagyobbítás menete azonban fontos tudnivaló egy páciens számára, hiszen így kaphat teljes képet a plasztikai műtétről, kockázatairól és a felépülési időszakról. 

 

A mellnagyobbítás menete: A tervezés

A mellnagyobbítás minden esetben egy konzultációval kezdődik. Először felmérjük a páciens állapotát, szükséges elvégeztetni bizonyos vizsgálatokat, hogy teljes képet kaphassunk a páciens egészségügyi állapotáról. A konzultáció alkalmával felmérjük az igényeket és elmondjuk a pontos lehetőségeket, hogy személyre szabottan milyen és mekkora mellimplantátumot javaslunk. Az igényekhez igazodva egy közös döntéssel meghatározzuk a mellimplantátum méretét. A mellnagyobbítás menete tehát először egy alapos kivizsgálással, tervezéssel kezdődik. 

 

A mellnagyobbítás menete: az időpont 

Amennyiben a páciens egészségügyi állapota megengedi a műtéti beavatkozást, akkor közös egyeztetés alapján meghatározzuk a mellnagyobbító műtét időpontját. Ez több okból is változhat, hiszen a mellnagyobbítás menete során egy aneszteziológus szakorvosra mindenképp szükség van, mivel a beavatkozás altatásban történik. Így a szakorvosok, ápolók és az anyagok meglététől, vagyis a kiválasztott implantátum és sebészi eszközök hiányától is tolódhat a műtét időpontja. Miután megtaláltuk a megfelelő időpontot és minden eszköz a rendelkezésünkre áll, akkor következhet a műtét napja.

 

A mellnagyobbítás menete: a műtét

A műtét előtt már 6-7 órával szilárd táplálék fogyasztása nem megengedett, illetve a beavatkozás előtt 3 órával már tej vagy fehérje tartalmú folyadék sem fogyasztható. A műtét megkezdése előtt a szakorvos és a plasztikai sebész minden esetben tájékoztatni fogja Önt a műtét pontos menetétől. Ez általában 1-1,5 óra szokott lenni, amely során a mellimplantátumot behelyezik. A behelyezés módjáról részletesebben itt tájékozódhat

 

A mellnagyobbítás menete: A műtét után

A mellnagyobbítás elvégzése után a páciensek átkerülnek a betegszobába. Itt egy klinikai szakszemélyzet gondoskodik a szakszerű ellátásról. A felébredés után természetesen bármilyen panasz, fájdalom jelentkezik a gyógyszereket biztosítjuk. A műtét után egy éjszakát a klinikán kell tartózkodnia megfigyelés alatt, hogy elkerülhessük és kizárhassuk az esetleges komplikációk felmerülését. 

 

A mellnagyobbítás menete: a gyógyulási idő 

Általában az első egy hét a legnehezebb, hiszen ilyenkor a szervezet próbálja befogadni az új anyagot. Az első egy hétben éppen emiatt rendkívül fontos, hogy minél többet pihenjen a páciens, a kötést cserélje, a sebet fertőtlenítse és a kompressziós melltartó viselése is elengedhetetlen. A varratszedés 1 hét után esedékes. A mellnagyobbítás utáni gyógyulás folyamatáról bővebben itt tájékozódhat. 

 

Szeretne Ön is nagyobb kebleket? Jöjjön el plasztikai sebészetünkre és segítünk Önnek a mellnagyobbító műtét megtervezésében, kivitelezésében. Kérje személyre szabott lehetőségeinket és vegye igénybe ingyenes konzultációnk! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!